Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Hehe! Michelle, daca spui ca suzeta de la dr. Brown e si mai moale, sigur o ia fara picaturile de glicerina. Multumesc!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

...sa va zic cum il alint Trombonila ( de la suzeta) si Gioconda....ca se uita la mine gales uneori. Voi cum le ziceti?

nu-mi vin acuma toate in minte, dar cand ne alintam ies din gura fara sa ma mai gandesc la ele : brandusa (era asa micuta si gingasa, ocazie cu care am gasit si nume de floare care mi-ar fi placut...), delfinas, zambarici, solecito [solesito](soare micut), picicutza lu mama(nu pisicutza), minune mica... si cam toate se termina in "lu´ mama"

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

- piscotel
- gandacel
- razacios cu falci
- Catalinuta blonda (Catalin e sotul, blonda sunt eu )

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

bombonica
bombonel
pisi
bobo
iubire
ingeras
bondocel(mateo)
balerina
papusa(carla)
pianista(asa face cu mainile ca un pianist!e mortala)
avocat(mateo) ca vb toata ziua fara exagerare ca si cum ar comenta:)
furnicuta(carla)

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata si de la noi...si la noi ceata si urat

Vlad,Priscilla si Victor

Aseara am zis ca fac noapte alba...a adormit pe 10.30 apoi la 11 si ceva a apucat plansul de nu mai stiam ce sa/i fac...a mai plimbat/o sotul putin si pe la 12.30 a adormit cu tzatza-n gura...si a dormit pana la 6.30....azi de dim a dus sotul o proba pt copro sa fiu eu sigura ca nu are nimic

Bumblebee ce scump e Victor...asa face si Antonia cand rade

A si am uitat sa va zic ca fata mea are o iritatie la gat...am tot dat/o cu ceai de musetel,cu crema de galbenele dar vad ca nu trece....sapt viitoare cand mergem la controlul de 5 luni am sa intreb medicul...alte remedii mai stiti cumva?

Noi o alintam BUBU...si sotul ii mai zice "baiatul lu tati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

rody detaliaza please

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Saddie, ai o comoara tare frumoasa! E o dulce Medeea!

Victo, io mi-am facut de cap in Kaufland... Mi-am luat bere Bavaria, un bax mic cu mere, unul mic cu piersici... Apoi m-am simtit prost ca iau atata bere pentru mine, si e scumpa, asa ca i-am luat si sotului un bax de heineken. Apoi si unul de tuborg, ca sa servim musafirii :) Apoi iaurtuti, lapte, prostii, nici io nu stiu... Aaaa, si cel mai important, tigari sotului- alea au fost 110 lei... mai un orez, ulei, cereale... apa plata din belsug... si am umplut cosul... am venit cu portbagajul plin acasa... noroc ca am combi...

Rodi, al meu doarme ziua daca e tinut de mana... Soacra ieri nu stia, l-a luat in brate, l-a tot leganat, dupa ce a adormit l-a pus in fisher, copilul s-a trezit. L-a luat iar in brate, iar l-a adormit, apoi cand l-a pus in fisher l-a tinut de manute. vedea ca si io il tin. Si asa a adormit. Asta cu mirositul a lapte chiar o cred. Dupa ce il alaptez noaptea, daca adoarme lanaga mine intr-o ora se trezeste si nu il linistesc cu nimic , decat la san. Daca dupa alaptat il pun in patutul lui se trezeste dupa 2 ore, si atunci il linistesc cu suzi, de mai doarme o ora...

Nectarie e tare scump. Ochisorii aia...

Am zis io aseara somnici usor de minim 6 ore legate- al meu a avut vreo 5 jumate... prima trezire la 3, a doua la 5 pana la 6 , s-a tot foit, la 6 iar papa... in total somnic de la 9 la 9, cu cateva treziri, foieli, dar nu a fost rau... doar ca de la 5 la 6 facuse ochii mari, incepuse cu povestile, nici vorba de somn... iar mie imi picau ochii in gura...

Azi avem 4 luni - va servesc cu ceva de post (o lingura de orez, merg sa fac acum) si o bere fara alcool.

Bumblebee, Tina, Rodi, Denisa, Giorgia, multumim de urari.

Tina, te asteptam cu vesti bune de la doctor. Ma bucur ca ii place suzeta lui Raducu.

Merg sa pun de o mancare, pana sta copilul solo...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna dimineata.

Noi astazi asteptam sa vina medicul sa facem a doua doza de Rotarix.

Altfel, bebe e din nou in greva foamei, spre "fericirea" mea pentru ca iar trebuie sa-l "alerg" cu biberonul. Zilele astea mananca bine piureul de morcovi. Doar ca nu m-am lamurit eu prea bine daca asta il ajuta sa ia in greutate.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Merge si in lateral dar doar in patul mare...pana imi pierd eu rabdarea si il mut la el in pat si nu incape sa se miste in lateral. Deci eu in patul mare nu il mai pot lasa singur deloc deloc Eu nu-mi aduc aminte ca ale sa se fi deplasat asa...cu asa forta sigur nu. Asta mic al meu e super fortos...sa va zic cum il alint Trombonila ( de la suzeta) si Gioconda....ca se uita la mine gales uneori. Voi cum le ziceti?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

broscuta de la cum doarme pe burta cu piciorusele stranse ...exact ca o broscuta

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

rody detaliaza please

deci, deschizi fereastra in care incepi sa scrii mesajul. sus ai niste tools, in drept cu cele care sunt la "Format", primele sunt B, I, U, S, apoi 3 ptr alinierea textului, apoi HR, apoi un glob pamantesc si apoi un plic cu 2 sageti! ALA-I PLICUL. da clic pe el, scri cuvantul care vrei sa apara in loc e link, accepti, apoi iti deschide singur alta ferestruica in care pui link-ul. si gata mesajul. oare am explicat bine?! la mine asa e, cred ca e la fel peste tot, nu!?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

LMA Vlad, Vicor si Priscilla!
Sa cresteti mari si frumosi!

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alinturi: galusca mica, grasu-compasu (sau contrabasu..nu stiu exact care cum sunt, Stefan stie :)), titza lu mama...:)piti, Mitza..:)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput