Fluturasi de martie-aprilie 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dorinut eu am facut la doctorul meu eco morfo. eu nu am facut la Eva , am facut la Medlife ca acolo m-a chemat doctorul meu. tu cand mai vii la eco?

S-a intamplat minunea mult asteptata25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui wmagnolia

Multumesc de urari si eu va doresc bebei sanatosi si la termen.
Eu in 5 saptamani am luat 3.5 kg deci cred ca sunt in grafic.
Eu am problema ca uneori imi vine inapoi suc gastric dupa ce mananc si nu mananc mult la o masa.

Asteptand o minune 20+ weeks

Si eu am probleme de genul refluxului gastric, dar am inceput sa identifc alimentele care imi fac rau si le evit cat pot.

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor eu merg la baita si in pat la desene.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

dorinut eu am facut la doctorul meu eco morfo. eu nu am facut la Eva , am facut la Medlife ca acolo m-a chemat doctorul meu. tu cand mai vii la eco?

Eu mai vin pe 6 Dec la Brasov, dar pe 22 nov am eco in Bucuresti, abia astept .

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Iony, creste burticutza, creste.
Sdcrish, felicitari pt eco buna, ma bucur ca esti incintata
Stefy, sa stapiniti sanatoase lucrusoarele/curelele!!! Vreau si eu shoping!

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

hello, i'm back

ecografia a fost dementiala, bebe a ramas baietel, se misca in continuu, pentru prima oara i-am vazut si manutele si picioarele, are 306 grame, totul e perfect in grafic, doctorita mi-a zis ca bebe se dezvolta "ca la carte" lucru care evident m a bucurat enorm. tati a fost cu noi si s-a emotionat si el rau de tot, a fost un moment foarte frumos.

am plecat de acolo cu vorbele doctoritei in cap ca totul e perfect. astept acum sa ma duc cu rezultatele astea la doctorita care imi urmareste sarcina sa vedem ce zice si ea. singura problema e ca acum ajunsa acasa m am apucat sa citesc ce scrie pe foaie si am doua lucruri care ma ingrijoreaza:

- regiune cervicala de aspect normal cu circulata simpla laxa de cordon pericervicala ( asta inseamna ca are cordonul in jurul gatului nu?) ma sperie groaznic de rau treaba asta...
- placenta inserata anterior, ajungand cranial la nivel fundic, grad 0, grosime 1.73. asta oare e ok?

canal cervical continent, lungime 2.78cm...e cam scurt nu?

nu stiu daca imi fac eu griji aiurea acum, ca ma gandesc ca daca era vreo problema imi zicea ecografa...

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

felicitari pt bebe perfect!! pozici ai???
numai mie mi-a spus dr aia la am fost ca bb de 300 gr la 20 de sapt fix e micut.... si m-am stresat toata
in legatura cu circulara, nu ai de ce sa iti faci griji, bb o sa isi tot schimba pozitia. nu e relevant acum. si bb a meu luni avea cordonul in jurul gatului....dar nici acum nu e definitiv. iasmi s a nascut cu cordonul de 2 ori in jurul gatului si a fost perfecta!!
colul e cam scurtut (nu e exagerat de scurt, dar e mai scurt). trebuie sa stai cat poti relax, in sapt (nu de tot la pat!!!!) . eu il aveam luni de 3.8 dar cred ca a fost mai scurt.

felicitari pt vestile bune!!

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Scrish felicitari pentru rezultatele f bune. M-am uitat la un documentar daca nu ma insel si ca asta e perioada in care bebe isi face de cap, isi pune cordonul ombilical in jurul gatului, dar nu e absolut nicio problema. La sf sarcinii, atunci e problema ca va trebui sa nasti prin cezariana, dar mai e ceva drum de parcurs. Se pare ca al tau e nazdravan inca din burtica. Despre col si eu zic ca e cam mic, nu ar trebui sa fie sub 3, dar cred ca dr care te monitorizeaza stie cel mai bine ce trebuie facut.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

circulara nu este indicatie de cezariana. chiar daca bebelusul are infasurat cordonul se poate naste natural.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

asa este!!!
si eu am nascut natural si bb avea dubl;a circulara de cordon.
si tocmai asta am discutat si cu dr luni si la fel mi-a spus, Nu e indicatie de cezariana, decat in cazul in care in timpul travaliului se constanta ca bb are tahicardie sau ceva din cauza cordonului.

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna seara burtici...

Abia acum am reusit si eu sa intru si sa citesc din urma...mama cat ati mai scris azi...
La munca nu am reusit sa intru macar sa va zic si eu buna...dar macar am citit ce ati scris voi..
Dorinut bine ai revenit!Azi chiar ai recuperat..ai scris de numa..Pomeneai ceva de cartea Mama si Copilul pe email.O vreau si eu,cum sa fac sa o obtin?Iti trimit pe PM emailul meu?
BB_Yasmi felicitari pt eco si bravo pt pernita.Si eu ma chinui sa dorm pe o parte si imi bag puilota pe sub mine,dar tot degeaba.Cred ca si eu ar trebui sa investesc intr-o perna.

Eu aseara am avut o durere groaznica de burta.Mi-a trecut un pic abia dupa 2 No-Spa.Ma panicasem la inceput...dar ce sa fac.Nu cred ca sunt normale durerile,eu pana acum nu am avut si aseara chiar m-am speriat.
Scrish felicitari pt eco.De col nu stiu ce sa-ti zic.Si eu il am cam scurt dar deocamdata inchis...
Roxy am inceput si eu sa mananc legume crude ca tine.Azi am mancat sfecla rosie cu ridiche,morcos,rosie si spanac...A fost chiar gustos!Ma asteptam sa mananc mai mult fortata dar a fost ok..
Miki parca tu ziuceai de fructe confiate?Azi mi-am luat si eu curmale ca nu mai puteam de pofta de cateva zile de cand am citit ca voi mancati fructe
Strumf este aiurea ca la tine este frig rau dar si la noi o sa vina frigul,asa ca ne vom vaita impreuna.

Hapiness,Alina06,Monas,Yoni,DjLaura,Mandreac,Catank,Madutza_bra

17+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

laley ai PM

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

fetelor...voi ati trecut prin faze din alea de nasoale,in care sa vi sa para ca nimeni nu-i pe placul vostru,nu va intelege nimeni..v-ati certa cu toata lumea??? eu caut carcota cu toata lumea...sunt ai mey nervi intinsi la maxim...plus ca mi se pare ca si creierasul ma lasa

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput