Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (163)
Raspunsuri - Pagina 3
blue_flower spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Pai eu ziceam sa-ti vina acasa nu la policlinica. Eu n-am fost niciodata acolo si nici nu mi-a zis sa vin. Nici nu s-a pus problema. Acuma cum vrei tu. Oricum pe 25 noiembrie se muta in cabinetul cel nou care este langa mine, adica in afara Bucurestiului. Am noroc. Totusi, ce ti-a zis de analizele lui Dani? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
ca sunt ok, ca asa arata analizele dupa vaccin hepatic de 6 luni, am inceput sa tratam stafilococul auriu - chiar daca Dani pare purtator - am facut 10 zile de picaturi cu Floxal in nas si de maine-poimaine incep 10 zile cu Bactroban - crema, tot in nas. Apoi peste inca 10 zile de la terminarea tratamentului vom repeta exudatul. Sa vedem ce va iesi.
merci de intrebare.
Lorex, plecatul nu e chiar asa mirific precum pare, mai ales ca am copil acum. Dar nu e pt mult timp si nici prea des. Cu bugetul acum, la sf de an ce mai plec si eu. In rest nu e chiar asa calatorie intr-una, cam o data la 3-4 luni.
Nik0le spune:
LMA Larisel, Vi4i si Daria!
LML Kiti! Peste o luna o sa fie mare sarbatoare!
Vroiam sa va zic ca am vazut azi o fata frumoasa, cu niste blugi roz spalaciti (modern spalaciti, nu va imaginati altceva), o jacheta gri lunguta, o geanta maro pe umar si parul prins cu un elastic cu bilute colorate. Recunoaste cineva ceva?
Ma iertati ca nu intru in prea multe amanunte din urma, recunosc ca am citit, poze n-am avut timp sa vad, iar planuri prea mari de viitor n-am, ca Irina varsa. A varsat de vreo 4 ori pana acum, nu prea mult, nu in jet, dar tot i-am dat 2 pic de metoclopramid... Partea proasta e ca nici eu nu ma simt prea grozav, ma incearca (iar!) o viroza, ailalta inca nu-mi trecuse de tot, trag de ea (adica ea de mine) de vreo saptamana...
danyelana, sanatate multa, sper sa nu fie nimic serios la glezna.
xela, cum stati cu otita?
bf, ma bucur ca mai ai laptic.
lorex, io-s cu ciocolata, ha? Sanatate bobitei!
xela_07 spune:
Ce slabuta activitate, unde sunteti fetili?
Nikole - sanatate multa! E aiurea de tot ca sunteti am2 cu probleme . Isa e OK acum? A fost eficient ca a facut aerosoli?
Urechea lui A e OK, doar nasul ii mai curge si tb urmarit. La gradi mi-a zis sa nu o duc pana joi asa ca iti dai seama ca nervii mei sunt pusi pe bigudiuri rau de tot .
Una peste alta ma plang degeaba ca azi am fost doar cu C si a fost super boierie. Sa ai grija doar de un copil e ceva de vis .
Oricum ar fi imi sunt asa de dragi am2 ca nu mai pot. Ii spuneam aseara pe la 23 lui A (dupa ce am incercat sa o adorm vreo ora jumate de imi pierdusem si ultima farama de rabdare) ca tb sa inteleaga ca sunt si eu obosita, ca ea e neascultatoare si mie nu-mi place si ce inseamna asta si bla bla bla ... si am intrebat-o "ei bine, ce ai de spus?" si ea mi-a raspuns cu o voce tremuranda "te iubesc mami" hotomana lu'mama
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Oricum ar fi imi sunt asa de dragi am2 ca nu mai pot. Ii spuneam aseara pe la 23 lui A (dupa ce am incercat sa o adorm vreo ora jumate de imi pierdusem si ultima farama de rabdare) ca tb sa inteleaga ca sunt si eu obosita, ca ea e neascultatoare si mie nu-mi place si ce inseamna asta si bla bla bla ... si am intrebat-o "ei bine, ce ai de spus?" si ea mi-a raspuns cu o voce tremuranda "te iubesc mami" hotomana lu'mama |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Doua lucruri sunt imposibile: a vedea cu ochii pe Dumnezeu si a povesti dragostea."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui xela_07 Ce slabuta activitate, unde sunteti fetili? Nikole - sanatate multa! E aiurea de tot ca sunteti am2 cu probleme . Isa e OK acum? A fost eficient ca a facut aerosoli? Urechea lui A e OK, doar nasul ii mai curge si tb urmarit. La gradi mi-a zis sa nu o duc pana joi asa ca iti dai seama ca nervii mei sunt pusi pe bigudiuri rau de tot . Una peste alta ma plang degeaba ca azi am fost doar cu C si a fost super boierie. Sa ai grija doar de un copil e ceva de vis . Oricum ar fi imi sunt asa de dragi am2 ca nu mai pot. Ii spuneam aseara pe la 23 lui A (dupa ce am incercat sa o adorm vreo ora jumate de imi pierdusem si ultima farama de rabdare) ca tb sa inteleaga ca sunt si eu obosita, ca ea e neascultatoare si mie nu-mi place si ce inseamna asta si bla bla bla ... si am intrebat-o "ei bine, ce ai de spus?" si ea mi-a raspuns cu o voce tremuranda "te iubesc mami" hotomana lu'mama |
Ce frumooooos!!!
Ce greu e uneori sa ai copii si sa le duci grija, dar si cat e de frumos!!!
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui Nik0le Ma iertati ca nu intru in prea multe amanunte din urma, recunosc ca am citit, poze n-am avut timp sa vad, iar planuri prea mari de viitor n-am, ca Irina varsa. A varsat de vreo 4 ori pana acum, nu prea mult, nu in jet, dar tot i-am dat 2 pic de metoclopramid... Partea proasta e ca nici eu nu ma simt prea grozav, ma incearca (iar!) o viroza, ailalta inca nu-mi trecuse de tot, trag de ea (adica ea de mine) de vreo saptamana... de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Sanatate multa!!!
livia1980 spune:
Buan seara!!!
Am culcat puiutul...si imi permit putin timp liber
Il iubesc cu fiecare zi mai mult...si cand face papa, mama, etc. imi vine sa-l mamanc!
Scade in greutate de vreo 5 zile...de la 9520 a ajuns la 9.400.Daca o continua asa, luni il duc la medic...desi nu cred ca are nimic.E vesel, zglobiu...nu prea mai mananca masa de amiasa ca inainte dar tot mananca o jumatae!
Ii ies si dintii 5 6 si de asta ma bazaie noaptea!
NOAPTE BUNA SI LINISTITA
mami fericita dintr-o poveste de Dragobete
simplicity spune:
citat din mesajul lui Nik0le LMA Larisel, Vi4i si Daria! LML Kiti! Peste o luna o sa fie mare sarbatoare! Vroiam sa va zic ca am vazut azi o fata frumoasa, cu niste blugi roz spalaciti (modern spalaciti, nu va imaginati altceva), o jacheta gri lunguta, o geanta maro pe umar si parul prins cu un elastic cu bilute colorate. Recunoaste cineva ceva? Ma iertati ca nu intru in prea multe amanunte din urma, recunosc ca am citit, poze n-am avut timp sa vad, iar planuri prea mari de viitor n-am, ca Irina varsa. A varsat de vreo 4 ori pana acum, nu prea mult, nu in jet, dar tot i-am dat 2 pic de metoclopramid... Partea proasta e ca nici eu nu ma simt prea grozav, ma incearca (iar!) o viroza, ailalta inca nu-mi trecuse de tot, trag de ea (adica ea de mine) de vreo saptamana... danyelana, sanatate multa, sper sa nu fie nimic serios la glezna. xela, cum stati cu otita? bf, ma bucur ca mai ai laptic. lorex, io-s cu ciocolata, ha? Sanatate bobitei! de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Motto-ul de azi:
"Doua lucruri sunt imposibile: a vedea cu ochii pe Dumnezeu si a povesti dragostea."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
simplicity spune:
Dany un brat de si multi ....si daca nu am precizat(oare unde mi-or fi manierele) oricand daca mai ai nevoie cu cea mai mare placere....
sa se bucure micul print de scaunel
Motto-ul de azi:
Stiati ca: