Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 6

saddie spune:
saddie spune:
 Ufff...... as vrea eu sa mai am macar greutatea initiala de la ticker-ul ala.... Uitasem de el, e acolo de vreo 2 ani. Din pacate acum am cu 10 kg peste, in conditiile in care am dat jos tot ce luasem in sarcina 

. Deci in total vreo douaj' de kile de dat jos.
. Deci in total vreo douaj' de kile de dat jos. 

crispro spune:
crispro spune:
 Iuliana, Rodi, nu ma pompez... nu mai nervi de asa ceva... cand se termina lapticul, asta e... io sper ca nu se termina, ci doar se regleaza dupa cerere, adica 100ml la o masa... Are aproape 4 luni copilul, deja e marisor... poate peste o sapt incep pompatul, poate voi fi mai odihnita...dar acum psihic nu pot...
Cris am notat si io diversificarea - imi place ca incepe cu legume si apoi fructe. asa vreau si eu...
Bumblebee, ce super e Victor, m=am distrat ce mai pedala el... Mi se pare ca seamana cu tati.
Laurika, ce de poze ai, ca nu am apucat sa ma uit la toate.. e tare scump Cristian si imi place tortul!
Cristina , mami fericita  de bebe Vlad  (17.07.2010)
 (17.07.2010)
Poze

baby78 spune:
baby78 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui bumblebee Laura, bine macar ca nu a vrut sa-i dea bbului de pofta  Rody, mai mami, ai niste fete  , frumoase tare tare! Seamana bine bine!  Baby, voi ce mai faceti? Cum mai merge pompatul?  Alina  Mamica fericita de  Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 | 

Pompatul...am renuntat la el...Ma pompez doar noaptea la 3.30 caci strumful meu doarme de la 23.30-12 pana dimineata la 7.30-8.00 si imi fac un stoc pentru seara inainte de culcare...In rest il muflez pe el la san ...pe la ora 11 ii dau LP antiregurgitare 100 ml si apoi toata ziua il pun pe el la san....Si seara inainte de culcare ii dau san..LM muls noaptea si 30 sau 60 LP antiregurgitare....Acum sa vedem cat a mai luat in greutate dar eu il simt mai greu la mana....
Pompatul...am renuntat la el...Ma pompez doar noaptea la 3.30 caci strumful meu doarme de la 23.30-12 pana dimineata la 7.30-8.00 si imi fac un stoc pentru seara inainte de culcare...In rest il muflez pe el la san ...pe la ora 11 ii dau LP antiregurgitare 100 ml si apoi toata ziua il pun pe el la san....Si seara inainte de culcare ii dau san..LM muls noaptea si 30 sau 60 LP antiregurgitare....Acum sa vedem cat a mai luat in greutate dar eu il simt mai greu la mana....Iuliana mami fericita de minune
 Tudor 05.08.2010
 Tudor 05.08.2010 

Diana_Eva spune:
Diana_Eva spune:
 Btz- Nu ma supar. Nici eu nu aveam o parere buna despre premergator - voi mai discuta cu dr la momentul potrivit si pe indelete. Oricum de cand o am pe Eva am devenit mult mai ponderata. Multe dintre parerile mele de dinainte s-au schimbat radical asa ca nu mai zic nimic pana nu "vad" ( traiesc) experienta.
Am zis nu categoric copil in camera noastra. Nu am conceput dupa ce am nascut sa nu ii pun patutul langa mine( dupa 2 luni am mutat-o incet, incet) am zis ca iau bona repede, nu ma indur sa o las cu nimeni si tot asa... Vom trai si vom vedea ce si cum.
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

baby78 spune:
baby78 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Mycya  , eu va mai intreb si pe voi ca parca altfel vine pofta  Am pus si eu cateva poze, la semnatura, cam putine, dar am inceput sa ma axes pe filmuletete, de exemplu www.youtube.com/watch?v=6l3GvnZksA4" target="_blank">AICI  Alina  Mamica fericita de  Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 | 
Tare frumos rade el.....Multi

Iuliana mami fericita de minune
 Tudor 05.08.2010
 Tudor 05.08.2010 

laurika1982 spune:
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui crispro Iuliana, Rodi, nu ma pompez... nu mai nervi de asa ceva... cand se termina lapticul, asta e... io sper ca nu se termina, ci doar se regleaza dupa cerere, adica 100ml la o masa... Are aproape 4 luni copilul, deja e marisor... poate peste o sapt incep pompatul, poate voi fi mai odihnita...dar acum psihic nu pot... Cris am notat si io diversificarea - imi place ca incepe cu legume si apoi fructe. asa vreau si eu... Bumblebee, ce super e Victor, m=am distrat ce mai pedala el... Mi se pare ca seamana cu tati. Laurika, ce de poze ai, ca nu am apucat sa ma uit la toate.. e tare scump Cristian si imi place tortul!  Cristina , mami fericita de bebe Vlad  (17.07.2010) Poze | 
Va multumim mult fetelor!!!
 Fotograful e prieten cu noi side aia avem asa multe poze!
Fotograful e prieten cu noi side aia avem asa multe poze!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

rodyka spune:
rodyka spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui eladea2005 
 e adorabil...doamne, iti vine sa-i papi cand ii auzi cum rad si ce fericiti sunt ei...  | 
asa e, sunt adorabili!! si cum se gadila ei la gat, cu totii

_
 delfinasul  Hannah Isabela (19.06.2010)
 delfinasul  Hannah Isabela (19.06.2010) printesita  Anca-Maria (26.06.2001)
    printesita  Anca-Maria (26.06.2001) 

ilinca79 spune:
ilinca79 spune:
 Buna ziua mamici dragi, sarbatoritilor zilei si Mateiutilor nostri!
 sarbatoritilor zilei si Mateiutilor nostri! 
Eu sunt tare necajita ca Victor dupa ce a pus tare putin in greutate in ultimul timp, a scazut acum 100 gr fata de sapt. trecuta. Deci in 2 luni a luat mai putin de 500 gr.

Joi mergem la vaccin si sa vad ce zice medicul. Iar am inceput cantaritul la fiecare masa
 Joi mergem la vaccin si sa vad ce zice medicul. Iar am inceput cantaritul la fiecare masa 
Otilia, ce fain ca fetele tale erau deja marisoare cand au racit prima oara. Noi deja suntem la a 2-a raceala, plus o viroza digestiva.
victo, da doamne sa fie bun tratamentul homeopat. Da era ceva medic renumit de are asa tarife mari?
crispro, ma bucur ca lucrurile merg inspre bine la voi 
bumblebee tare dulce si vesel e Victorasul vostru
laurika, e mortala poza cu bunica si tortul, iar Cristian e asa de scump 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

rodyka spune:
rodyka spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Despre premergator sunt multe pareri,atat pro cat si contra.Noi ne-am documentat foarte mult pe acest subiect si am ajuns la concluzia,impreuna cu kinetoterapeuta,ca nu il vom folosi.Si acum sper sa nu jignesc pe nimeni,insa pt mine premergatorul este pentru parinti lenesi.V-am zis e doar parerea mea personala si atat.Fiecare parinte stie mai bine ce sa foloseasca pentru puiutul lor,cu avantaje si dezavantaje. Sper sa nu fi deranjat pe nimeni parerea mea   | 
scumpo, aici ne dam cu parerea doar sau ne impartasim experiente, nu avem de ce sa ne suparam unele pe altele.
 din contra, ne bucuram sa aflam cum se descurca altii in situatia noastra, mai invatam...
 din contra, ne bucuram sa aflam cum se descurca altii in situatia noastra, mai invatam...eu nu sunt nici pro, nici contra premergator. voi lasa lucrurile sa vina de la sine. dar asa cum am luat fisher ca sa n-o legan eu toata ziua in brate si paturica de activitati (care Isabelei nu prea-i place) ca sa mai respiram si noi, probabil ca multe dintre noi vor lua premergatoare, ca doar un spate avem si un copil care nu stie ce-i aia ca nu se mai poate... desigur, nu e general!! poate se vor tari pe jos pana vor invata sa se ridice si sa mearga, dar va fi MAI greu ca acuma, mie asa mi-a fost! nu aveam un minut de liniste sa stau pe un scaun, atentie la colturi, la prize, la sertare, la usi, la praguri, la pisica, la catel, la butoane, la vitrine... sper sa fie Isa mai lenesa

_

rodyka spune:
rodyka spune:
| citat din mesajul lui saddie Crispro, Paula multumim de primire!  Eu nu am mai apucat sa intru ca week-end-ul asta am facut si noi in sfarsit botezul si a fost nebunie. Sper ca de acum sa o fac mai des. Daca se poate am vrea sa fim si noi adaugate la listuta: Medeea, nascuta 20.08.2010, ora 16:20, cezariana, 3550g, 53 cm. Si inca o rugaminte, imi dati si mie parola de pe contul comun de mail si de poze? Sa pot pune si eu poze cu bebeloaca.  | 
saddie, bine ai venit!! tare-mi place ticker-ul tau

_