Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
eladea2005 spune:
laurika, vazut pozici, comentat... bietul pui era asa serios cand era in bratele altora, cred ca-si zicea mai lasati-ma in pace, ca doar nu sunt maimutica voastra... dar in schimb la mami in brate, e asa fericit, se vede de la o posta...
cu diversificarea mi-e groaza si mie, sincer... nu astept deloc momentul...uffff, si in curand se apropie..
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Mycya, eu va mai intreb si pe voi ca parca altfel vine pofta
Am pus si eu cateva poze, la semnatura, cam putine, dar am inceput sa ma axes pe filmuletete, de exemplu www.youtube.com/watch?v=6l3GvnZksA4" target="_blank">AICI
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Mycya, eu va mai intreb si pe voi ca parca altfel vine pofta Am pus si eu cateva poze, la semnatura, cam putine, dar am inceput sa ma axes pe filmuletete, de exemplu www.youtube.com/watch?v=6l3GvnZksA4" target="_blank">AICI Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
e adorabil...doamne, iti vine sa-i papi cand ii auzi cum rad si ce fericiti sunt ei...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
citat din mesajul lui eladea2005 laurika, vazut pozici, comentat... bietul pui era asa serios cand era in bratele altora, cred ca-si zicea mai lasati-ma in pace, ca doar nu sunt maimutica voastra... dar in schimb la mami in brate, e asa fericit, se vede de la o posta... cu diversificarea mi-e groaza si mie, sincer... nu astept deloc momentul...uffff, si in curand se apropie.. LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Exact! Nu prea ii place la altii in brate! Dar ce bine va sta impreuna si taticul tare mandru
Luna 4
btz_ovi spune:
Buna ziua!!!!
[B]LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI DE ASTAZI,MULTA FERICIRE SI SANATATE[b]
Otilia un borcan intreg?Nuu,cateva lingurite,cam 3 sau 4 au fost.Ca restul l-a papat taica-so .
Din pacate nu mai am blenderul,anul trecut cand stateam cu o fata in apartament,la plecarea ei a avut grija sa il "achizitioneze" ,precum si o pereche de cizme ce erau preferatele mele.Asa ca musai trebuie sa-mi cumpar altul.E fantastic de bun.
Aseara a fost la un pediatru,si printre altele,am discutat despre diverisifcare.
Ne-a spus sa incepem cu suculet de morcovi,cateva lingurite pe zi,iar pe la 5 luni putem introduce piure-urile,iar dupa 6 supele de zarzavaturi strecurate.
Sare si zaharul,ca si medicul de fam,pana la 2 ani sa nu ii dam.Caci ei nu stiu inca gusturile si contrar ce spun unii medici ca "nu pot manca copii neindulcit si nesarat" nu este adevarat.Cum sa vrea un copil mancare cu sare cand el nu stie gustul ei.E ca si cum eu as pofti la un fruct despre care nu stiu ca exista.
Despre premergator sunt multe pareri,atat pro cat si contra.Noi ne-am documentat foarte mult pe acest subiect si am ajuns la concluzia,impreuna cu kinetoterapeuta,ca nu il vom folosi.Si acum sper sa nu jignesc pe nimeni,insa pt mine premergatorul este pentru parinti lenesi.V-am zis e doar parerea mea personala si atat.Fiecare parinte stie mai bine ce sa foloseasca pentru puiutul lor,cu avantaje si dezavantaje.
Sper sa nu fi deranjat pe nimeni parerea mea
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Mycya si cu constipatia la fel am sa ii cer ceva ca eu nu o mai pot tine numai pe supozitoare...off asa ma enerveaza astia aici ca nu iti da nimic ci asteapta de la sine sa isi revina dar parca prea mult timp.....e ok o saptaman 2 dar cand vezi ca te tot amana azi noapte am facut noapte alba din cauza ca se tot scremea. m-am trezit la 4 i-am pus supozitor dar nu a facut tot si atat sa mai chinuit pana dimineata cand i-am mai pus inca jumate si in sfarsit saracuta sa eliberat dar eu is zombi de somn. mai ales ca de o saptamana pe la 5 dimineata are program de trezire si vorbit ín dimineata asta asa tipa in pat in timp ce vorbea ca nu am mai putut nici unu sa dormim se uita pe sus si tipa de zori de parca facea intentionat sa ne trezeasca Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
Incearca cu o lingurita de ceai de mustel, la noi a facut minuni, adica dupa 10 min. Felix a facut kaka, dupa ce nu facuse 3 zile.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Victo spune:
wow..ce distractie pe bb Victor!
Si rade si pedaleaza de numa..bei, da cate grade aveti voi in casa de sta in bulanele goale? banuiesc ca in jur de 24 asa..
multumim de urarile pentru ziua de azi! Am bb maricel deja :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
saddie spune:
Crispro, Paula multumim de primire!
Eu nu am mai apucat sa intru ca week-end-ul asta am facut si noi in sfarsit botezul si a fost nebunie. Sper ca de acum sa o fac mai des.
Daca se poate am vrea sa fim si noi adaugate la listuta: Medeea, nascuta 20.08.2010, ora 16:20, cezariana, 3550g, 53 cm.
Si inca o rugaminte, imi dati si mie parola de pe contul comun de mail si de poze? Sa pot pune si eu poze cu bebeloaca.
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
paula_m spune:
Btz, nu neaparat premergatorul e pt parinti lenesi. Eu am vazut-o pe nepotica mea de 9 luni, vrea numai sa mearga. Cred ca dupa o ora de mers aplecata o sa ii cumpar 10 premergatoare, nu unul. Si acum ma doare spatele cat il port prin casa, daramite cand o sa vrea sa mearga...
Bumblebee, ce copil vesel si fericit ai !!! Imi e tare drag, sa ne mai pui filmulete cu Victor
Saddie si eu vreau ticker cu slabit.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4
bumblebee spune:
Multumim
Era inainte de baita si erau 24 de grade intr-adevar.
Luna 4