Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (163)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

serviti un cappucino clasic(ca de celelalte nu ma pricep sa fac)?

observati cum invat eu,nu?toata ziua pe forum.... fiemea numai la cartile mele,pixurile mele ar vrea chiar daca si ea are acelasi lucru....so noaptea e the best

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Doua lucruri sunt imposibile: a vedea cu ochii pe Dumnezeu si a povesti dragostea."

Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

Merci, dar nu mai trage chiulul

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

LML Miruna!!!

Multa sanatate bobitzei!!!

WB Elefantica!

Noi ne-am intors de duminica seara dar am avut 2 zile crunte de adaptare: cum incercam sa il pun pe jos cu jucariile sau in pat, plansete, inrosit, din alea fara respiratie, urlete, numa in bratze vroia, la mine cat eram acasa si la ta-su cand venea el. Al meu e innebunit dupa ta-su daca vine si e la mine in brate se intinde tot la al meu sa il ia si daca nu il ia plangeeeeeeee

Acum si-a revenit, e ok

de Yannis

Cred si eu ca nu voia. Pai daca l-ai luat din asa frumusetze ...
WB

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Legat de tzatzaiala si dormitul in patut...pai noi ne tzatzaim toaaaaaaata ziua, adica sa va descriu cam cum am reusit eu sa revin la calculator: am lasat una bucata Isabela sa se invarte in jurul patului sau pe langa pat si din cand in cand mai vine la mine ma trage de tricou si se autoserveste, este cea mai dulce mai ales ca pentru a se autoservi foloseste "penseta" (merci Cris.d, am furat de la tine denumirea , dar se potriveste atat de bine). Patutul insa este o mare provocare ...pana mai acum o luna urla cand o puneam in el, acum mai sta in el, dar sa nu exageram, oricum de dormit doarme cu mine si se trezeste, ea stie de cate ori pe noapte, ca eu am devenit cam robotel, doar ma mut de pe o parte pe alta..

Si am pus si noi poze de vre-o 2 zile, pentru cine nu le-a vazut deja .

Pfuuu....uitasem cat e sa vb cu voi !

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Daaa, eu le-am vazut. Mortala Isabela pe post de DJ. Da semne de talent in zona?
Am vazut ca aveti cutzu. Il lasati cu bebe alaturi? Eu sunt stresata cu ai mei.

WB

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Legat de tzatzaiala si dormitul in patut...pai noi ne tzatzaim toaaaaaaata ziua, adica sa va descriu cam cum am reusit eu sa revin la calculator: am lasat una bucata Isabela sa se invarte in jurul patului sau pe langa pat si din cand in cand mai vine la mine ma trage de tricou si se autoserveste, este cea mai dulce mai ales ca pentru a se autoservi foloseste "penseta" (merci Cris.d, am furat de la tine denumirea , dar se potriveste atat de bine). Patutul insa este o mare provocare ...pana mai acum o luna urla cand o puneam in el, acum mai sta in el, dar sa nu exageram, oricum de dormit doarme cu mine si se trezeste, ea stie de cate ori pe noapte, ca eu am devenit cam robotel, doar ma mut de pe o parte pe alta..

Si am pus si noi poze de vre-o 2 zile, pentru cine nu le-a vazut deja .

Pfuuu....uitasem cat e sa vb cu voi !

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Daaa, eu le-am vazut. Mortala Isabela pe post de DJ. Da semne de talent in zona?

WB

varsta lui Tudor

Multumim de aprecieri , incercam, vedem mai incolo unde e talentul ...Legat de cutzu ...pai si eu am fost stresata (si acum mai sunt, dar nu atat de rau), dar ea este innebunita dupa el, pur si simplu il hartuieste, nu-l lasa o clipa sa respire, el este motivul pentru care a facut primii pasi singura (din greseala evident, ca e o fricoasa mica) si ramane intre noi, dar printre primele cuvinte rostite de ea s-a numarat si Iaky (nu va spun pe ce loc ca si asa sunt suficient de geloasa). Singurul inconvenient este ca lasa par (muuuuult), motiv pentru care stau toata ziua si fac smotru, d-aia nici n-am mai intrat, acum am lasat-o mai usor, sa se mai imunizeze si ea, plus ca mi-au zis toti ca am devenit putin isterica (a se intelege mai mult) cu ordinea si curatenia ...

Per total este minunat sa aiba animale in jurul ei, caci Iaky nu este singur, mai este Polly, papagalul, si cele doua acvarii cu pesti (nu ma apuc acum sa va spun cum ii cheama ca sigur ma trimiteti la un control psihiatric )

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

[quote]citat din mesajul lui elefantica

WB

varsta lui Tudor

Multumim de aprecieri , incercam, vedem mai incolo unde e talentul ...Legat de cutzu ...pai si eu am fost stresata (si acum mai sunt, dar nu atat de rau), dar ea este innebunita dupa el, pur si simplu il hartuieste, nu-l lasa o clipa sa respire, el este motivul pentru care a facut primii pasi singura (din greseala evident, ca e o fricoasa mica) si ramane intre noi, dar printre primele cuvinte rostite de ea s-a numarat si Iaky (nu va spun pe ce loc ca si asa sunt suficient de geloasa). Singurul inconvenient este ca lasa par (muuuuult), motiv pentru care stau toata ziua si fac smotru, d-aia nici n-am mai intrat, acum am lasat-o mai usor, sa se mai imunizeze si ea, plus ca mi-au zis toti ca am devenit putin isterica (a se intelege mai mult) cu ordinea si curatenia ...

Per total este minunat sa aiba animale in jurul ei, caci Iaky nu este singur, mai este Polly, papagalul, si cele doua acvarii cu pesti (nu ma apuc acum sa va spun cum ii cheama ca sigur ma trimiteti la un control psihiatric )

Si noi avem un motan si 2 catele. Acum ca ne-am mutat la casa stam permanent cu ele, adevarat afara. Dar Tudor este mor dupa toti. Iar cainii cum il vad alearga sa se joace cu el. La un moment dat mi s-a parut ca o striga pe Aura (un labrador) ca tot zicea Aua, dar eu am zis ca-i nimereala. Chiar sa stie? Parul este o problema intradevar, mai ales de la motan (disperat ca-l alearga Tudor peste tot).

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Pentru ca maine stau acasa sa rezolv probleme admin (trebuie sa vina mobila lui Tudor) si apoi vine wk, cred ca n-am sa pot intra pe net, asa ca fac urarile de sarbatoriti inainte:

LML pe 19Daria Ioana de Ayanna_xem
Stefanel de Ana_g
Madalina de Satulica

LML pe 20
Teodor pastaia de Plateea,
Andreea Maria de Happyella
Iustin de Elena_Iulia

LML pe 21
Caius de Ruxita
David de Lalitica

LMA miremia pe 20. Sa ai cea mai frumoasa aniversare de pana acum alaturi de delfinutza ta mica si frumoasa.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

daca e roseola unde apare prima data eruptia?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

EMA A FACUT FEBRA DE DUMINICA pana miercuri, inclusiv. i-a aparut pe piept si spate.eu sper sa fie asta totusi. poate intrebi dr. daca virusul herpetic de roseola da reactia asta la analiza

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

serviti un cappucino clasic(ca de celelalte nu ma pricep sa fac)?

observati cum invat eu,nu?toata ziua pe forum.... fiemea numai la cartile mele,pixurile mele ar vrea chiar daca si ea are acelasi lucru....so noaptea e the best

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Doua lucruri sunt imposibile: a vedea cu ochii pe Dumnezeu si a povesti dragostea."

Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

eu nuam putut invatza noaptea deloc. pt scoala, ca la alte chestii am "dat si luat" lectzii la greu. profu de istorie din liceu zicea ca noaptea se fac chestii importante: copiii si corectatul tezelor

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Lorex piticul a facut febra mare de vineri pana duminica, luni a avut o stare subfebrila, luni seara au aparut bubitele pe tample si marti pe piept si pe spate. Joi nu mai avea deloc bubite. Se pare ca a fost rubeola, ptr ca in roseola nu se inflameaza ganglionii iar el avea ganglionii de la ceafa marisori, dar nici acum nu stiu sigur.
Multa sanatate bobitei.

Edit: Printesa mea a facut febra f. mare care ceda greu la orice antitermic, fara alte simptome, timp de 3 zile cand a avut o infectie digestiva. Scaunele apoase au inceput in a 4 zi de febra.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

au sosit si rez la scaun siurina, nu enmic nici acolo.......

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mai, dar totusi ce este? Nu gasesc o explicatie? of, imi imaginez ce trista este bobitza. Sanatate multa.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput