Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 18
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 ce ziceti, sa imi comand scaunul www.chicco.ro/produse/sugar-3/hranire-18/promotie-scaun-de-masa-polly-cottage-793.html" target="_blank">asta si credeti ca e acelasi cu www.universultau.ro/products/627" target="_blank">asta al doilea are mai multe explicatii, dar la chicco primesti un castronas si lingurita cadou...nu m=am prins daca e unul si acelasi |
asa, la o prima privire, sunt la fel. diferenta ce-am sesizat-o e ca Polly 2 in 1 are roti si in fata...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Racusor, ce noapte ai avut.. of... cat e de greu dupa o noaptye de asta... Ca sa pun copilul mai ridicat in carucior inseamna sa ii schimb si pozitia de mers- adica va sta cu fata spre sensul de mers, nu mai e cu fata la mine... si de asta as amana momentul... Legat de scaune, cred ca e acelasi, desi nu stiu de ce ii mai zice 2in 1, pe al doilea site, ca tot acelaso Polly e. Mie imi place de la chicco miro - nu stiu caracteristicile, dar imi place culoarea...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
mericica30 spune:
SALUTARE MAMICI
sunt o membra noua a DC si as vrea sa facem cunostinta.am o fetita dulce pe nume TEODORA CRISTINA nascuta prin cezariana pe 1 iulie 2010 ora 13.05 greutatea 3300, 50 cm si nota 9 la nastere
prima luna am papat exclusiv tzatzica apoi pt ca nu ne mai saturam am bagat completare si apoi am refuzat tzatzica si am ramas cuacum suntem mari am trecut la diversificare.de dormit pot sa spun ca dormim toata noaptea(9seara-6.30,7 dimineata).primele doua luni ne sculam la 1noaptea si 5 dimineata.pot sa spun ca sunt o fericita din acest punct de vedere.
va spun acestea pe scurt pt. ca as avea o istorie intreaga de povestit si doresc sa ne imprietenim
va doresc multa sanatate voua si comorilor voastre
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Azi mi-a venit paturica de activitati, in care domnisoara nu vrea sa stea. Plange de ti se rupe sufeltu'. Am incercat deja de doua ori, acelasi rezultat... si am dat si o caruta de bani pe ea . Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto Luna 3+ |
ai rabdare, probabil se va obisnui...nu vad de ce nu...cine stie, o fi fost in toane proaste... mai incearca...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Diana_Eva spune:
Pe site-ul Chicco Polly 2 in 1 e trecut 0+, mai are si o bara cu zdranganele deasupra pentru bebei dar le-am studiat in magazin si Polly simplu mi s-a parut mai zdravan. Spatarul se lasa f mult pe spate asa ca nu inteleg de ce zic e 6+ eu cred ca merge si mai devreme. Eu l-am cumparat si montat deja - e f fain + cand mai am treaba in bucatarie o asez in el. E tare incantata (spatar cat mai pe spate).
Cel mai bine ar fi sa le vezi undeva live si apoi sa comanzi. Am dat pe Polly 129 euro.
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
rodyka spune:
racusor, dar cum mai e Andrei cu raceala?
ma gandeam zilele trecute ca daca se lua sotul dupa mine si veneam la sf lui octombrie in Ro, sigur raceam cu totii... chiar daca acuma e cald si bine...
si pe noi ne-a prins o ploicica mica, nu era bai ca aveam la noi husa, dar era un vant care-mi trecea mie prin urechi!!
si in sfarsit am reusit sa-mi fac si programare la stomatolog, dupa ce la tel nu-i puteam gasi nicicum. a fost sotul pe-acolo si au vrut sa ma programeze peste o sapt (doar marti si joi au program), dar a insistat ca alaptez si nu stiu ce sa iau, macar sa ma primeasca la consultatie!! si au amanat programarea altcuiva mmm, asta e! acuma ma gandesc la mine...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Roxana_Theo spune:
Racusor e buna alegerea recipientelor de la Avent (dupa parerea mea). Eu le am doar pe cele mici (le-am luat la pachet cu pompa) si le folosesc acum la diversificare. Si il hranesc pe bebe tot cu linguritele de la ei. Am lingurita si de la "Primii pasi" si am incercat sa-i dau cu ea astazi sucul de fructe si nu-i intra prea bine in gurita astfel ca o buna parte din suc curgea pe marginile gurii.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
de ce 2 luni? noi am trecut de la 5, in landou nu mai statea deloc si mai foloseam scoica... mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
si eu de pe la vreo 3 luni i-am ridicat o treapta la carucior, sa vada si el lumea...poti linistita sa faci asta, Vladut e marisor deja... cred ca ii va placea si lui mai mult...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
ochidut spune:
Ma enerveaza soacra-mea de ma scoate din toate saritele, nici nu mai stiu ce vroiam sa zic. Mi-am calcat pe orgoliu, i-am zis sotului sa o cheme sa imi mai faca ceva prin casa, cu precizarea clara ca eu vad de Larisa si ea sa trebaluaiasca. Car copilul toata ziua dupa mine, pe unde am avut treaba, apoi o plimb in parc iar ea ce face: vine la mine deabia la 3, ca pana atunci s-a cautat de tot felul de boli imaginare si pana acum a dat cu aspiratorul si a sters praful. In 3 ore!!!!!!!!!!!!1. Pai numai bine facea sotul cand venea, ca cred ca ii lua 15 minute maxim. A da, si a mai dat si cu mopul prin bucatarie, cred ca a pus solutie multa ca mi s-au lipit papucii.Doamne, e incredibil, de altfel a crescut 2 copii, pai daca m-as misca eu in ritmul asta mi-ar trebui sa aiba o zi 50 de ore. Nici nu mai detaliez cum se misca, ca mai rau ma apuca dracii. Acum cica s-a dus sa stranga rufele, le-a trantit pe toate pe canapea si acum a auzit ca s-a trezit Larisa si ca o schimba ea si ii da sa manance. Bineinteles biberonul tot eu i l-am facut.
Si sa nu fi in stare sa dai cu un mop!!! Dar nu mai pot. Mama cred ca in astea 3 ore imi redecora si casa, da de aia mama e mama.
de Larisa Ioana 24.06.2010
eladea2005 spune:
racusor, sunt faine ambele scaunele...eu zic ca il poti lua pe care vrei tu...care iti place mai mult...
noi n-am avut o experienta f reusita cu scaunelul, n-a prea stat Eric in el...adica asa, maxim 2-3 minute...iar cand a crescut, din cauza ca manca prost, am apelat la papatul in camera la jucarii, la tv...stiu, nu e ce mai buna solutie, dar alta n-am gasit...asa incat scanelul e aproape nou...bine ca n-am dat multi bani pe el, ca ma imi parea rau de investitie...sa vedem daca pe filip il conving sa stea in el sa pape...macar la inceput...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...