Floricele de liliac mai-iun 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

AM TRECUT LA PAMPERS LA NR.4 !!!!!

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

felicitari

inc-un pic si adio pampersi. ca parca asa se discuta cand abia nascusem, ca pe la 8 luni gataaaaa.....

(nu va suparati, da, ca fac si eu haz de necaz, eu stiu ca drumul e lung inainte...)

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

eee vivela se duce singurik acum la wc
adevarul este k eu la 1 an si 4 luni nu mai faceam pe mine, vb fff serios
dar d pe la vreo 8 9 luni o voi socializa cu olita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

eee vivela se duce singurik acum la wc
adevarul este k eu la 1 an si 4 luni nu mai faceam pe mine, vb fff serios
dar d pe la vreo 8 9 luni o voi socializa cu olita

si eu i-am prezentat olita celui mare pe la 8-9 luni. de-ai stii ce buna e pe post de palarie, sau de remorca pt masinute sau de garaj ... dar doamne fereste sa se aseze pe ea, ce, vrei sa se strice?? .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

buna fetelor
si noi pe aici
bia are 8.600 kg si 69 cm
am trecut demult la nr.4.pt ca o strangea la copane
voi vedeti dspre ce vorbiti?mai ieri vorbeam de cazutul buricului si acum vorbim de olita, d-n ajuta sa fi sanatosi

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

si noi avem lena 8500kg si 67cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Hello si de la noi!

Carla am platit scaunelul pe ebay, ar trebui sa fie in drum spre mine. De asemenea, cei de la bebe shop au trimis mail ca pe 24-25 vor livra comanda. Sa vedem acum, sper sa se tina de cuvant.

Apropo de olita... bubulina mea cea mare are 2 ani si aproape 3 luni si are pampers inca. Si e la fel de imprietenita cu olita, pe post de scaunel, de pus in cap, de depozitat jucarii si altele. Odata pe an cere la WC (avem si reductor) si de facut, face si mai rar . Asta e, cand o vrea ea sa faca, o sa ceara. Nu s-o marita in pampers.

Wow, ce copii grasunei. A mea la 4 luni avea 5,9500 si 68 de cm. Lungana, seamana cu ta'su.

In rest, vesti prea bune nu avem. A fost diagnosticata cu defect de sept atrial si stenoza pulmonara. Se pare ca nu e o forma foarte grava, neavand semne clinice, doar suflul sistolic. Avem maine programare la un cardiolog sa repetam ecocardiografia si sa vedem ce ne mai spune. Am fost atat de bulversati si io si tati, la aflarea diagnosticului, ca doctorita, care nu explica foarte bine, ne-a trimis acasa cu destul de multe nelamuriri.

Va pup si o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare mamici si bebici !

Virgi

Ioana, pai eu imi fac o idee despre ce fac de papa si pentru noi si pentru pitic in piata/supermarket, depinde ce-mi face cu ochiul pe-acolo. Apoi, acasa, in fata frigiderului, pun la punct amanuntele, in fiecare dimineata. Cumparaturi fac cel putin de doua-trei ori pe saptamana, nu fac stocuri ca prefer alimentele cat mai proaspete (fructe, legume, carne).

Diana, eu gust iaurtul dupa ce se incheaga si cand e suficient de acru il pun in frigider; daca il mai las in bucatarie se4 acreste mai tare, punandu-l la rece se opreste fermentatia ca "adorm" bacilii lactici. Noi am primit verde la orice fruct la sase luni, exceptie kiwi si capsuni; gutuia se poate da si mai repede, e mult mai hranitoare decat celelalte fructe de sezon. Si cartoful e ok de la sase luni, unii il recomanda si de la patru.

Mary, noi n-avem cont pe Facebook :(

Of, Vivela, vecinii astia binevoitori... Pe mine m-a intrebat azi vara (avea Ade vre-o doua luni jumate)o vecina de ce sufera "baietelul" meu, ca ea s-a gandit ca sigur e "bolnavior" de plange atata . Adelina ar fi trebuit sa faca otita de n'spe ori pana acuma... Ma uitam ieri afara la copii in general, toti incotosmaniti cu geci de fas si caciuli; Ade era in body subtire, stampi, fustita si un jerseu cu maneca scurta, erau 16 grade, chiar mai cald la soare...

mi-am inseninat ziua rasfoind pozicile floricelelor de liliac

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete
www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu

Mergi la inceput

July , imi pare tare rau si sper din suflet sa primiti vesti mai bune de la cardiolog maine!

pozici si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Laurita, Nana multumesc mult pentru detalii ref diversificare. O sa mai incerc si cu alte fructe / legume. Astazi am incercat cu mar si am avut esec pe toata linia: nu a mancat nici mar copt, nici suc de mar si nici suc de mar dat la blender cu mar copt. Le-am mancat eu pe toate. Mi s-au parut delicioase! Cred ca de maine ii dau pizza ca daca nu are aceleasi gusturi cu mine insemna ca are aceleasi gusturi cu taticul.

Wow - ce bebei bine crescuti pe aici!!! Eu ii spuneam Evei in gluma "grasomeguta", dar observ ca este slim fata de alti copii.

Mergi la inceput

Diana incearca cu para, e preferata Adelinei ; sau cu pizza .

meniul zilei:
*"salata" de fructe (mar, para, pruna) cu ovaz
* spanac + cartof alb sfaramicios + pulpita de pui + unt
* branzica de vaci + iaurt + musli (orez, grau, ovaz, banana, mar, zmeura)

pozici si filmulete

Mergi la inceput