Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA am luat balsamul de par acum.desi mai devreme m-am spalat pe cap :)
asa am tinut samponul o saptamana fara sa il folosesc,desi ma spalam ori zilnic pe cap,ori la 2 zile,si mereu imi dadeam cu samponul obiosnuit,ca uitam de ala! pana mi l-am pus in ochi!

fug la pediatru cu Andres,ca din septembrie nu se mai face bine,cand una cand alta.
a fost si Sofia,i-am avut pe amandoi bolnavi,singura 2 saptamani cu ei ,ca tati a fost plecat.bine ca inrest pleaca 12 ore pe zi,dar macar vine seara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita
fug la pediatru cu Andres,ca din septembrie nu se mai face bine,cand una cand alta.
a fost si Sofia,i-am avut pe amandoi bolnavi,singura 2 saptamani cu ei ,ca tati a fost plecat.bine ca inrest pleaca 12 ore pe zi,dar macar vine seara..

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Sanatate multa piticilor!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

sa se faca bine amandoi. cred ca la voi acuma e destul de racoare, nu? te cred ca-ti e greu sa umbli dupa toti asa, unul prea mic si doi bolnaviori, iar tati la lucru zi lumina...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:

RODICA am luat balsamul de par acum.desi mai devreme m-am spalat pe cap :)
asa am tinut samponul o saptamana fara sa il folosesc,desi ma spalam ori zilnic pe cap,ori la 2 zile,si mereu imi dadeam cu samponul obiosnuit,ca uitam de ala! pana mi l-am pus in ochi!

eu o s-ajung sa termin samponul pana sa iau si balsam

oricum nu mai folosesc nici un balsam pana-mi cumpar, daca a zis cristina ca se folosesc doar astea, fara samponul obisnuit printre ele...

_

Mergi la inceput

e liniste in delfinariu... fac delfinasii baie?! noi mai avem o ora pana la balaceala, intre timp o tragem pe mami de par

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

e liniste in delfinariu... fac delfinasii baie?! noi mai avem o ora pana la balaceala, intre timp o tragem pe mami de par

_

pai daca tot vorbiti despre sampon, balsam, vrea si Isa sa te coafeze

Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am fost in kaufland.,... zici ca unde am fost... mi-am delectat privirea printre rafturile alea, nici nu conta ce e pe raft... am stricat 700 de lei...am venit acasa, a zis sotul ca nu ma mai lasa singura... si nu am luat carne, sau pampers sau detergent, nici io nu stiu ce am luat... copilul a fost cumintel, a reusit sa il adoarma soacra-mea, chiar inainte de a veni eu... acum l-am parcat... merg si io ca nu stiu cate ore legate am... apropo, am luat hartie de impachetat cadouri... dar cadouri ioc... ma pregatesc temeinic, ca pe langa mos Nicolae si Craciun mai e si ziua cumnatei, a soacrei si a nepotelului in curand...

Noapte buna si linistita cu somnic de minim 6 ore legate!!! As vrea eu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Mycya, eu va mai intreb si pe voi ca parca altfel vine pofta

Am pus si eu cateva poze, la semnatura, cam putine, dar am inceput sa ma axes pe filmuletete, de exemplu www.youtube.com/watch?v=6l3GvnZksA4" target="_blank">AICI

Luna 4

Alina, asa face si Andrei...seamana la ras, la chiuit, la pedalat a intrebat tati cine e copilul care rade ca Andrei

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Laurika, m-am uitat iar la pozele tale de la botez, dar v-ati distrat, nu gluma. Tare cuminte a fost Cristian, s-a pozat cu toata lumea. Are ochii tare frumosi, ca ai tai. Si mi-a dat emotii tati cum il tinea la biserica, cu o singura mana...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Seara buna, delfinariu!

Azi am plimbat bebelina 4 ore, am ajuns acasa si i-am facut baita, apoi a papat si de la ora 7 doarme iar eu tocmai am pus o oala de ciorba pe foc.

Multumesc pentru sfaturile pentru unghie! Aseara am pus ceapa coapta si deja e mai bine!!

Otilia - nu se vede pe linkul care l-ai pus la postul asta

Aelita - sanatate multa lui Andres

Bumblebee - ce frumos rade Victor si ce fain pedaleaza

Laurika - frumoase poze!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput