Fluturasi de martie-aprilie 2011 (70)
Raspunsuri - Pagina 12
stefyapost spune:
pupici dulci si de la mine!!! am aparut si eu!!
ce faceti...??? am citit din urma si vad ca cel mai in voga subiect sunt kg care ne terorizeaza pe toate....am citit si ceva despre celulita...si eu ridic 2 degete...am facut pe picioare si de asta cica e super greu sa scapi...vedem dupa ce "vine barza" cum ne-om descurca si cu problema asta...
pana atunci sa ma laud si eu putin....am fost la cumparaturi si am luat a gramada de treburi...si folositoare si nu..dar cand vad asa multe lucrusoare colorate si frumoase nu ma pot abtine...eu la costumase si ubi la sosoni...are puiu' o gamada de sosoni..voi vum razbiti sa va abtineti??? sau si voi suferiti de aceasi boala??....aaaa...si mi-am luat centura pt mijloc,o port acum la munci..sa vad cum se comporta ale mele shale care au inceput sa ma chinuie cam rau....
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 fetelor..ma uitam pe prognoza si ce credeti.. saptamana viitoare pe joi apare prima ninsoare ma refer la zona de sud..ca stiu ca fetele de la munte au avut deja parte.. mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu |
Fantastic. Sa te tii de ce racire a vremii vom avea parte. Pai cum sa nu ne imbolnavim????????
In legatura cu mancarea, mie mi-a cam pierit pofta si nu exagerez cu nimic.E adevarat ca mai mananc putin dulce, dar daca imi face bine mai ales psihic, iar eu dieta nu am tinut in viata mea si sper sa nu fie nevoie, sa se duca de la sine kg.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei
bb_yasmi spune:
ihi hi hi ce ma amuza e ca la inceput multeeeee fete au "sarit" cu gura pe mine cand eram "stresata" cu kg...si acum am ajuns majoritatea sa ne "stresam"...pai nu mai bine de la inceput sa previi???
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
bb_yasmi spune:
dorinuta, am masurat-o cum am putut, are 160 cm in interiorul semilunei.
si se pare ca tot nu am scos destul din ea.....trebuie sa o descos iarasi...
gata...fugggg dupa printesa!!
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui dorinut@ In cartea Elizabeth-Fenwick-Mama-Si-Copilul-Carte-Completa iti da greutatea cam la 4 saptamani cat ar fi trebuit sa iei. Asa este fiecare organism ia in felul lui. Ce mi-a zis mie dr ca sa iau maxim 10 kg, iti dai seama ca mi se pare aberant in conditiile in care toate prietenele mele au luat 15,16 kg, eu nu am cum sa iau doar 10. Ce e bine ca dupa nastere 10 au lasat la spital si apoi 5 s-au topit . Mie imi e frica sa nu iau 18-19-20..chiar cred ca se dau greu dupa.. ------------------------------------------------------------------------------------------ 24+ cu minunea mea mica si zglobie Ana-Maria |
E ceva dubios cu prietenele tale.
Eu la sarcina cu A am luat 16kg, fara sa tin nici un regim/dieta si dupa nastere, am plecat cu 10kg, A a avut la nastere 3.470kg, si le-am mai tzinut cu mine o perioada!
Deci...
Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
mandreeac spune:
Monas foarte hazlie povestioara ta! Si mama e innebunita cu cantarul, mereu o vad cum se cantareste dimineata, doar ca ea retine apa. Daca ia anumite pastile a doua zi are si cu 1,5-2 kg mai putin.
Am mancat si eu pranzul acum si seara voi manca niste cereale cu lapte. Nu stiu ce am , dar tot timpul ma simt plina, nu mai am senzatia de foame. Daca as fi nebuna nu as manca nimic in afara de micul dejun si m-as simti satula. SI voi sunteti la fel???????? Pana acum in sarcina imi era efectiv foame, dar acum de unde, a disparut aceasta senzatie.
Wmagnolia ma bucur ca bebelina ta este bine!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Happiness_4_us
E ceva dubios cu prietenele tale. Eu la sarcina cu A am luat 16kg, fara sa tin nici un regim/dieta si dupa nastere, am plecat cu 10kg, A a avut la nastere 3.470kg, si le-am mai tzinut cu mine o perioada! Deci... Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria Am produse la bazar. Ajuta si tu! |
happy eu am lasat aproape 15 kg in spital...deci se poate!!
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi ihi hi hi ce ma amuza e ca la inceput multeeeee fete au "sarit" cu gura pe mine cand eram "stresata" cu kg...si acum am ajuns majoritatea sa ne "stresam"...pai nu mai bine de la inceput sa previi??? mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
Tu esti de vina ca ne-ai indoctrinat!
Parca suntem Missa!!!
Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Tu esti de vina ca ne-ai indoctrinat! Parca suntem Missa!!! Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria Am produse la bazar. Ajuta si tu! |
iertare.... iertare... dar nu cred ca v am facut vreun, rau, nu???
gata, m-am imbracat si am plecat...ca, as tot sta la barfe cu voi
mandreeac spune:
Si cu toate kg astea luate, cred ca tine de organism. Am o verisoara a luat 13 kg in sarcina si sa tineti cont care 1.52cm inaltime, a nascut o printesa de 3.450 kg si in maxim o luna era la fel ca inainte fara sa exagerez cu nimic, nici nu ai fi zis ca a nascut. Si am zis maxim o luna, desi cred ca a fost vb de 2-3 sapt, fara sa tina regim , fara nimic. Asa ca acum voi vedea si eu cum reactioneaza organismul meu , daca bine sau nu.
Apropo la odiseea de noiembrie-decembrie sunt fete care au luat 1-2 kg, atat , altele 6-7 , dar si unele care au luat mai mult. Tine clar de organism.