Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Pt doritori, am mai facut vreo 2 poze...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

ce fericit e el...un dulce...si mami cum mai e?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

nu stiu cum arata cutia si ce scrie pe ea, dar am fost la farmacie (unde nu aveau vaccinul, decat hexa) dar am aflat ca exista si infanrix penta si infanrix ipv-hib. Conform schemei de la glaxo http://www.universulfamiliei. com/vaccinuri-f139/schema-de-vaccinare-glaxosmithkline-t616.htm

se face infanrix ipv-hib.

Am mai gasit si postarea urmatoare http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=142750

Deci nu stiu ce sa cred

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Rodi, mai in gluma, mai in serios, va cam face cu ochiu' diversificarea.

Eladea, intradevar, seara am avut sorti de izbanda cu paturica, dar impreuna am stat, eu cu ea 10 min si tati un sfert de ora.

Recomand si eu babycomfort.ro. Am luat de la ei majoritatea lucrusoarelor, si am mai schimbat din ele... cel putin la patuturi, am ales unul, i-am pus sa-l revopseasca, mi l-au adus, nu mi-a mai placut ca era foarte mare, am ales altul, l-au luat pe asta, mi l-au adus pe celalalt, modifica salteaua...... si tot timpul au fost foarte draguti

Azi, la plimbare fiind, am luat suzeta dr. brown, de la avent, chiar daca scrie ortodontica, nu au forma de asta cu bulbul taiat.

Crispro, ce baiat ai tu acolo, cu ochisorii negri, si cu gusulica ca a lu' Natali.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

nu stiu cum arata cutia si ce scrie pe ea, dar am fost la farmacie (unde nu aveau vaccinul, decat hexa) dar am aflat ca exista si infanrix penta si infanrix ipv-hib. Conform schemei de la glaxo http://www.universulfamiliei. com/vaccinuri-f139/schema-de-vaccinare-glaxosmithkline-t616.htm

se face infanrix ipv-hib.

Am mai gasit si postarea urmatoare http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=142750

Deci nu stiu ce sa cred

Nu poti sa intrebi pediatrul sau medicul de familie?

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Rodyko, nu te eschiva, intinde covorul ca vin acolo la tine la Malaga.

super! ma pregatesc , suntem la o ora cu masina de Malaga. aveti undeva un "punct fix" de unde incepeti si unde va intoarceti? adica "centru de comanda"?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Nu avem nici un punct, o sa mergem de nebuni. Inchiriem masina din aeroport (defapt o sa facem de pe acum inchirierea de pe net)si dam un tur. Inca nu ne-am hotarat daca in sensul acelor de ceasornic sau invers. Cam ce ne-am propus noi sa vedem: Granada, Pueblos Blanca-Ronda, Cordoba, Sevilla, Cadiz si inapoi Malaga. Evident mai facem ceva opriri pe Costa del Sol, poate ajungem putin si in Sierra Nevada, am mai citit despre Baeza si Ubeda, dar sa vedem la fata locului cum ne impartim. Nu am mai fost niciodata in asa concediu, fara sa imi rezerv cazare. Eu sunt foarte organizata de felul meu si atunci cand plec undeva stiu toate detaliile, sotul meu rade ca stiu si ce numar de autobuz circula, cate statii are si la ce ora vine. Dar uite ca acum am chef sa nu ma mai preocup de nimic si sa merg unde m-o duce vantul. Sa fiu relaxata si sa descopar in tihna locurile. Visez sa trec prin saturi mici, sa stau la o mica carciumoiara cu niste mosnegi, sa gust ceva gatit ca la ei acasa.
la fete, am uitat sa zic ce tare m-a distrat faza cu tine si Isa in cabina de proba, imi si imaginam ce fata avea ea

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Maurice, ce mai faci? Cum e Sara?

Eladea, o sa incerc si io sa ridic un pic caruciorul si fac testul prin curte, sa vad daca ii place.

Cris, si Natali e cu gusica??? Mai vrem pozici, sa vedem... Cu paturica, si al meu era total neinteresat de ea, acum e ok... dar totusi nu e mare fan...

Ochidut, ce vacanta... Va fi fain!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:

cele care ati facut infanrix hexa la 2 luni, ce vaccin ati facut la 4? Infanrix ipv-hib? Daca nu gasesc merge si pentaximul?

noi am facut infarix penta; la farmacie i-am zis pe romaneste sa imi dea infarix, cel cu 5 valente. Dar nu mai stiu cum scria pe el exact..... Eu stiu ca partea cu ipv-hib aparea oricum sub seria lui

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna seara!!
Intru si eu sa zic LA MULTI ANI!! lui Vladut, Priscillei si lui Victor!!
Mi-a facut Raul capul calendar azi...nu vrea decat in brate, sa inspecteze casa. Am sunat-o pe mama sa o intreb daca il vrea ea pe Raul sau il dau la tigani. A zis ca il vrea, asa a scapat puiutul meuSi acum sunt cu el in brate, nu conteaza ca sta chinuit, pot sa-l tin si cu capul in jos, doar sa fie in brate. Si cand era mai micut, asa cumintel a fost!!!!!!!!
Nu mai stiu ce voiam sa zic...cand mi se limpezeste capul , revin

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:

cele care ati facut infanrix hexa la 2 luni, ce vaccin ati facut la 4? Infanrix ipv-hib? Daca nu gasesc merge si pentaximul?

da, infarix ipv-hib. gasesti la helpnet.

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput