Floricele de liliac mai-iun 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
biajitaru spune:
Neata,
Va invit la o cu ceata.
Am primit steamer-ul de la Avent si sunt tare incantata de el. Mai ales ca luat din Anglia a fost si muuult mai ieftin. De ce naiba or fi asa de scumpe la noi nu stiu..
Va pup si o zi frumoasa.
Bia
biajitaru spune:
Virgi multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.
Si multumim fetelor de ne-au urat ieri de Sf. Matei. (nu nominalizez sa nu dau cu batu'n balta)
Bia
Laura__ spune:
Neata !!!
Virgi, La Multi Ani cu sanatate si noroc !!!!
Sorana, cum ati petrecut ziua de ieri, pana la urma ?
Felicitari pt primul dintisor !
Mary, felicitari ! Baiatul tau e un frumos !! Merita din plin sa castige.
Si eu i-am dat lui M sfecla, dar in combinatie cu mai multe legume : morcov, pastarnac, telina. Am vrut sa aiba fibre multe-multe pt ca de la atata fier din sfecla se constipa. Si am avut grija sa-i dau para dimineata sa contracarez efectul.
Si cu toate astea unul din scaune a fost tot biloi-guguloi.
Laura__ spune:
Theo eu folosesc numai Libero. Mi se pare cel mai bumbacos dintre toate. Mai nasol cu el este vara, ca e cam gros..dar acum nu e cazul.
Aaa..am uitat sa va zic ca am vz mai demult filmuletele cu copiii in proces de autodiversificare : Mazarichile si Sabina. Vai ce m-au impresionat !!! Ce fetite descurcarete !!! Mi-au placut la nebunie
Crissy_C spune:
Neata!
Virgi
Theo, ai fost tare cu cumparaturile de pe net, si eu patesc la fel, imi croiesc cate-o comanda in jurul unui produs care de cele mai multe ori nici nu este cel mai scump si uite-asa, cu discounturile astora de volum, ajung sa-mi iau o gramada de chestii - acuma, sper eu, si folositoare. Oricum, f fain ce ti-ai luat!
Ale, cum e bumbo, a venit?
Cordelia spune:
Buna dimineata,
ce surpriza am avut in aceasta dimineata, la ora 8 dimi fix, m-au sunat de la BebeShopp cu comanda; ne-am inteles unde sa ne vedem si a sosit o masina branduita Borsec (deci nu FanCurier sau altceva) care imi spunea ca e fratele curierului si ca acesta nu a putut sa vina si face el comenzile astazi...vraja marii insa oricum nu ma interesa atat timp cat a sosit.
Cand am intrebat de factura imi zice "este inauntru, sau o trimite online sau cumva, vorbiti cu ei..." , factura canci, nu era.
Comanda ok in principiu, insa costumul de om zapada, era urias....ptr 18-24 luni ...eu am comandat ptr 9-12 luni (care vad acum cu alte body-uri care au sosit, ca oricum este foarte mare). Am scris tipei dar sa vad daca imi raspunde ...numar de telefon nu am vazut pe site deci nu stiu mai mult decat un mail, ce sa fac:(
si cat am asteptat costumul ptr bebe:(
Va mai astept cu retete de diversificare, ca eu sunt fara inspiratie:)
cu drag
cris_09 spune:
Neata!
virgi,la multi ani,sa fii sanatoasa,iubita si implinita!
Lui Sebi bebi i-au iesit si niste bubite pe burtica,spate si fata;gen varsat de vant.Toate bubele rele in babei mele
Dupa amiaza mergem la doctor
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
Reallaura spune:
Neata
nu am mai reusit sa intru de ceva vreme
Cris_09 imi pare rau de problemele cu rotavirusul. Sanatate multa lui Sebi!
Virgi o zi minunata!
biadada, o sa dau mesaj, cred ca am tel tau in mobil. O sa dau mesaj si vivelei daca e
Dienutza vad ca au raspuns si alte fete, ca ai si incercat dovleacul, dar sa-ti zic si eu cateva. Lui Mirci ii faceam si tot asa, nu-i placea. Pentru ca nu stiam sa-l coc. Acum il tai in jumate si il coc cu fata in jos intr-o tava cu apa. Nu se mai usuca. Il blenduiesc cu mar si scortisoara. Eventual mai pui o masura de LP sau/si apa. incearca asa si o sa ai surpize. placute.
Artu nu am fost pe faza. Gata??? primii pasi??? bravo! Si Ilinca mea a inceput sa-si dea drumul la maini de pe marginea patului! cred ca daca mi-as pune mintea cu ea ar lua-o din loc, dar inca nu vreau sa o pun la mers, nu ne grabim
Sabina sanatoase toate?
Sorana imi pare rau ca nu am stat mai mult la taclale, daca nu aveam intalneala vbeam si noi mai mult. poate ne mai vedem!
Jocurban spune:
Neata,
La multi ani, Virgi!
La multi ani tuturor Mateilor de ieri!
Noi cu plansete si maraieli multe... gingiile inflamate la amandoua mazarichi, desi nu se vede nimic in interior... Sper sa n-o tinem mult asa, numai ce vorbisem cu o prietena a carei fetita s-a chinuit mai bine de 1 luna cu febra, plansete, nesomn si nemancat, pana i-a iesit primul dintisor...
Sofia, draga de ea, imi tot ia mana si mi-o baga in gurita ei, apoi musca si mesteca de zor cu gingiutele, privindu-ma cu jale... Iar Nati sta necajita toata ziua si isi roade pumnii, suspinand si oftand... Asa rau imi pare de ele! Nici nu vor sa auda de inele gingivale racite, de jucarii pe post de mestecatoare... iar medicamente nu vreau sa le dau atat de repede... Asa ca suportam momentan necazul "pe viu" si incercam sa gasim tot felul de distractii care sa le abata atentia de la dintisori...
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor