Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (163)
Raspunsuri - Pagina 2
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Salutare si de la noi, Am intrat repede sa va salut si sa multumesc lui Miremia pt capitol. Eu ieri am cazut pe scari si mi-am scrantit piciorul drept Noroc ca eram singura, doar ce il pusesem pe Arthu la somn. Eram cu un brat de cearsafuri ca schimbasem paturile si ma grabeam si am alunecat si m-am dus cu piciorul sub mine Ma durea de nu mai puteam si am facut si o vanataie Mi-a dat sotul cu crema si mi-a pus o banda elastica si m-a mai lasat putin caa nu am vrut sa merg la dr. Si acum mai doare si merg schioapa dar trece. Arthur e bine, mai mult in casa ca a plouat tot wk-end-ul si acum e ceata dar incerc sa-l ocup cat mai mult si de aceea nici nu prea am mai intrat. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Doua lucruri sunt imposibile: a vedea cu ochii pe Dumnezeu si a povesti dragostea."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
danyelana spune:
Si sa va mai spun ceva
De vineri avem si noi un nou scaun de masina, Britax Evolva 123. Multumim inca o data lui Simply caci datorita ei il avem, ea ne-a ajutat cu transportul.
Arthur nu a avut ocazia decat o data sa mearga cu el, vineri la cumparaturi ca in rest ploaie si stat in casa. Oricum prima data i-a placut, a facut nani si a ras la noi cat am mers cu masina. Sper sa fie asa mereu.
si pt Simply
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Sanatate. Poate mai bine mergeai la doctor. Entorsele astea pot dura mult daca nu sunt oblojite cum trebuie. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Merci mult.
Aici de obicei te pun in ghips si nu am nici un chef sa port gheata Mi-ar fi tare greu cu cel mic, nu as mai putea sa mai conduc... Poate trece cu creme si banda, daca nu.... o sa ajung la medic.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
blue_flower spune:
citat din mesajul lui tomaca Sa-ti fie de bine plimbarea. Mie mi-a ajuns in trecut . Si acum sunt full, n-am nicio tragere cand vine vorba. Ai dat de doctoritza? Ca pe mine m-a sunat de pe numar nou. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Nu am vorbit inca cu ea. Mi-e teama ca o cunoaste, fiind in aceeasi policlinica si imi fac mai mult rau. Momentan nu am nimic sa ii reprosez actualei, decat ca e cam expeditiva uneori, dar profesional e ok. Daca ar fi fost in alta policlinica as fi mers la ea, dar asa....
lorex spune:
Bf, ce job fain ai! asa mi-ar place si mie sa umblu putin si des prin lume:D.Am fost si eu plecata cu serviciul de cateva ori dar osingura data in afara..ce cool a fost!!!!Nu aveti nevoie de un ecolog la firma?[:-P]
Multumim de cartea cu leacuri!
Dany, pup sa-ti treaca repde bubutza!
Ruxi, merci de raspuns!
Simply, imi place informatia ta de azi.Chiar m-am gandit si eu la chestia asta o data, ca femeile sunt mult mai pricepute in a ascunde ceva..
Mire, multumim de cap nou!
Tomaca,
Lucia, te cred...si eu am avut asa o mare bucurie cand a stat bobitza vreo 15 secunde copacel, fara sa se sprijine de nimic si tot fara sa-si dea seama! isi dau drumul la mers deacu!
Aaaa..si sa nu uit...vreau sa fac galerie pe Maia de haircut sa-i dea mami mai repede jucaria
hai mami, da-i jucaria fetei
n-o lasa pana la craciun
Va salut din mers ca bobitza are febra!
Dar sa las niste urari de bine pentru mamica LARISEL si mamica VIVI!
LA MULTI ANI CU SANATATE SA VA DEA DOMNUL TOT CE DORITI!
xela_07 spune:
LA MULTI ANI Elefantica ptr ieri! Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti!
LA MULTI ANI Larisel si Vi4i! Multa sanatate!
LA MULTI ANI Daria! Sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!
Eu sunt pe fuga, dar vroiam neaparat sa fac urarile ptr azi ca nu stiu daca mai apuc ...
mamidepuiuti spune:
danyelana,multa sanatatesi as zice sa mergi la medic
pup si bobitza cu febra
felicitari lui teo de lucia
da' ce spor aveti la scrisgafai de cat alerg dupa voi
mami de Alex si Radu
tomaca spune:
citat din mesajul lui lorex Bf, ce job fain ai! asa mi-ar place si mie sa umblu putin si des prin lume:D.Am fost si eu plecata cu serviciul de cateva ori dar osingura data in afara..ce cool a fost!!!!Nu aveti nevoie de un ecolog la firma?[:-P] Multumim de cartea cu leacuri! Dany, pup sa-ti treaca repde bubutza! Ruxi, merci de raspuns! Simply, imi place informatia ta de azi.Chiar m-am gandit si eu la chestia asta o data, ca femeile sunt mult mai pricepute in a ascunde ceva.. Mire, multumim de cap nou! Tomaca, Lucia, te cred...si eu am avut asa o mare bucurie cand a stat bobitza vreo 15 secunde copacel, fara sa se sprijine de nimic si tot fara sa-si dea seama! isi dau drumul la mers deacu! Aaaa..si sa nu uit...vreau sa fac galerie pe Maia de haircut sa-i dea mami mai repede jucaria hai mami, da-i jucaria fetei n-o lasa pana la craciun Va salut din mers ca bobitza are febra! Dar sa las niste urari de bine pentru mamica LARISEL si mamica VIVI! LA MULTI ANI CU SANATATE SA VA DEA DOMNUL TOT CE DORITI! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Ce a patit Bobitza? De ce are febra? sa treaca.
Ma bag si eu la galerie pentru transfer de jucarie. Sper sa nu incurc socotelile mamicii de Maia
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Nu am vorbit inca cu ea. Mi-e teama ca o cunoaste, fiind in aceeasi policlinica si imi fac mai mult rau. Momentan nu am nimic sa ii reprosez actualei, decat ca e cam expeditiva uneori, dar profesional e ok. Daca ar fi fost in alta policlinica as fi mers la ea, dar asa.... de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Pai eu ziceam sa-ti vina acasa nu la policlinica. Eu n-am fost niciodata acolo si nici nu mi-a zis sa vin. Nici nu s-a pus problema. Acuma cum vrei tu. Oricum pe 25 noiembrie se muta in cabinetul cel nou care este langa mine, adica in afara Bucurestiului. Am noroc.
Totusi, ce ti-a zis de analizele lui Dani?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan