Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Larisa, asa se deplasa si Stefan..pana cd a inceput sa mearga de-a busilea :) de mai si rotea, tot asa din fund si picioare :)

se vede ca ne-am culcat copiii :)acus ma pun si eu..mai mare rasu la mine..iau o carte..citesc 2-3 pagini si ma culc, ca mi se inchid efectiv ochii :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Larisa, asa se deplasa si Stefan..pana cd a inceput sa mearga de-a busilea :) de mai si rotea, tot asa din fund si picioare :)

se vede ca ne-am culcat copiii :)acus ma pun si eu..mai mare rasu la mine..iau o carte..citesc 2-3 pagini si ma culc, ca mi se inchid efectiv ochii :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

ei culcat...de unde atata bucurie? eu am culcat copilu' meu ...adica Nectarica iar tati inca nu a adormit-o pe Alexia. Ii cauta nu stiu ce cantece ce le are pentru serbare pe net. E bine dispusa si vad ca nu se indura sa o culce. Azi a venit cu prima declaratie de dragoste de la un coleg. I-a daruit 3 bomboane aduse de acasa si un desen, le-a pus in punguta si i le-a dat si i-a zis ca o iubeste... si io care credeam ca mai respiram si noi un pic....

Merge si in lateral dar doar in patul mare...pana imi pierd eu rabdarea si il mut la el in pat si nu incape sa se miste in lateral. Deci eu in patul mare nu il mai pot lasa singur deloc deloc Eu nu-mi aduc aminte ca ale sa se fi deplasat asa...cu asa forta sigur nu. Asta mic al meu e super fortos...sa va zic cum il alint Trombonila ( de la suzeta) si Gioconda....ca se uita la mine gales uneori. Voi cum le ziceti?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ooo...larisa, paula, inca ai vostri mananca perisoare si sarmale...al meu nici nu vrea sa guste macar...aaa...si la fel face si el ca si Ale a ta...e ff sensibil la mirosuri...daca ceva i se pare ca are un miros mai altfel nu mananca...daca ii dau sa guste, scuipa afara instant, fara sa mestece sa vada daca ii place sau nu...ufffffff...greu cu ei...Paula, nici io nu mananc atata iaurt... ce sa mai manance copilu seara dupa ditai oala cu iaurt?

fug si eu la nani...pup...somnic pufos...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Bumblee m-am linistit acum cand am vazut filmarea ca mai e un delfinas care pedaleaza continuu ca fii'mea. am zis ca daca ii dau o bicicleta ajunge in Romania . si momentan pedaleaza si vorbeste de zori acu jumate de ora imi adormise in brate dar nu pt mult timp.

Crispro ti-ai luat revansa pt atatea luni de stat in casa si de necheltuit

Dragaica i-am dat si eu in seara asta sa vedem daca isi face efectul. am sa ii mai dau si maine dimineata sa vedem ce si cum.

eu ma pun in pat langa gagica sa o adorm ca de nu incep mofturile si nu am nevoie de nervi

nbuna delfinariu si somnic doolce la delfinasi ca sa doarma muuult si bine

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

ooo...larisa, paula, inca ai vostri mananca perisoare si sarmale...al meu nici nu vrea sa guste macar...aaa...si la fel face si el ca si Ale a ta...e ff sensibil la mirosuri...daca ceva i se pare ca are un miros mai altfel nu mananca...daca ii dau sa guste, scuipa afara instant, fara sa mestece sa vada daca ii place sau nu...ufffffff...greu cu ei...

Maria dupa miros imi spune imediat ce este de mancare, dar pe ea aspectul o convinge sa manance... de multe ori imi spune ca arata delicios si ar vrea sa probeze, dar... nu mereu probeaza... asa ca in farfuria ei tre sa fie o opera de arta

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Si Ana mea a prins obiceiuri proaste de cand cu gradinita. De atunci a inceput sa ceara crenvursti, sandwichuri multe ca asa primea acolo. Nu se gateste la gradinite deci baza este painea adica exact ce nu-i trebuia ei. In primul an ii duceam casoleta cu mancare gatita dar a trebuit sa renunt ca era ciudata sa manance diferit fata de altii.
Citind ce scrieti voii pai nu pot sa ma plang. Nu mananca ciuperci sau brocoli si sa nu vada verdeturile in ciorbe. Are si o perioada ca nu-i place carnea asa bucata nu conteaza cum este facuta. Si asta ma doare rau de tot ca vreau sa o invat sa manance asa ca mine salata si o bucata de carne pe grill sau la cuptor. Poate vi se pare ciudat dar de cand e la scoala ia proportii din ce in ce mai mari caci are doar o zi de plimbare pe saptamana pe cand la gradinita ii tineau mai mult afara. Scoala inseamna sedentarism ca altfel nu au cum sa invete. Si uite asa am inlemnit cand am vazut ca a facut 25 de kilograme.
Ciorba de perisoare era si ea mare fan dar mai nou nu mai vrea perisoarele sau orice alta carne in ciorba. Manaca zarzavaturile si e mare fan ciorbe de legume, de fasole, de rosii. In schimb salamurile ii plac, crenwursti nu refuza niciodata. De o luna n-a mai primit cartofi sarati (ii luam cam de 2 ori pe luna) si e foarte suparata ca eu tot uit sa cumpar .
In concluzie ar trebui sa fiu super fericita ca amandoua mananca de rup, noi parca toata ziua mergem la cumparaturi si aruncam ambalaje de mancare.

Eladea, ai incercat sa-i dai lapte cu fructe la blender? Bine ca ii ies bine analizele. Se cunoaste ca tu ii faci ciorbite si de acolo isi ia vitaminele din legume chiar daca in procent mai mic. Ana mea desi baga mult iaurt si lapte chiar si la scoala am platit sa bea, tot are analizele de Ca sub limita.
Rodyka, eu ii dau maxim doua alternative. N-avem timp sa gatim multe feluri de mancare nici sa vrem. Uite azi am avut friptura de porc la cuptor cu mamaliguta. Ea n-a vrut, Elisei nu-i dau carne de porc decat daca n-am altceva in casa. Asa ca au primit mamaliguta cu branza si smantana. Ou fiert as fi vrut sa le pun dar nu mai era timp. De Ana nu imi fac griji daca refuza ambele variante doar pe Elisa o mai cocolosesc. Daca Ana nu vrea nimic din ce avem la masa atunci la revedere drum bun. Nu stau dupa fundul ei si nu cedam pentru ca am crea un precedent care nu este in avantajul nostru. Se multumeste cu un iaurt, niste fructe si zau ca nu-mi fac nervi ca are colacei de grasime pe burta.
Tu poti sa faci altceva cu Maria. E destul de mare si isi poate orna singura farfuria cum doreste . Asta daca ei i se pare atractiva ideea.

Va pup. Noapte buna sa aveti. Sper si eu sa dorm bine ca urmatoarea noapte o sa fie alba.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Mycya, eu va mai intreb si pe voi ca parca altfel vine pofta

Am pus si eu cateva poze, la semnatura, cam putine, dar am inceput sa ma axes pe filmuletete, de exemplu www.youtube.com/watch?v=6l3GvnZksA4" target="_blank">AICI

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

vai ce bine seamana Victoras cu al mei baietel cand rade si gangureste!!!exact asa face si el!!!!il pupam dulce pe Victor e adorabil!!!!!!!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata delfinariu!

Multumim de aprecieri Evident, nu e asa tot timpul, dar tati reuseste sa scoata multe chicoteli de la el, eu nu obtin decat decat discursuri, dar si niste zambete dulci Vrea sa fie bagat in seama non-stop, sa faca pe maimuta careva, daca nu, maraieeee.

Larisa, tare freza lui Nectarie, e asa frumusel

Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Vlad, de crispro Sanatate puiut mic, sa cresti mare si sa ai somnul lin
Priscilla Serayah, de 86cmm
Victor Petru, de katalina Sa fii sanatos si sa te bucuri de familia frumoasa

Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Neata delfinariu!

La multe lunite delfinasi scumpi si dragi, Vlad, Vicor si Priscilla!
Sa fiti sanatosi si voiosi!

Bumblebee, ce frumos e Victor! E adorabil!
Dar cata energie are inainte de baie?!

Fetelor, delfinasii vostrii isi trag paturica de sub ei pe fata?
Pe mine m-a inebunit Raducu...il asez pe o paturica si cu mana ia paturica si si-o pune pe fata si se alinta sub ea.
Acum i-am cumparat o paturica mai pufoasa si ce-i mai place

Azi mergem la dr de fam. sa vedem cum sta cu greutatea ca ultima data cand am fost l-am cantarit si nu luase nimic, chiar scazuse cu 60 g in ultimele 10 zile. Daca are aceeasi greutate cred ca incepem diversificarea, am sa vorbesc si cu pediatru.

Oare la 8,800 kg il mai poti satura doar cu lapte???

El nu da semne ca nu s-ar satura

Aelita, multa sanatate!

Laurika, ce delfinas frumos ai!!!

Rodi, cat de mult seamana Isa cu Maria.

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput