Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

rody merci.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

am facut salata vinete,mancare de dovleac,am spalat,aspirat,dusat,rujat (ma mai apuca pe mine pe acasa ca intamplator am 3 oglinzi in camera si sa imi placa ce vad cand ma uit neintentionat).Nu radeti
si acum imi astept comorile de la plimbare sa pape!
le place la nebunie paturica de activitati,am cautat ce-i drept ceva timp una asa mare(si scumpa)

Mergi la inceput

azi facem vaccinul de 4 luni!iar cate 2 intepaturi in picioruse!asa emotii am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

DENISA, ce pretiozitati ai tu acolooo!! nu ma satur sa ma uit la poze!

a iesit chestia cu link-ul pana la urma

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Vladut, Priscilla si Victor Petru

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Si de la noi!!!!!!

Neatza....sau buna ziua!!!!!!

Oanna Matei e frumusel foc.O sa rupa multe inimi la gradi cu ochisorii lui

Bumble cat de dulce e Victor,imi place la nebunie cum rade.Si ce pedale baga

Suzete piciu nostru a inceput cu un ursulet la care nu vrea sa renunte sub nici o forma.I-am luat inca 4 tipuri de suzete de la Avent,Nuk,Chicco si Baby Nova si nici nu vrea sa auda de ele,le scuipa imediat.Am incercat sa fie la forma toate la fel dar degeaba.Prima iubire nu se uita niciodata

Porecle.Pai saracu daca ar intelege ne-ar trage cate un pumn instant :motanu e de baza,iubire,scumpete,porculet (cand vomita),mami,ochios,grasu contrabasu (vad ca nu e singurul ),gigi kent,falci,cuculet,tzumburuc,ranjila,parasuta mica,santajist sentimental,hot de inimi,gansac,ratoi,iepuras si toate animalutele

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Carla- Sa fie totul bine la vaccine. Tinem pumnii!

Pana sa facem luni primele vaccine ma gandeam - ce mare lucru - apoi am inteles ti se rupe sufletul sa vezi puiul chinuit. Si noi tot 2 am facut - primul a stat pe masa, la al doilea m-a pus sa o tin in brate - imi venea sa plang si eu cu ea. Asta in conditiile in care aici le pun un plasture pentru o anestezie locala.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eu am facut un ghiveci de legume cu orez, salata de vinete o aveam in plan dar pe azi ajunge, sotul doar seara mananca acasa... si eu azi n-am pofta de nimic

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Am citit la Bebelusii de mai-iunie ca bebeshopp sunt neseriosi (cam fantomatici - nu factura, un apartament de bloc, marfa ziceau ele furata).

De-aia au asa preturi mici??? Sau poate e marfa contrafacuta???

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto Luna 3+

EU v-am zis si voua ce am citit. De comandat nu am comandat de la ei dar eu de felul meu prefer sa comand de la distribuitori autorizati chiar daca dau 2-3-5 euro in plus. Macar stiu ca daca nu imi place ceva imi dau banii inapoi instant.
Una dintre fete povestea ca s-a dus personal sa ridice ceva si era un apartament amarat plin de cutii si cutiute ...nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Tina, al meu isi tragea perna peste fata, daca de uiti Aici vei observa ca pernuta e sub cearsaf, ca sa fie totusi capul putin mai sus ca restul corpului, dar sa nu imi stea pe creier problema asta. Pilota e cam cat patul, asa ca toate laturile sunt prinse sub saltea si nici macar nu se dezveleste. Cand il inveleam cu paturica il gaseam numai dezvelit. Pilota e subtirica...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Eu am pus cate 2 carti la picioarele dinspre cap si am rezolvat problema capsorului ridicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Nu mai tin minte cine a spus ca a luat paturica de activitati si bebe nu ii place.Nu la toti copiii le plac.Inainte sa cumpar am testat-o si eu pe a vecinei mele.Paul a plans incontinuu de fiecare data asa ca am zis pas.El se distreaza cu jucariile de la patut.Si mai nou cu o broasca pe burtica.

Noua kineto ne-a recomandat www.nichiduta.ro/detalii-produs-2531/fotoliu-smoby-cu-activitati/" target="_blank">CAM ASA CEVA sa folosim dupa 5 luni.Si poate fi inlocuita si faza cu "intre perne".In Carrefour a spus ca e cam 150 lei dar nu prea se mai gaseste.Dansa ne-a aratat un model mult mai complex si colorat,cu foarte multe jucarii.

Mai nou Paul a inceput sa faca deja pivotari pe burta.TAre mandra's de el

Eladea musai ca a fost un puseu de crestere zilele trecute,acum de exemplu a mancat pe la 7.30,a dormit de la 9 pana la 12 si mai inainte a lins un picut.Si are o energie.Ufff ce bine ca inca se satura

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput