Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (163)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

oo, m-a luat cu emotie cand am vazut ca mai am 10 mesaje pana la 500! sa ma gandesc la ce titulatura sa-mi pun.....

mama unui pui...Stefan

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

salut
facem cinste
azi face Miruna 10 luni
draga de ea are nasucul julit rau ,nu stiu cum a cazut cu nasul de covor

incep sa vad si eu cum e sa ai copil cu nervi.La Daria nu prea am avut de-a face cu asa ceva dar cu Miruna am inceput sa exersam arcuirile la greu cu tipete .De obicei circul inceteaza cand a obtinut ce isi doreste

cel mai mare cadou pe care mi l-a facut Miruna asa ca pentru aniversarea ei de 10 luni a fost ca a inceput sa reactioneze cand vin/plec.Asta era unul din ofurile care imi mai ramasesera si despre care promiteam ca nu va mai zic,oate se rezolva si asta
si se pare ca lucrurile se misca..incet dar sigur(sper)
pana de curand mi se parea ca nu face prea mare distinctie intre mine si o oarecare alta persoana
stiu ca o sa ziceti ca am luat-o rau pe aratura dar asta era impresia pe care mi-o lasa mie.Veneam.plecam -nu avea nici o reactie.Putea sa mi-o ia di brate persoane pe care le vedea pt prima data.ii faceam chiar insistent pa-pa dar ea nimic
acum incepe sa se fereasca de persoanele pe care nu le-a mai vazut si daca vor sa o ia in brate isi ascunde fata in umarul meu,daca e cu taicasu sau alta persoana cunoscuta si plange daca apar vine la mine si se linisteste

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Vezi mami? Nu te mai chinui. Miruna este o bucurie.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

scriu repede...sa nu uit:))

cris.d ...cand am citit ce-ai scris..poarca deja vedeam craciunul..zapada...mmmm si imi amintesc de anul trecut....moamaaaa ce vremuri...si ce bunataturi consumam....fara restrictii...

ayanna...daca aicitit scriam ca-i donez miremiei..o caserola de ...oo....cura mea a tinut doar....o caserola...si ..pt ca am uitat sa le iau...mi-a trecut...
prg nostru e astfel...cred ca ultima tt e pe la 7..
10...fructele
14...pranzul
6-7...cina..care consta in iaurt cu bisc..orez...grish...predomina iaurtul
si tzataiala intre mese

de ex aseara a refuzat la 7 grisul....si i l-am dat la 9...in cada la baie...na...

ana.g....ai fost super haioasa...

si ca va laudati care mai de care cu uitatul...as vrea sa va relatez si io...cateva.....f f f tari....insa....NU MI LE MAI AMINTESC...la mine e cronic...

io sunt iar la regim...azi e zi de peste asa ca tot familionul va consuma crap la cuptor...cu legume si sos de rosii....

lorex????????

trimit...ca sa-l culc pe jiji

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Livia emotionant mesajul tau despre sarbatori,m-a facut sa ma gandesc la acasa,la parintii mei
Ioanacum se simte Uca dupa cazatura?cat despre stransul dupa tati te inteleg,eu i-am aratat(recent) ce trebuie sa fac/strang dupa el,efectiv l-am “carat”dupa mine ca sa ii arat ce nu e ok(in opinia mea) si de atunci(sunt surprinsa ca a avut effect)in proportie de 90 % strange singur,i-am explicat ca pt mine e mai greu sa strang dupa el,ca daca fiecare ne-am face treaba asa cum trebuie si la timp atunci ar fi mai usor
Lillo ma bucur pt voi,ca ati scapat de dracusorul stafilcoc
Saraca bobitza si mami de bobitza prin ce au trecut cu recoltarea de sange,cred ca nu ti-a fost delc usor Lorex sa vezi cum ii ia sange din vena,sper ca sunteti bine
Danyelana ma bucur ca isi revine piciorul….cum e vremea,tot ploua?cred ca abia astepti sa iesi cu micul print la joaca afara
Micki,imi place ca faci exercitii(macar virtual),dimineata cand vad mesajul cu exercitii mereu zambesc,mult success cu patutul,sa ii fie usor lui kiti
Ayanna Felicitari Dariei pt adormitul singura,la cat mai multe reusite
Mara bravo,ai adormit singurica,fetita mare[#61514;]…Miremia eu nu stiu remedii naturiste,nu prea le am cu astea,sunt cateva chestii care le stiu de la bunica,mama,dar nu am aprofundat subiectul….cu memoria si eu stau prost….dar am sa incerc sa fac exercitii in sensul asta,adica incerc sa aprofundez lucrul respectiv in asa fel incat sa nu uit,incerc sa intretin mintea,memoria….nu stiu cum sa explic-acum ca ai intrebat mi-am adus aminte am citit prin liceu ca trebuie mereu intretinuta memoria(daca imi aduc bine aminte)
tomaca felicitari pt dintisori….eu tot cu invatatul,mai nou am si ceva testare de engleza in decembrie
Bravo Stefan ,Ana uitate la rubrica foloseste punctele si acolo iti arata cate puncte ai,theoretic daca ai 500 de mesaje,aia ar insemna 1000(+) de puncte ceea ce ti-ar permite sa iti pui titulatura(la mine asa a fost)
Lucia cum mai e Teo?il mai supara dintisorul?
Dece de ce nu ai tinut cura de prepelitzeala?nu ti-a placut gustul sau uitai?
Sa va spun cum mananca Ariana para:ii tai un sfert,dar ii las sfertul de unde e codita(arata ca si un clopotel) si tine de codita si mananca din para,asa de frumos e

o zi frumoasa

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Doua lucruri sunt imposibile: a vedea cu ochii pe Dumnezeu si a povesti dragostea."

Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza si de la noi si ma servesc si eu cu cafia de la Dece

In noaptea asta copchilu s-a trezit la 1, la 3, la 5 si apoi la 6.30 vroia de tot si nu a mai adormit decat in pat langa mine. Asa am mai reusit sa-l pacalesc sa mai doarma pana la 8 ca eram chiauna de somn.

Cris.d, ce cadouri frumoase ai pregatiti tu Cred ca o sa comand si eu ceva personalizat pt parinti, mai ales ca nu e asa scump si le mai primesc si la usa.

Lorex, ce mai face Bobitza?

Ayanna, ce frumos ca Dariuca a adormit singura

Micki, super Kiti

Cu mirosul de tzitzi si eu sunt de acord. Cand dormea Arthur cu noi in pat, pana acum o luna , dormea cu tzatza in gura si daca o scapa se trezea si o cauta si nu dormea deloc cum trebuia. se trezea des. Acum in patut e mult mai bine, mai are nopti in care se foieste si se trezeste de 5-6-7 ori dar il mufez si apoi il pun la loc cand adoarme

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

e a treia zi cu febra sustinuta si insistenta
am inceput azi AB

se chinuie mititica...

analizele arata o infectie dar nu stim inca unde e..otita nu are, gatul nu, asteptam analizele la urina..

revin cand ma mai linistesc..cand isi mai revine bobitza ca e moale toata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

am inceput azi AB

se chinuie mititica...

analizele arata o infectie dar nu stim inca unde e..otita nu are, gatul nu, asteptam analizele la urina..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Sanatate multa,sa dea DD sa va faceti bine cat mai repede...multi pupici la amandoua

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Doua lucruri sunt imposibile: a vedea cu ochii pe Dumnezeu si a povesti dragostea."

Stiati ca:
Femeile sunt foarte pricepute in a descoperi oameni care incearca sa le insele. Barbatii nu ar trebui sa incerce sa-si controleze gesturile in fata femeilor, pentru ca vor fi prinsi. Dar o femeie poate sa-si mascheze gesturile in fata unui barbat si el nu va sti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:

am inceput azi AB

se chinuie mititica...

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

oooof.la fel a avut si ema. si maia. de la roseola. eu am zis ca astept 3 zile, apoi o intzep. apoi s-a oprit febra, a aparut eruptia. d-aia cica se asteapta 3 zile cu antibioticul. cat de mari sunt leucocitele? si sanatate

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:

am inceput azi AB

se chinuie mititica...

oooof.la fel a avut si ema. si maia. de la roseola. eu am zis ca astept 3 zile, apoi o intzep. apoi s-a oprit febra, a aparut eruptia. d-aia cica se asteapta 3 zile cu antibioticul. cat de mari sunt leucocitele? si sanatate

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

am sperat si eu sa fie vreo boala de copilarie dar pana acum n-a ap nimic pe piele si febra persista.

leucocitele sunt in valori normale, proteina c reactiva e depasita..

Mergi la inceput

au sosit si rez la scaun siurina, nu enmic nici acolo.......

Mergi la inceput