Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 4
paula_m spune:
Cris, ce plan de diversificare ai! Super! L-am trecut si eu cu steluta
Eu cu cat ma gandesc mai mult la diversificare, cu atat ma doare mai tare capul. Cred ca Raul al meu va bea laptic pana la 18 ani, ca are o mama care nu mai stie ce sa faca...Din toate partile vin informatii si eu nu stiu cum e cel mai bine...deci bem laptic
Eu de premergator nu sunt f incantata. Cu cat citesc mai multe pe net sunt tot mai hotarata sa nu-l achizitionez... e mai bine sa fie lasati mai bine sa mearga de-a busilea decat in premergator. Dar probabil cand va incepe sa umble ii iau orice, numai sa nu fiu nevoita sa stau tot timpul aplecata sa-l tin de manute sa umble...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4
laurika1982 spune:
La multi ani Raducu de Tina!
La multi ani Mihai de Victo!
La multi ani Miguel de Aelita!
La multi ani bebe de Ana si Maria de Rubia!
Sautare fetele!!!Azi mi- a facut-o!!!am zis ca ii dau sa limpaie o bucatica de mar,,inainte de masa,baiatul o suge,,,buuun, o iau ca sa-l preg de masa,o mananc eu, bag bibe in gurita , limpaie nitel pe urma,........Circul de pe lume, tai alta bucata, bagat in gura, incercat sa o iau, tipetre nervoase,,.......nu a mai vrut lapte si a trebuit sa-l fac sa uite...
iata pozele de la botez,, mai exact poza cu tortulll!1
aici
Have fun!!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Wow, ce mai dorm unii delfinasi... Racusor, . La noi a fost un pic mai bine - somnic de la 9 seara la 9 dimi, cu vreo 7-8 treziri... dar numai de 2 ori i-am dat papa, in rest suzi...oricum, a fost mai bine fata de noptile precedente... Lp ii dau cam 400 ml pe zi, la fiecare masa cate 100, dupa 100 de san... Azi abia am asteptat la 9 sa ii dau sa manance, ca ma dureau sanii de plini ce erau... vezi de treaba, dupa 80 ml nu a mai vrut. L-am mutat la celalalt, nici vorba... urla la san. I-am dat apoi Lp, 100, i-a baut fara sa respire... acuma, asta e... ideea e ca a pus super bine in greutate de cateva zile, de cand mananca bine... si azi noapte a avut 3 ore legate de somn... boierie!!! is fresh... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Offff......Cu lapticul din sani ce faci? Folosesti pompa?...Ma gandesc ca asa pierzi si productia de LM.......Dar daca copilul e mai bine asa...totul pt ca lor sa le fie bine.....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui rodyka ca sa vedeti cum seamana fetele mele aici e prima, aici a doua _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
da chair seamana...parca sunt identice... n-as stii care e una si care e alta daca n-ai fi zis...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
citat din mesajul lui paula_m Cred ca Raul al meu va bea laptic pana la 18 ani, ca are o mama care nu mai stie ce sa faca...Din toate partile vin informatii si eu nu stiu cum e cel mai bine...deci bem laptic |
Asa de tare vroiam sa ajung si la clipa diversificarii, dar cu cat se apropie, cu atat ma strange in spate mai tare, de la scule necesare, la nspe mii de modele de diversificare
citat din mesajul lui paula_m Eu de premergator nu sunt f incantata. Cu cat citesc mai multe pe net sunt tot mai hotarata sa nu-l achizitionez... e mai bine sa fie lasati mai bine sa mearga de-a busilea decat in premergator. Dar probabil cand va incepe sa umble ii iau orice, numai sa nu fiu nevoita sa stau tot timpul aplecata sa-l tin de manute sa umble... |
Nici eu nu sunt fan, am la cine sa apelez in cazul in care ma razgandesc, dar, mai bine nu...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
rodyka spune:
citat din mesajul lui laurika1982 Sautare fetele!!!Azi mi- a facut-o!!!am zis ca ii dau sa limpaie o bucatica de mar,,inainte de masa,baiatul o suge,,,buuun, o iau ca sa-l preg de masa,o mananc eu, bag bibe in gurita , limpaie nitel pe urma,........Circul de pe lume, tai alta bucata, bagat in gura, incercat sa o iau, tipetre nervoase,,.......nu a mai vrut lapte si a trebuit sa-l fac sa uite... |
vezi?! eu v-am avertizat ca asa am patit eu cu portocala, nu numai ca nu am mai putut sa i-o iau, dar a mai vrut alta :))
iata pozele de la botez,, mai exact poza cu tortulll! |
super tare faza!! Doamne, la unii ne dai minte si nu stim ce sa facem cu ea!!
mi-a placut tare mult tortul si pozele de la botez
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui paula_m Eu cu cat ma gandesc mai mult la diversificare, cu atat ma doare mai tare capul. Cred ca Raul al meu va bea laptic pana la 18 ani, ca are o mama care nu mai stie ce sa faca...Din toate partile vin informatii si eu nu stiu cum e cel mai bine...deci bem laptic |
cu cat sunt mai multe, cu atat mai diferite, in functie de pediatru si, desigur, de copil!! va fi greu de ales, mai bine mers fiecare pe mana pediatrului sau...
Eu de premergator nu sunt f incantata. Cu cat citesc mai multe pe net sunt tot mai hotarata sa nu-l achizitionez... e mai bine sa fie lasati mai bine sa mearga de-a busilea decat in premergator. Dar probabil cand va incepe sa umble ii iau orice, numai sa nu fiu nevoita sa stau tot timpul aplecata sa-l tin de manute sa umble... |
eu am luat deja un www.bebestore.ro/mobilier-si-transport/diverse-articole/ham-pentru-copii-primii-pasi.html" target="_blank">ham, premergator mai vedem... Maria n-a mers deloc de-a busilea, asa ca i-am luat premergator, la 11 luni n-am mai avut nevoie de el ca mergea deja singura... acuma, sa vedem! inca nu cumparam...
_
rodyka spune:
cristina, ma gandeam si eu la tine, dar am uitat sa te intreb: te-ai descurcat cu pompa, pana la urma? ca ai putea sa-i dai lui Vladut tot lapte de-al tau, in loc de lp... nu ca ar fi mare lucru, dar daca tot ai si ai luptat ptr el...
_
Mycya spune:
Bumblee am vazut ca intrebai ieri de retete de post , pe bucataras.ro gasesti foarte multe retete si f bune. eu de acolo ma inspir cand vreau sa gatesc ceva si nu am idee si de fiecare data a iesit mancarea super buna.
pana sa vin in Germania tinem si eu toate posturile de peste an inclusiv miercurea si vinerea in timpul anului, si postul pastelui fara ulei cand nu era dezlegare dar acum nu mai pot tine cu al meu sot e si slab si f pretentios la mancare. daca nu gatesc cu carne (exceptie face vinerea sau cand e o zi de post fiind sarbatoare) sau sa ii placa nu mananca si atat ii mai trebuie ca si asa munceste ogramada si sa mai fie si nemancat
eu intru in post peste 13 zile ,pana atunci sa vad daca imi fac curaj sa tin si eu. inainte nici nu se punea problema dar acum ....
Mami de Andra Maria 02.08.2010
bumblebee spune:
Laura, bine macar ca nu a vrut sa-i dea bbului de pofta
Rody, mai mami, ai niste fete, frumoase tare tare! Seamana bine bine!
Baby, voi ce mai faceti? Cum mai merge pompatul?
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4