Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Rody - nu am nici o experienta cu copiii (exceptie Eva) - dar Isa nu pare ca va fi lenesa deloc .

Ce fain rade Victor!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Multumim de urari!

Rody ai doua fete tare frumoase...iar costumul Mariei a fost super
Diana ai o fetita mare deja
Cris asta da plan de diversificare...daca gasesc lingurita iti spun!
Paula nici eu nu cred ca vom folosi premergatorul, chiar daca l-am primit cadou de la nasi ...desi vedem noi atunci ce si cum mai exact

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Rody - nu am nici o experienta cu copiii (exceptie Eva) - dar Isa nu pare ca va fi lenesa deloc .

vroiam sa zic mai lenesa decat Maria , care vroia sa faca totul deodata...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Rody ai doua fete tare frumoase...iar costumul Mariei a fost super

ms

mi-a venit acasa cu un dovlecel plin de bomboane si gumite, cum veneam noi pe vremuri cu mere, nuci, covrigei de la colindat

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Mycya, eu va mai intreb si pe voi ca parca altfel vine pofta

Am pus si eu cateva poze, la semnatura, cam putine, dar am inceput sa ma axes pe filmuletete, de exemplu www.youtube.com/watch?v=6l3GvnZksA4" target="_blank">AICI

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai e identic cu al meu..la fel face la aceleasi faze..si pedaleaza si rade., si se gadila si tot!!! am ramas socata si sotul la fel

bine ca poti sa filmezi ..la mine cand ma vede cu aparatul se cam opreste..sau din atata ras da afara

Mergi la inceput

am fost intr-un magazin cu Isa si am probat o bluza care mi-a placut tare mult pe umeras, Isa cuminte in carucior cu mine in cabina. cand m-am dezbracat a inceput sa se agite si sa povesteasca, iar cand m-am imbracat sa planga de-a dreptul, au luat-o vanzatoarele in brate s-o linisteasca si incepuse sa rada in hohote cu lacrimi pe obraji. nu mai stia saraca daca sa rada sau sa planga, ca tot isi musca buzita si apoi radea!! pai cum sa nu planga daca mami se dezbraca si nu-i da titi la fetita?! unde mi-o fi fost capul?! imediat ce-am iesit din magazin a adormit in carucior, pana acasa, si inca o jumate de ora dupa... apoi ne-am jucat toate 3 fetele, piticotul a papat iar si am vazut ca nu mai are chef de joaca, doar face aaammmbbbbbbuuuuuu si face bulbuci la gurita, am pus-o in patut sa se joace la carusel, poate-i trece sacaiala, hotarata sa ma duc sa-i tin de urat dupa ce verific temele Mariei. in 5 minute era insa adormita. ooo, ce zile bune am avut si ieri si azi, demult nu mi-a mai dormit deloc peste zi...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Oana - da e marisoara! si nici nu papa mult (cam 800ml)! Sper sa nu fie grasunica cand va fi mare - apropo de ce povestea Rody mai demult. Pediatru nostru era relaxat asa ca sunt si eu ... vedem noi mai tarziu! Am invatat sa iau lucrurile unul cate unul. Acum sa scapam de febra de la vaccin. E asa de abatuta - of mi se rupe sufletul. Parca e un catelus batut. O pupacesc zambeste si apoi iar se intristeaza iar. Of!!!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ooh ce de mamici nerebdatoare cu diversificarea . Eu ma gandeam ca pana pe 9 decembrie, cand face primul delfinas 6 luni, nu incepe nimeni.

Laurika, portocala e moale si ii poti da sa suga dar marul crud trebuie sa ai mare grija sa nu se innece. Bestiale pozele
Cris, cam asa am facut si eu cu legumele. Insa am preferat sa-i fac mereu piure proaspat si dupa o saptamana le-am dat sa manance cat vor ele din piure.
La fructe as pune mai la coada piersica care-i acida. Mai intai caisa de exemplu.

Eladea nici un copil nu va rontai bete de radacina de patrunjel asa din prima. Eu am avut-o pe Ana pofticioasa de fructe. Tin minte ca la 8 luni manca singura caise bine coapte, pe la un an a avut voie banane si era in extaz. La capsuni de abia in al doilea an a prins gustul si o data mi-a facut bubite. Prunele ii plac, mere, pere. Cam toate. Si cu un exemplu asa bun normal ca siElisa rontaie dupa sora-sa. La gradinita anul trecut ducea fiecare copilun fruct si ei le taiau si le serveau afara cu mainile murdare dar toti se inghesuiau la portia de fructe. Eu si cand gatesc mai curat 2 morcovi in plus ca am clienti
I-ai dat cumva piure de fructe fara bucatele dupa 8 luni?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Oana - da e marisoara! si nici nu papa mult (cam 800ml)! Sper sa nu fie grasunica cand va fi mare - apropo de ce povestea Rody mai demult.

si eu si otilia... cand cresc mari e mai greu sa controlezi tot ce mananca, si organismul deja o cam stie pe-a lui...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Eladea nici un copil nu va rontai bete de radacina de patrunjel asa din prima. Eu am avut-o pe Ana pofticioasa de fructe. Tin minte ca la 8 luni manca singura caise bine coapte, pe la un an a avut voie banane si era in extaz. La capsuni de abia in al doilea an a prins gustul si o data mi-a facut bubite. Prunele ii plac, mere, pere. Cam toate. Si cu un exemplu asa bun normal ca siElisa rontaie dupa sora-sa. La gradinita anul trecut ducea fiecare copilun fruct si ei le taiau si le serveau afara cu mainile murdare dar toti se inghesuiau la portia de fructe. Eu si cand gatesc mai curat 2 morcovi in plus ca am clienti
I-ai dat cumva piure de fructe fara bucatele dupa 8 luni?

of, cand te aud cum povestesti de fetele tale si legume... Maria daca simte un cubulet minuscul de morcov pe limba il scoate si isi face greata. nu stiu care-i faza, cand era mititica a crescut cu suc de morcovi amestecat cu toate fructele... acuma nu-i mai place gustul nici daca fac morcovii crema in supa!! iar de altele, gen patrunjel, nici poveste!! dar fructe duce si ea in fiecare zi la scoala si mananca la pauza, si acasa cateodata nu se stie opri, ia cate-un kg de mandarine si le face praf! sau cate 3-4 banane, de mere golden nu mai zic... iar de pepene verdeeee - ar sta tot cu bostanul in brate! dar asta nu e chiar in fiecare zi...

_

Mergi la inceput