Fluturasi de martie-aprilie 2011 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
am facut proba la perna...
e prea plina, umflata asa ca acum ma pun sa mai scot din bilute.
dorinuta mica nu e (ca lungime) are 1,70 m , mai lunga nici nu cred ca sunt. si e preeeaaa plina, acum o "descarc"
miki spor la invatat. hai punete pe treaba serios. miki cam des calc stramb :)))
dorinuta poti ffff bine sa te mentii 3 saptamani la greutatea asta. la mine e a 5-a saptamana.
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
dorinut@ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui strumphitza
m-ai facut sa rad si eram cu gura plina ca servesc pranzul _ Mind the Bump!21+Sophia Nicole |
Strumphita la tine e inca pranz ce bine..eu am mancat o portocala ca pranzul a fost la 1..mai mananc o salata verde cu spanac la 5.30 si gata.
Sa-ti fie de bine !
------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie
Ana-Maria
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 happiness, eu crema antirid evit sa folosesc acum, asa am procedat si cand eram gravi cu vlad..folosesc o crema normala hidratanta, eventual luata de la plafar sau bio. ceaiul ala de care vorbesc fetele e special pt gravide..e o combinatie din mai multe plante usor diuretice..nu cred ca sunt puternice, mai ales ca e creat specific pt aceasta perioada.. mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu |
Mercic.
Deci imi iau azi crema hidratanta de la Vichy.
Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
bb_yasmi spune:
dorinuta 9 kg in sapt 28??? mie imi spunea dr ieri ca e normal la 26 de sapt sa ai intre 8-10 kg luate (si am mai gasit si pe un site asta) multtt nene, multtttt....
oricum nu te poti lua decat dupa propriul ritm si in fucntie de asta sa iti stabileti un target de kg. eu stiu ca la final pun mai mult, alte fete nu mai pun spre final...
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi am facut proba la perna... e prea plina, umflata asa ca acum ma pun sa mai scot din bilute. dorinuta mica nu e (ca lungime) are 1,70 m , mai lunga nici nu cred ca sunt. si e preeeaaa plina, acum o "descarc" miki spor la invatat. hai punete pe treaba serios. miki cam des calc stramb :))) dorinuta poti ffff bine sa te mentii 3 saptamani la greutatea asta. la mine e a 5-a saptamana. mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
Si zici tu ca m-as putea mentine? Hmm eu incerc din greu dar nu cred ca organismul meu o sa ma asculte, se pare ca pe-al tau l-ai educat bine de te-a ascultat 5 saptamani la aceeasi greutate. Bravo tie
Legat de perna a mea are 1,90 si e in forma de semiluna o bag intre picioare pana la gamba si pun si capul pe ea. Si a mea e cam plina tre sa-i mai scot din ea.
Tu cat ai dat pe ea?
------------------------------------------------------------------------------------------
Ana-Maria
bb_yasmi spune:
si a mea e semiluna. hai ca m ai facut curioasa sa o masor... 100 lei.
merg sa mai scot din ea si daca am timp o masor. ac tre sa fug dupa bubu la gradi.
sunt fff sigur ca ca te poti mentine. trebuie doar sa vrei. dar nu mai stiu acum, tu parca esti slabuta, nu?? nu cred ac ai de ce sa iti faci griji..
dorinut@ spune:
In cartea Elizabeth-Fenwick-Mama-Si-Copilul-Carte-Completa iti da greutatea cam la 4 saptamani cat ar fi trebuit sa iei.
Asa este fiecare organism ia in felul lui. Ce mi-a zis mie dr ca sa iau maxim 10 kg, iti dai seama ca mi se pare aberant in conditiile in care toate prietenele mele au luat 15,16 kg, eu nu am cum sa iau doar 10.
Ce e bine ca dupa nastere 10 au lasat la spital si apoi 5 s-au topit . Mie imi e frica sa nu iau 18-19-20..chiar cred ca se dau greu dupa..
Ana-Maria
Monas spune:
Fetelor, tot vorbind despre cantare, mi-ati amintit o intamplare hazlie din copilaria mea.Si vreau sa v-o povestesc pe scurt. Tocmai ce ne cumparase mama un cantar, ca au venit in vizita bunica si cu sora mamei. Toate trei, mama , sora mamei si bunica niste grasane. Se urca bunica pe cantar. Nu mai stiu cat indica acul, insa bunica decreteaza: nu e bun cantarul asta al tau! Mama, foarte ofuscata, protesteaza: cum sa fie stricat? Nu e stricat deloc.
Se urca sora mamei pe cantar, si desi arata mult, ea accepta cu simplitate: cred ca atata am. Mama, inca nervoasa pe bunica, su urca si ea. Si tace..si tace...si cu greu raspunde: Mda...cred ca nu este bun. Arata prea mult!
Eu cu sora-mea ne-am prapadit de ras, cum a lasat mama orice mandrie deoparte decat sa-si accepte kilogramele.
Eu sunt cam plina de dinainte de bebici, si pana acum am luat cam 4 kg. Insa ma astept la ce e mai rau pana la final, pentru ca ma stiu gurmanda rau.
Va pup si sper ca nu v-am plictisit cu amintirea mea
18+
djlaura01 spune:
fetelor noi plecam in vizita,vorbim mai tarziu
_
21 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
bb_yasmi spune:
dorinuta 10 kg pana la final???? wowww eu am crezut ca nu am inteles bine prima data.... eu "visez" la un 15 kg, ideal mi se pare intre 13-15 kg.
la prima am luat aproape 25 si culmea ca atunci mi se parea cine stie ce...extraordinar de mult :)))))