Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
tina_80 spune:
Bumblebee, Crispro, mereu va pomenesc cand imi adoarme Raducu cu suzi de la nuk Si acum l-am adormit leganat pe picioare cu suzi. II pun 2 pic. de glicerina pe ea si trage din ea..la greu!!!
Multumesc!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav [...] In concluzie ar trebui sa fiu super fericita ca amandoua mananca de rup, noi parca toata ziua mergem la cumparaturi si aruncam ambalaje de mancare. |
asa zice si sotul meu, ca noi aruncam mai mult decat cumparam... nu stiu cum se aduna zilnic 3-4 pungi de gunoi...
Rodyka,[...]Tu poti sa faci altceva cu Maria. E destul de mare si isi poate orna singura farfuria cum doreste . Asta daca ei i se pare atractiva ideea. |
pai cam asta faceam, o lasam pe ea, dar nu-ti imagina ca orna cu ceva salate sau branzica rasa sau patrunjel... nuuuu!! cu bucatele de crenvusti, sau bacon, sau chipsuri in colturi, si intotdeauna inca putina sare peste mancare
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui larissa_79 ...sa va zic cum il alint Trombonila ( de la suzeta) si Gioconda....ca se uita la mine gales uneori. Voi cum le ziceti? |
nu-mi vin acuma toate in minte, dar cand ne alintam ies din gura fara sa ma mai gandesc la ele : brandusa (era asa micuta si gingasa, ocazie cu care am gasit si nume de floare care mi-ar fi placut...), delfinas, zambarici, solecito [solesito](soare micut), picicutza lu mama(nu pisicutza), minune mica... si cam toate se termina in "luŽ mami"
_
michelle1981 spune:
Neata din Iasul ploios si cetos
Bamboletta, vad ca a fost cuminte David, tare scump e
Saddie, vazut printesa ta dulce
In legatura cu mofturile la masa asa eram si noi, eu si sora-mea cand eram mici si tin minte ca batea tata (Dumnezeu sa il odihneasca) cu pumnul in masa si mancam cu noduri in gat. Ei bine acum noi mancam orice! (bine cu mici exceptii gen piele, ea stafide)
Bianca mea nu rade in hohote, dar a avut o data tentative.
Tina - si noi am avut 2 luni suzete Nuk, dar acum am schimbat pe www.drbrowns.ro/shop/files/suzeta0-6albastru-alb.jpg" target="_blank">Dr Brown', parca imi plac mai mult, sunt mai moi si bpa free
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
nu-mi vin acuma toate in minte, dar cand ne alintam ies din gura fara sa ma mai gandesc la ele : brandusa (era asa micuta si gingasa, ocazie cu care am gasit si nume de floare care mi-ar fi placut...), delfinas, zambarici, solecito [solesito](soare micut), picicutza lu mama(nu pisicutza), minune mica... si cam toate se termina in "luŽ mama" _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
- piscotel
- gandacel
- razacios cu falci
- Catalinuta blonda (Catalin e sotul, blonda sunt eu )
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
rodyka spune:
Vlad, de crispro
Priscilla Serayah, de 86cmm
Victor Petru, de katalina
Vladut, sa cresti mare si frumos, sa ii iubesti pe mami si pe tati si sa fii cuminte, ca imediat vine mosuŽ cu sacul de cadouri
_
carla_2008 spune:
buna fetele,
intrebare intrebatoare off topic: cum pot pune in loc de link un cuvant ca am uitat?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui rodyka Vlad, de crispro Priscilla Serayah, de 86cmm Victor Petru, de katalina Vladut, sa cresti mare si frumos, sa ii iubesti pe mami si pe tati si sa fii cuminte, ca imediat vine mosuŽ cu sacul de cadouri _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!!!!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui michelle1981
- piscotel - gandacel - razacios cu falci - Catalinuta blonda (Catalin e sotul, blonda sunt eu ) |
Catalinuta blonda
_
rodyka spune:
citat din mesajul lui carla_2008 buna fetele, intrebare intrebatoare off topic: cum pot pune in loc de link un cuvant ca am uitat? |
e plicul ala cu 2 sageti albastre-verzi, de-aici de unde scri mesajul. ti-ai amintit sau mai dau amanunte?
_