Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (163)
Raspunsuri - Pagina 15
Eleysa spune:
La multe lunite, Miruna!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex daca e roseola unde apare prima data eruptia? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
am vazut pe urma mesajul lui cris.d ... pe piept si pe spate am avut noi. la noi au aparut dupa 3 zile de febra si cica au fost de natura virala, ca nu ar fi fost ruseola .
simplicity spune:
citat din mesajul lui elefantica E atat de greu sa revin si eu ...nush de ce?...va citesc, dar cand vine vremea de scris "totu-i alb" in capul meu...asa ca o sa incerc sa va scriu chiar daca nu am chestii foarte interesante de zis, poate reusesc sa ma reintegrez si eu . In primul rand muuuuuuuuulta sanatate Bobitei, sa te faci repede bine! Apoi...... La multi ani! cu intarziere pentru Larisel si Vi4i. Fetelor va doresc tot binele din lume! Mda ...si acum mai bine trimit inainte sa ma razgandesc ...si poate reusesc sa mai scriu 2, 3 randuri lipsite de inspiratie pe urma Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Doua lucruri sunt imposibile: a vedea cu ochii pe Dumnezeu si a povesti dragostea."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
xela_07 spune:
Ruxita - cand povestesti despre Caius parca ai vorbi de al meu. La fel si C nu vrea decat la mine, mai sta cu sotul dar f putin si oricum ma cauta prin toata casa.
Lui C ii plac blondele, rade mereu la ele. In rest e f timid si sperios, isi lipeste capul de pieptul meu si lasa caputzul in jos.
simplicity spune:
serviti un cappucino clasic(ca de celelalte nu ma pricep sa fac)?
observati cum invat eu,nu?toata ziua pe forum.... fiemea numai la cartile mele,pixurile mele ar vrea chiar daca si ea are acelasi lucru....so noaptea e the best
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Doua lucruri sunt imposibile: a vedea cu ochii pe Dumnezeu si a povesti dragostea."
Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.
Ruxita spune:
citat din mesajul lui xela_07 Ruxita - cand povestesti despre Caius parca ai vorbi de al meu. La fel si C nu vrea decat la mine, mai sta cu sotul dar f putin si oricum ma cauta prin toata casa. Lui C ii plac blondele, rade mereu la ele. In rest e f timid si sperios, isi lipeste capul de pieptul meu si lasa caputzul in jos. |
... si mai are o chestie, intotdeauna imi reuseste sa-l pacalesc cu o tzatza! (fie ca o vrea sau nu)... comportament de barbat tipic, nu? si v-am mai povestit ca atunci cand urla neconsolat il luam la vorbe multe (moara stricata despre orice) si tacea instant si ziceam ca o sa-l faca din vorbe una cu gura mare... apoi ne mai si miram de ce sunt barbatii asa cum sunt!
E tare cu blondele!
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
alexutzzza spune:
LML Miruna!!!
Multa sanatate bobitzei!!!
WB Elefantica!
Noi ne-am intors de duminica seara dar am avut 2 zile crunte de adaptare: cum incercam sa il pun pe jos cu jucariile sau in pat, plansete, inrosit, din alea fara respiratie, urlete, numa in bratze vroia, la mine cat eram acasa si la ta-su cand venea el. Al meu e innebunit dupa ta-su daca vine si e la mine in brate se intinde tot la al meu sa il ia si daca nu il ia plangeeeeeeee
Acum si-a revenit, e ok
de Yannis
Eleysa spune:
Legat de tzatzaiala si dormitul in patut...pai noi ne tzatzaim toaaaaaaata ziua, adica sa va descriu cam cum am reusit eu sa revin la calculator: am lasat una bucata Isabela sa se invarte in jurul patului sau pe langa pat si din cand in cand mai vine la mine ma trage de tricou si se autoserveste, este cea mai dulce mai ales ca pentru a se autoservi foloseste "penseta" (merci Cris.d, am furat de la tine denumirea , dar se potriveste atat de bine). Patutul insa este o mare provocare ...pana mai acum o luna urla cand o puneam in el, acum mai sta in el, dar sa nu exageram, oricum de dormit doarme cu mine si se trezeste, ea stie de cate ori pe noapte, ca eu am devenit cam robotel, doar ma mut de pe o parte pe alta..
Si am pus si noi poze de vre-o 2 zile, pentru cine nu le-a vazut deja .
Pfuuu....uitasem cat e sa vb cu voi !
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Eleysa spune:
citat din mesajul lui alexutzzza LML Miruna!!! Multa sanatate bobitzei!!! WB Elefantica! Noi ne-am intors de duminica seara dar am avut 2 zile crunte de adaptare: cum incercam sa il pun pe jos cu jucariile sau in pat, plansete, inrosit, din alea fara respiratie, urlete, numa in bratze vroia, la mine cat eram acasa si la ta-su cand venea el. Al meu e innebunit dupa ta-su daca vine si e la mine in brate se intinde tot la al meu sa il ia si daca nu il ia plangeeeeeeee Acum si-a revenit, e ok de Yannis |
Bine ca si-a revenit ...Isabela de la 4-5 luni pana mai acum o luna n-a vrut decat la mine ...si si acum nu se duce decat la persoanele foarte apropiate, in rest nimic
Aaa...si legat de ce ziceau Ruxita si Xela, Isabela e fan babute si moshi, rade la ei de mama mama, bine asta dupa copii si animale, bineinteles.
Mda....se pare ca incep sa ma dezmortesc
Eleysa spune:
citat din mesajul lui simplicity serviti un cappucino clasic(ca de celelalte nu ma pricep sa fac)? observati cum invat eu,nu?toata ziua pe forum.... fiemea numai la cartile mele,pixurile mele ar vrea chiar daca si ea are acelasi lucru....so noaptea e the best Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Doua lucruri sunt imposibile: a vedea cu ochii pe Dumnezeu si a povesti dragostea." Multumim de cappucino, eu insa o sa mai pun o cafea simpla asa ca de regim. Stiati ca: Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti. |