Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Pt doritori, am mai facut vreo 2 poze...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

ce dulce e, si ce hainute frumoase are

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

am mai gasit niste pozici... de duminica la gratar, unde i-am improvizat un cort Isabelei, apoi a dormit in masina... si apoi cateva cum arata Isa dupa ce mananca pireu de fructe

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

foarte dulce este iza

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mericica30

SALUTARE MAMICI
sunt o membra noua a DC si as vrea sa facem cunostinta.am o fetita dulce pe nume TEODORA CRISTINA nascuta prin cezariana pe 1 iulie 2010 ora 13.05 greutatea 3300, 50 cm si nota 9 la nastere
prima luna am papat exclusiv tzatzica apoi pt ca nu ne mai saturam am bagat completare si apoi am refuzat tzatzica si am ramas cuacum suntem mari am trecut la diversificare.de dormit pot sa spun ca dormim toata noaptea(9seara-6.30,7 dimineata).primele doua luni ne sculam la 1noaptea si 5 dimineata.pot sa spun ca sunt o fericita din acest punct de vedere.
va spun acestea pe scurt pt. ca as avea o istorie intreaga de povestit si doresc sa ne imprietenim
va doresc multa sanatate voua si comorilor voastre

Bine ai venit!
Trebuie sa scrii repede 10 mesaje sa te vedem in timp real.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

no, m-am mai linistit, deci concluzia e infanrix ipv-hib. Nu gasisem la farmacia noastra ieftina de cartier (stie victo care ) si de-asta am intrat in panica, pentru ca suntem programati la vaccin maine dimineata. racusoru, multumesc, am sunat la helpnet si dona si au pe stoc.

Vlad, Priscilla si Victor . Sa fiti cuminti puiuti mici, sa papati bine si sa dormiti toata noaptea!

crispro, ce scump e si ce a mai crescut Vladut, copiii astia parca cu fiecare poza sunt altfel

rodyka, tare mi-a placut de Iza in cortul ei, si ce bine se odihnea in masina. N-aveti treaba, puteti merge oriunde cu ea ca vad ca e tare cumintica. Azi mi-am luat tratamentul din gama samponului Klorane cu chinina, l-am gasit destul de ieftin si la pachet cu un sampon gratis. Sper sa merite, va zic eu in curand.

Roxana, stiu ca ai intrebat de saci de dormit, noi avem de la ikea si sunt tare multumita. http://www.ikea.ro/product/show/code/10162817
E subtirel, 2.5 TOG, dar si in casa e destul de cald, asa ca e perfect.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

www.babycomfort.ro/produse/283-articole-bebelusi/245-philips-avent/2613-set-baby-gourmet---avent-via.html" target="_blank">aici

au preturi bune la avent si sunt seriosi...de la ei o sa iau ce am nevoie

ce ziceti, sa imi comand scaunul www.chicco.ro/produse/sugar-3/hranire-18/promotie-scaun-de-masa-polly-cottage-793.html" target="_blank">asta

si credeti ca e acelasi cu www.universultau.ro/products/627" target="_blank">asta

al doilea are mai multe explicatii, dar la chicco primesti un castronas si lingurita cadou...nu m=am prins daca e unul si acelasi

9 iunie 2010

sora mea a luat de la chicco, de pe site pe cel la 320 lei si nu se poate regla pe inaltime....dar nici la cel postat de tine nu spune nimic....te-am lamurit mai mult de-o gramada
Cred ca cel mai bine e sa-i suni sau sa mergi in magazin la ei.
Daca obtii detalii spune-mi si mie. Merci!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

va rog sa-mi spuneti cum se administreaza debridatul!!! in ce proportie trebuie amestecat praful cu apa?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mericica30

SALUTARE MAMICI
sunt o membra noua a DC si as vrea sa facem cunostinta.am o fetita dulce pe nume TEODORA CRISTINA nascuta prin cezariana pe 1 iulie 2010 ora 13.05 greutatea 3300, 50 cm si nota 9 la nastere
prima luna am papat exclusiv tzatzica apoi pt ca nu ne mai saturam am bagat completare si apoi am refuzat tzatzica si am ramas cuacum suntem mari am trecut la diversificare.de dormit pot sa spun ca dormim toata noaptea(9seara-6.30,7 dimineata).primele doua luni ne sculam la 1noaptea si 5 dimineata.pot sa spun ca sunt o fericita din acest punct de vedere.
va spun acestea pe scurt pt. ca as avea o istorie intreaga de povestit si doresc sa ne imprietenim
va doresc multa sanatate voua si comorilor voastre

Bine ai venit in delfinariu!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput