Fluturasi de martie-aprilie 2011 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
alina.n spune:
dorinut poate s-a stricat
miki ai perfecta dreptate, nici eu nu sunt deacord cu dietele astea mai ales in sarcina
eu am renuntat la mancare dupa ora 6 seara dar pana atunci am 4 mese/zi ; si la dulciuri pe timpul saptamanii-le pap doar in weekend sau la ocazii
eu ziua incerc sa-i dau lui bb tot ce are nevoie: lactate multe,oua,fructe,legume,carnita,cereale aceste alimente nu trebuie sa lipseasca din alimentatia zilnica a unei gravide
mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex
alina.n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
da, asa e, eu am avut o colega de servici care a slabit asa muuulte kg, cred vreo 10-15 nici nu stiu..doar nemancand seara dupa 6 dar pe termen lung, cred vreo 6 luni.. 9 kg pana in sapt 28 ? auch, asta ar insemna ca mai am voie doar 2..si mai e aproape o luna..nu cred ca ma incadrez in plan mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu |
deci sunt in grafic, eu am luat 8
mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex
miki1979 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina.n
deci sunt in grafic, eu am luat 8 mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex |
ei, felicitari abia astept sa te urmam si noi
mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu
alina06st spune:
Magnolia, esti si tu pe aici. ma bucur ca simti bebelina activa.
9 kg ziceti, pana la 28 de saptamani? Am luat 5 pana la 19. Mai am 9 saptamani, poate ma incadrez. Sper. Tocmai ce fierb 2 cartofi .
in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Donna_Ly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 ma gandeam sa iau unul in ghiveci, pare mult mai solid si ma gandesc ca greutatea ghiveciului va fi un obstacol pt el..de globuri si restul nici nu ma mai gandesc.. |
Buna, anul trecut am avut si eu unul in ghiveci... miroase superb!! Atentie insa, daca iei, sa nu-i pui multa apa; eu am reusit, din exces de zel, sa-l fac sa-i putrezeasca radacina
Si eu ma mai gandesc la Craciun, sa ma scutur de micile tracasari zilnice..
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Donna_Ly
Buna, anul trecut am avut si eu unul in ghiveci... miroase superb!! Atentie insa, daca iei, sa nu-i pui multa apa; eu am reusit, din exces de zel, sa-l fac sa-i putrezeasca radacina Si eu ma mai gandesc la Craciun, sa ma scutur de micile tracasari zilnice.. |
a, da..multumesc de sfat habar n-aveam..de mult ne doream unul in ghiveci ca sa-l plantam dupa si tot timpul amanam ca ziceam ca n-avem unde..acum sper sa-l plantam la noi in gradinita..oare merge ?
dorinut@ spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina.n
deci sunt in grafic, eu am luat 8 mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex |
Esti super tare meriti ..abia astept sa ajung si eu la 28 si ti-am zis nu ma supar sa am 9,8 kg da nu mai mult.
PS: Am schimbat bateriile la cantar..dar imi arata la fel
------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie
Ana-Maria
miki1979 spune:
fetelor..ma uitam pe prognoza si ce credeti.. saptamana viitoare pe joi apare prima ninsoare ma refer la zona de sud..ca stiu ca fetele de la munte au avut deja parte..
strumphitza spune:
citat din mesajul lui dorinut@ PS: Am schimbat bateriile la cantar..dar imi arata la fel ------------------------------------------------------------------------------------------ 24+ cu minunea mea mica si zglobie Ana-Maria |
m-ai facut sa rad si eram cu gura plina ca servesc pranzul
_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole
dorinut@ spune:
citat din mesajul lui miki1979 fetelor..ma uitam pe prognoza si ce credeti.. saptamana viitoare pe joi apare prima ninsoare ma refer la zona de sud..ca stiu ca fetele de la munte au avut deja parte.. mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu |
eu abia astept sa ninga imi place la nebunie ma duce cu gandul la sarbatorile de iarna, bine sa nu fie ger crunt ca nu-mi place .
Fetele da pe mine ma bate gandul sa fac reverilonul la munte cu mai multi prieteni, voi avea vreo 30 de saptamani atunci. Ce ziceti ma cam risc?
------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie
Ana-Maria