Fluturasi de martie-aprilie 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Apropo la odiseea de noiembrie-decembrie sunt fete care au luat 1-2 kg, atat ,
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Asta n-o mai cred.

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Happy, incredibil dar o prietena de-ale unei amice ale mele la sfirsitul sarcinii era pe -1Kg. N-as fi crezut daca nu stiam ca amica mea nu e genul sa infloreasca sau sa abereze..pur si simplu asa a fost. SI eu...nu pot sa pun si eu doar 10...asa-mi propusesem

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Off doamne!
Ce ma mai roade invidia dar nu am eu norocul asta.
Oricum, comparativ cu prima sarcina mi-a fost /imi e inmiit mai greu acum.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Buna seara burtici...

Abia acum am reusit si eu sa intru si sa citesc din urma...mama cat ati mai scris azi...
La munca nu am reusit sa intru macar sa va zic si eu buna...dar macar am citit ce ati scris voi..
Dorinut bine ai revenit!Azi chiar ai recuperat..ai scris de numa..Pomeneai ceva de cartea Mama si Copilul pe email.O vreau si eu,cum sa fac sa o obtin?Iti trimit pe PM emailul meu?
BB_Yasmi felicitari pt eco si bravo pt pernita.Si eu ma chinui sa dorm pe o parte si imi bag puilota pe sub mine,dar tot degeaba.Cred ca si eu ar trebui sa investesc intr-o perna.

Eu aseara am avut o durere groaznica de burta.Mi-a trecut un pic abia dupa 2 No-Spa.Ma panicasem la inceput...dar ce sa fac.Nu cred ca sunt normale durerile,eu pana acum nu am avut si aseara chiar m-am speriat.
Scrish felicitari pt eco.De col nu stiu ce sa-ti zic.Si eu il am cam scurt dar deocamdata inchis...
Roxy am inceput si eu sa mananc legume crude ca tine.Azi am mancat sfecla rosie cu ridiche,morcos,rosie si spanac...A fost chiar gustos!Ma asteptam sa mananc mai mult fortata dar a fost ok..
Miki parca tu ziuceai de fructe confiate?Azi mi-am luat si eu curmale ca nu mai puteam de pofta de cateva zile de cand am citit ca voi mancati fructe
Strumf este aiurea ca la tine este frig rau dar si la noi o sa vina frigul,asa ca ne vom vaita impreuna.

Hapiness,Alina06,Monas,Yoni,DjLaura,Mandreac,Catank,Madutza_bra

17+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

parca hapiness era cu fructele confiate..dar nu-i nimic, ca-mi plac si mie..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Dorinut multumesc pt caticica.Greutatea trecuta acolo este ideala...dar nu stiu care dintre noi o va avea inainte sa nasca..
Eu una declar clar ca voi depasi cele 12 kg...

17+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

IONY_82 roxy_s

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

`Na seara !

Soare nu mai e deci ochelari de soare nu mai am Am plecat la shopping si era soare si frumos desi frigut si cand am iesit de la supermarket o ceata deasa deasa de nu vedeai in fata la 3 metri, deasa de o tai cu cutitu ... ce brusc s-a schimbat de la soare la ceata si intuneric

Am lipsit si eu vreo 2 ore si voi ati scris nu v-ati incurcat Am avut ce citi vreo 10 pagini dar nu mai retin mare lucru , o fi din cauza neuronului de gravida?

Am pus mancarea la loc prin frigider si congelator si acum sa ma duc sa ma schimb in haine de "scandal", tre sa ma apuc de cina pentru soatza Sa ii fac niste snitzele de porc cu piure si salata , favoritele lui , maine vreau sa fac niste fasolica cu carnati

Poate nu schimbati si capitolul pana ma intorc de la etaj de la schimbat izmenele

_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

happiness, cat de tare sa fie sa il vezi ca musca din cordon? vai rad de una singura aici:))) multumesc pentru valori, m-am linistit cu cordonul asta pana la urma...

yasmi am poze dar nu prea sunt relevante ca tipa asta a pozat craniul si alte chestii...dar le pun imediat..in schimb am dvd si se vede bebe cum misca pe acolo de zor, cred ca m am uittat deja la el de 100 de ori. nu stiu de unde o fi colul meu asa scurt ca mie nu mi se pare ca fac vreo activitate fizica prea importanta...adica lucruri normale, nu ma agit ft mult...dar cine stie, poate in situatia asta pana si curatenia in casa ar tb sa astepte uneori..

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Stefy e de la hormoni. Eu sunt cam plangacioasa in ultima vreme si a venit si sor-mea si mi-a povestit despre o tipa cu gemene in varsta de 2 ani si 4 luni, dintre care una e perfect sanatoasa, iar cealalta are boala oaselor de sticla si un ovar dezvoltat ca al unei adolescente. Nu mai vb ca are chisturi pe ovare si mai mult nu mi-a mai spus ca eu am inceput imediat sa plang. E groaznic. Nu ma rog decat sa fie sanatos pruncul meu, restul ce o vrea Dumnezeu.

Sper sa nu va intristez si pe voi.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Stefy e de la hormoni. Eu sunt cam plangacioasa in ultima vreme si a venit si sor-mea si mi-a povestit despre o tipa cu gemene in varsta de 2 ani si 4 luni, dintre care una e perfect sanatoasa, iar cealalta are boala oaselor de sticla si un ovar dezvoltat ca al unei adolescente. Nu mai vb ca are chisturi pe ovare si mai mult nu mi-a mai spus ca eu am inceput imediat sa plang. E groaznic. Nu ma rog decat sa fie sanatos pruncul meu, restul ce o vrea Dumnezeu.

Sper sa nu va intristez si pe voi.

chiar ca-i urata povestea asta..

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

fetelor...voi ati trecut prin faze din alea de nasoale,in care sa vi sa para ca nimeni nu-i pe placul vostru,nu va intelege nimeni..v-ati certa cu toata lumea??? eu caut carcota cu toata lumea...sunt ai mey nervi intinsi la maxim...plus ca mi se pare ca si creierasul ma lasa

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

daaaa , si atunci era saraca mama la mine si mi-am varsat naduful pe ea. Eeeh, trec si astea!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELOR

TARE GREU DE TINUT PASUL CU VOI
ANTONIA NU MA LASA

AM INTRAT SPECIAL SA II UREZ LUI MATEI DE SIMONACIP LA MULTI ANI! SI SA TRAIASCA CU NUMELE!
AZI SE SERBEAZA SF. EVANGHELIST MATEI!

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+

Mergi la inceput