Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 15
bumblebee spune:
Referitor la Bebeshopp. eu am sterilizatorul de acolo, am primit totul la timp, totul ok. Biberoanele sunt identice cu cele pe care le-am cumparat din farmacie... De-acum oricum e prea tarziu pt orice ganduri rele. E drept ca unele produse sunt mai ieftine, dar au si alte preturi mult mai scumpe fata de alte site-uri. N-or fi avand fiecare site anumite produse mai avantajoase si restul de unde sa-si scoata banii? Zic si eu, tare nu vreau sa ma gandesc daca bibe alea or fi sau nu cu BPA, sau daca sterilizatorul ala sterilizeaza sau se joaca de-a sterilizatul
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Racusor imi poti spune si mie pe ce fel de carucior folosesti tu sacul captusit? Eu am primit unul insa eu folosesc scoica momentan asa ca nu cred ca se preteaza la ea un astfel de sac. Eu am carucior Chicco 3 in 1 si in afara de landou si scoica mai am partea aceea care eu zic sa se preteaza ptr momentul cand va sta bine in fundulet. Zic bine? Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
roxana, inca nu am cumparat sacul captusit. dar noi suntem la carutul sport, partea aceea de care zici tu,. tot chicco avem si noi. si poti sa il pui mai devreme, are 4 pozitii, 2 mai pe spate, 2 mai ridicate. eu cand doarme il las mai pe spate, cand e treaz il ridic, dar nu la maxim
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Cris2010 spune:
Bee, vazut pe Victoras iepuras.
Noua suzeta de la Nuk ne lasa urme pe obraji, ca avem falcute mari. Ne impacam bine cu cele de la Avent.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto Luna 3+
bumblebee spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Bee, vazut pe Victoras iepuras. Noua suzeta de la Nuk ne lasa urme pe obraji, ca avem falcute mari. Ne impacam bine cu cele de la Avent. Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto Luna 3+ |
Si noua ne lasa urme, dar nu am gasit ortodontice de la Avent...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Buna ziua mamici! Vladut, Priscilla si Victor Petru La multe, multe lunite!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!! Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto Luna 3+ |
LA MULTE LUNITE SI DIN PARTEA NOASTRA!!!!
CRIS, VLADUT ARE 4 LUNI, CE BAIAT MARE Pe mamica curajoasa si pe feciorasul mic sa o lase pe mami sa doarma
9 iunie 2010
michelle1981 spune:
Vladut, Priscilla si Victor Petru
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
deci, deschizi fereastra in care incepi sa scrii mesajul. sus ai niste tools, in drept cu cele care sunt la "Format", primele sunt B, I, U, S, apoi 3 ptr alinierea textului, apoi HR, apoi un glob pamantesc si apoi un plic cu 2 sageti! ALA-I PLICUL. da clic pe el, scri cuvantul care vrei sa apara in loc e link, accepti, apoi iti deschide singur alta ferestruica in care pui link-ul. si gata mesajul. oare am explicat bine?! la mine asa e, cred ca e la fel peste tot, nu!? _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
uite ce am gasit: paturica dubla
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Cris2010
De-aia au asa preturi mici??? Sau poate e marfa contrafacuta??? Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto Luna 3+ |
o prietena si-a comandat de la ei, ceva ce trebuia sa fie de la mothercare, dar era f f f naspa
9 iunie 2010
ooana spune:
citat din mesajul lui bumblebee
Si noua ne lasa urme, dar nu am gasit ortodontice de la Avent... Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
si noua ne lasa urme, am cautat avent dar nu au ortodontice
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui bumblebee
Si noua ne lasa urme, dar nu am gasit ortodontice de la Avent... Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
si noua ne lasa ume pe obrajori,Carla are chiar mustacioare de la suzi Nuk,dar numai aia ne place
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana