Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am mai gasit niste pozici... de duminica la gratar, unde i-am improvizat un cort Isabelei, apoi a dormit in masina... si apoi cateva cum arata Isa dupa ce mananca pireu de fructe

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Da, acu ca m-am descarcat - nu stiu ce se intelege din celalat mesaj - sa revenim la oile noastre.

Vazut Victoras, e super simpatic cum rade el . Si Necatarie e tare pufos asa cu cutele alea si frumusel cu freza.

Bumblebee, da asa stiu ca o masa de lapte se inlocuieste cu fructe. Dar a mea mananca 180 ml de lapte la o masa (are 5 mese pe zi) si nu stiu daca pot sa ii du 180 de suc, mi se pare mult.
Voi mamici cu experienta ce ziceti?

Suzeta, noi am luat de la Avent, pe cartonul din fata nu scria ortodentica, dar cand m-am uitat pe spate scria ca e ortodentica, special conceputa...... Sper ca e buna.....Vanzatoarea nu ma putea lamuri, dar am zis ca daca scrie ca e ordtodentica, asa o fi.

Recipiente am si eu de la Avent impreuna cu pompa - f bune- si mai am unele care se baga in altele de la Chicco, sunt si alea f bune.

Rodyko, nu te eschiva, intinde covorul ca vin acolo la tine la Malaga. Am gasit cea mai ieftina varianta de plecare-intoarcere si in ziua in care am facut noi rezervarea au facut si 20% reducere la orice bilet. Asa ca am iesit cam ca la acelasi pret cu Madridul, acolo ne mai costa si benzina pana in sud. Si noi nu puteam sa plecam decat in ianuarie Intr-adevar daca vroiam sa plecam in mai, aveau bilete si la 30 -40 de euro, dar asta e

In continuare avem program de nebune, in fiecare zi: trezit pe la 7 si ceva, mancat, vorbit iar eu treburi prin casa si pe la calculator diverse; apoi la 11.30 mancat suc fructe, plecat la plimbare in parc; mancam iar la 2.30 si apoi plecat cu mami si masina la diferite treburi:diverse institutii, de luat acte, shopping. Am remarcat ca daca intrii cu copilul mic in carucior intr-o institutie de stat, aglomerata, se uita la tine ca si cum :"uite ce nebuna". Dar bine ca am fost si la shopping, i-am luat si carticele si am fost si la Kiabi, mai tot timpul gasesc cate ceva pe acolo de cumparat pentru bebe. I-am luat o sacosa plina, hainute- dar pentru varsta mai mare, un sac de dormit si cu o paturica/pled care o dadeau la promotie si o tona de bavetele!!! Cred ca aia la cas a zis ca sunt nebuna cand a vazut cate bavetele aveam.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

rodica, ce frumoasa e Isa!

ochidut, nu pune la inima.

Scaun de masa eu nu iau, ca am unul capatat.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

rodica, ce frumoasa e Isa!

ochidut, nu pune la inima.

Scaun de masa eu nu iau, ca am unul capatat.

multumim

eu n-as investi foarte mult in scaunul de masa, adica eu cu Maria l-am folosit doar ptr a manca, joaca era separat, sau dormitul... asa sper sa fac si cu Isa. cu cat e mai simplu, mai bine! si mai usor de intretinut

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Rodyko, nu te eschiva, intinde covorul ca vin acolo la tine la Malaga.

super! ma pregatesc , suntem la o ora cu masina de Malaga. aveti undeva un "punct fix" de unde incepeti si unde va intoarceti? adica "centru de comanda"?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Pt doritori, am mai facut vreo 2 poze...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

cele care ati facut infanrix hexa la 2 luni, ce vaccin ati facut la 4? Infanrix ipv-hib? Daca nu gasesc merge si pentaximul?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor,

Intru doar ca sa va salut, ca mi-era dor de voi, am citit asa in super viteza si ma bucur sa maia flu vesti de voi.

bumblebee am vazut un filmulet cu Matei,e un scump, si ce-l mai pupaceste tati al lui! Cand se uita la tine ce serios devine!

crisprosa-ti traiasca Vladut, am vazt si eu pozele din link! Sper ca esti mai bine cu psihicul, desi zilele trecute am vazut ca nu! Ai grija de tine!

otilia da tu esti asa silfida, cu cine seamana Ana de a luat asa mult in greutate?

restul fetelor, m-am mai uitat si la pozute, ce-au mai crescut delfinasii!

A, am comandat si eu de la bebeshopp,de la bumblebeeam auzit de ei, multumita de fiecare data, eu nu cred ca-s contrafacute, doar luate la promotii din anglia si pus comision mic, cam cum face Ana.
Am si un moses baschet de la ei, care la mothercare in dorobanti e cu 50 % mai scump, ca de fapt toate lucrurile de la mc bucuresti fata de anglia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

cele care ati facut infanrix hexa la 2 luni, ce vaccin ati facut la 4? Infanrix ipv-hib? Daca nu gasesc merge si pentaximul?

Eu am facut penta. Cele doua nu sunt aceeasi chestie? Pe cutie scria infanrix penta si un cod litere, dar nu le mai tin minte.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

infanrix penta se face...are cifra 5 pe cutie...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput