Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Buna diminetata!

Am citit la Bebelusii de mai-iunie ca bebeshopp sunt neseriosi (cam fantomatici - nu factura, un apartament de bloc, marfa ziceau ele furata).

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Asa este...sunt neseriosi. In aprilie am facut comanda pt botezul nepoatei (care a fost in mai) si comanda a ajuns in iunie...Iar pt Strumful meu am facut in august si nu a mai venit deloc...si nici nu mi-a mai raspuns la telefon..Eu sunt arsa cu ei si nu mai comand niciodata de le bebeshop

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Vladut, Priscilla si Victor Petru

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Merci Racusor. O voi folosi si eu. Ramasese impachetata pe dulap. Si trebuie sa verific si la carucior pozitiile de care imi spui tu.

Alina, tare haios e Victor.

Denisa ce bebelusi frumosi am vazut in poze. Si ce mamica harnicuta. Cum are ea timp sa le faca pe toate.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Eu am varza la cuptor si poate fac si mamaliguta deseara; iar azi am luat praz de la piata. Ca tot sunt nascuta si crescuta in Oltenia.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Greu ma tin dupa voi! Azi am sot acasa si se ocupa de Rebeca asa ca am reusit sa recuperez din nou.

Asa... sa vad daca imi mai amintesc ce aveam de zis.

Dau si eu un tzuc pentru peta si tina. La multi ani!
De asemenea, urez la cat mai multe lunite sanatoase pentru delfinasii sarbatoriti in ultima saptamana!

Diversificare: eu o tot aman, am renuntat la ideea de sucuri pentru ca nu imi vine sa dau banii pe storcator doar pentru 2-3 saptamani de folosire. Momentan ii dau inainte de masa de seara 40ml de cereale cu lingurita. In rest nimic, oricum nu ma grabesc.

Eu ii spun iepu mic (iepu mare e sotul), rebe-bebe, bubu, in general cum imi vine atunci, dar acum chiar ca nu imi mai vine nimic in minte.

denisa, cum ai gasit bona?

cris, si rebeca a avut o perioada cand isi musca buza de jos. Parerea mea e ca face parte din invatarea vorbitului. Acum scuipa si face brrr din buze.

Suzeta nu ne lasa urme decat daca ii e fomica si trage cu disperare din ea.

Eu am mutat-o pe Rebeca in patul nostru, pentru ca se intoarce singurica pe burtica si nu numai si nu mai are loc in patut sau pe canapea. In curand trebuie sa o baricadez ca altfel o vad pe jos. Oricum nu mai sta in pozitia in care o pui.

Minte scurta! Nu mai stiu ce mai avea de zis. Sper sa reusesc sa ma uit si eu la poze zilele astea, sa fac si eu o selectie din ultimele poze si sa le pun si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, ce tare e Matei cu kk pe picioare... mandru de ce a facut...

Oana, Cris, Racusor, Michelle, BTZ, Baby, Adriana, Eladea, mersi, dragelor, si voua de urari.

Am iesit un pic afara, a dormit 20 de minute, iar la trezire nu a fost prietenos... Desi era rupt de somn, nu vroia sa stea in carut... se zvarcolea, urla... L-am luat in brate, si iar am sunat sotul sa vina dupa noi... si sotul are o gramada de treaba...

acum sta in fisher... abia astept sa mai treaca 2 luni, sa il ridic in carucior, sa vada lumea...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

buna ziua si de la noi

ma apucasem sa va scriu mai devreme, dar s-a stins calculatorul si apoi am iesit putin afara

noi am avut o noapte de cosmar nu stiu daca de la sacul de dormit cel nou sau asa a vrut andrei

sacul e fain, e mai subtire, nu mai transpira, doar ca e mare (90 cm de 6-18 luni) si cam fosnaitor (ca o lenjerie proaspat spalata, calcata si apretata )

deci...domnul meu a adormit la 20.45, fara sa primeasca completare, cand sa ma culc, la 23.30 se foia in patut asa ca i-am dat sa pape..la 1.10 iar, la 3 iar s-a trezit, i-am dat LP, pe care l-a sorbit in 2 minute..eram sigura ca am terminat pana dimineata

dar nu...la 5 iar san, la 7 iar san apoi a mai papat si la 9 si la 10, apoi la 12.45 si la 15.30

dar azi noapte am crezut ca o iau cu capul...el nu mananca mult noaptea, de lene, acum nici nu avea timp sa se formeze bine laptele...

sa vedem cum o decurge noaptea care vine

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Oana, ce tare e Matei cu kk pe picioare... mandru de ce a facut...

Oana, Cris, Racusor, Michelle, BTZ, Baby, Adriana, Eladea, mersi, dragelor, si voua de urari.

Am iesit un pic afara, a dormit 20 de minute, iar la trezire nu a fost prietenos... Desi era rupt de somn, nu vroia sa stea in carut... se zvarcolea, urla... L-am luat in brate, si iar am sunat sotul sa vina dupa noi... si sotul are o gramada de treaba...

acum sta in fisher... abia astept sa mai treaca 2 luni, sa il ridic in carucior, sa vada lumea...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

de ce 2 luni? noi am trecut de la 5, in landou nu mai statea deloc

si mai foloseam scoica...

9 iunie 2010

Mergi la inceput

www.babycomfort.ro/produse/283-articole-bebelusi/245-philips-avent/2613-set-baby-gourmet---avent-via.html" target="_blank">aici

au preturi bune la avent si sunt seriosi...de la ei o sa iau ce am nevoie

ce ziceti, sa imi comand scaunul www.chicco.ro/produse/sugar-3/hranire-18/promotie-scaun-de-masa-polly-cottage-793.html" target="_blank">asta

si credeti ca e acelasi cu www.universultau.ro/products/627" target="_blank">asta

al doilea are mai multe explicatii, dar la chicco primesti un castronas si lingurita cadou...nu m=am prins daca e unul si acelasi

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

carla2008 de unde ati luat paturica dubla
sunt mortali puiutii tai

de shery mai stiti ceva??

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput