Floricele de liliac mai-iun 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
r_ocsy spune:
Neata !
Nana, Theo : multumim de intrebare.
De 3 zile suntem mai bine cu somnul, ma trezeste doar de 3 ori pe noapte ... sper sa dureze si sa nu ne sucim din nou .
Astazi incepem si noi diversificarea, astept sa se trezeasca dansa.
Afara s-a innorat, azi dimineata era soare, acum nori gri ... in ritmul asta s-ar putea sa ratam plimbarea de astazi. Ieri ne-am plimbat in carucior, varianta sport , fara scoica si vreau sa zic ca a fost super incantata ca mergea si ea cu fata la lume, a ciripit pana a adormit ( sper sa ii placa mai mult asa in carucior si sa nu fie doar incantarea de inceput ).
Cris : sper ca sunteti mai bine, am citit astazi prin ce treceti .
Nicoleta : imi pare rau si pentru problemutele de sanatate pe care le-ati avut
Virgi
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
ioana1234 spune:
buna dimi...
La fel ne simtim si noi, numai ca eu deja ii vad sub gingie... abia astep, eu am recurs la cate o doza de nurofen/ panadol, pt ca efectiv urla in continuu. Am primit si babyorajel si intr=adevar isi face efectul , dar pt 20 min, si apoi iar incepe .Si la fel nu vrea nicio jucarie tot mana mea sau ale lui sunt mai bune. Asteptam...
La cele 5 lunite ne mandrim cu explorarea intregului pat prin intoarceri de pe o parte pe cealalta ...asa la greu si cu o mare curiozitate la tot ce baga mai in gura. Sa vedeti cum se tareste prin pat sa ajunga la o jucarie, telecomanda, telefon ( e mare fan) ... of ma apuca melancolia...ce baiat mare are mama..
Noi iesim si azi ,in parc ca acolo la copii mai uita si el de dureri. Ieri l-am lasat fara caciula ( a fost asa de cald.) si bineinteles ca mi-am atras remarci....de genul ...vai de mine , dar ii ingheata capusorul...:) da...tare as vrea sa vad asta la 20 gr. si sfaturi de genul , sa ii iei olita - uite baiatul meu la 8 luni face kk la olita..., ( mda...sigur zice: maa maaa....caca...:)) eu nu ma contrazic cu ele ca n-am cu cine:)
aleesicoo spune:
helloo
a fetelor a venit ieri Bumbo
e ff incantata de el, s a jukt , a papat in el
vroiam sa le intreb pe cele kre au scaun cat timp ii tineti in el?
k bubulina mea knd o ridic din el ramane cu fundul in scaunel, k e grasuta
si la picioruse kred k luna viitoare o va strange
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
Crissy_C spune:
Fetelor, ma bate gandul sa-i iau un Rainforest Booster ca alternativa la Bumbo, a pus cineva un link zilele trecute, scuze, nu mai stiu exact cine , dar tare bine a facut, ca mie mi se pare super. Are cineva? Ceva pareri?
http://www .babytrend.ro/La-masa/Scaun-masa-copii/Scaun-masa-Rainforest-Booster--Fisher-Price/
Am pus un spatiu dupa www
Virgi17 spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari !!!
Fata mea, mi-a cantat La Multi Ani inca de la ora 6, chiuia de zor ca o soprana, n-am auzit niciodata atatea chiuilei pe minut!
In rest, program obisnuit prin casa, in weekend ne-om aniversa impreuna:ca face si ea 6 luni!
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)
Vivela spune:
salutare
virgi, la multi ani fericiti!
ioana 1234, stai un pic, e doar inceputul. vei ajunge la concluzia ca toata lumea are impresia ca stie mai bine decat tine cum sa-ti cresti copilul. si mie imi mai zice lumea ca vaaaai, de ce nu-i puneti o caciulita in cap? si eu le mai raspund: pt ca nici eu n-am si mi-e bine asa sau ca nici dvs. n-aveti si sigur nu va e frig, etc...la 25 de grd chiar mi se pare aiurea sa pui in cap caciula copilului. pai ce ii mai pui cand or fi -10 grd??? 3 caciuli imblanite una peste alta???
si ce m-a enervat una, imi venea sa sar la gatul ei: "de ce nu-i puneti caciula, il lasati cu urechile goale? ca SIGUR FACE OTITA!" . nu stiu de unde era ea asa sigura, dar suna ca o "urare".
nu mai poate lumea de grija noastra si cand chiar ai nevoie de sfaturi sau de ajutor, se uita toti in alta parte.
n-am mai zis aici cum duminica, fiind la terenul pe care ni l-am luat sa ne facem casa, ne-am pomenit la poarta cu politia, alertata de o cocoana ca "urla un copil de o ora!!!" (de fapt plangea david intr-o criza de personalitate - am refuzat sa mergem pe sarma cum vroia el si dupa ce am epuizat metodele de negociere, l-am lasat sa se dea cu curul de pamant vreo 10 minute. doar era camp si nu deranja pe nimeni. ceasul rau, pisica neagra, dar prin fata casei a trecut o tanti cu cainele la plimbare (pe camp!!!) si ce si-a zis, ia sa sun eu la 112 ca aici e un copil si il taie parintii cu lama probabil! sa salvez sufletul nevinovat din mainile canaliilor de parinti. aia de la politie s-au prins repede ca au venit degeaba, au cam luat-o pe tanti la misto (ca cica n-ar fi prima oara cand ii deranjeaza aiurea), dar tanti imi tot repeta ca a crescut si ea copii (de fapt unul), dar cu vorba buna...adica nu ca mine, cu parul si cu biciul...offff, la cat de calma reusisem sa raman cat a urlat david, mai ca-mi venea sa matur curtea cu madam. .
in fine, cam asa cu lumea, se baga in sufletul tau cand nu trebuie, dar cand ai nevoie...adio spirit civic, se fac toti ca nu vad si nu aud.
Traiesc in Orasul Alandala
Alinutzaa spune:
Virgi La multi ani!
Ca veni vorba - alaltaieri am lasat-o pe fii-mea la maneca scurta in parc. Fara caciula bineinteles. Pantaloni lungi si body cu maneca scurta. Vaaaaaaiiiiii!!!! Am reusit sa scandalizez de-a dreptul o jumatate de parc. Tudor la fel si tot transpirat era saracul copil.
Fug acum ca am treaba muuuuulta. Decupez. O astept pe mandra mica sa isi faca somnul de frumusete - asta a mea e pasare de noapte, numai pe la 3 dimineata imi da stingerea - si dupa aia iesim afara.
aleesicoo spune:
AM TRECUT LA PAMPERS LA NR.4 !!!!!
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela salutare ioana 1234, stai un pic, e doar inceputul. vei ajunge la concluzia ca toata lumea are impresia ca stie mai bine decat tine cum sa-ti cresti copilul. Traiesc in Orasul Alandala |
Ahhh,ce-mi place vb asta a ta.Mare adevar graiesti
Dusa baba,daca vedea ceva pentru care chiar trebuia chemata politia,nu o facea..mergea linitita mai departe
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo AM TRECUT LA PAMPERS LA NR.4 !!!!! ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! |
La noi si 3-ul sta ca pe gard,cu regimul asta
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.