Floricele de liliac mai-iun 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
Crissy_C spune:
July, te asteptam cu vesti bune de la cardiolog, poate a iesit prima ecografie aiurea,se mai intampla... Unde va faceti eco-cardio? Si noi avem suflu, dar 'inocent', am nimerit la un medic de nota 10 ecografist-cardiolog-pediatru, daca vrei detalii iti trimit pe PM.
JulyMorning spune:
Nana, Crissy, multumesc de gandurile bune.
Crissy da, as vrea niste info despre medicul la care ati fost voi. Multam. Maine avem programare la dr. Doru Dumbrava, la CMU. La noi e aproape imposibil sa fie suflu "inocent" pentru ca doar la ascultare se aude si in spate, pe cand cele inocente nu trebuie sa se auda in spate. Deci ceva este si se pare ca diagnosticul nu prea are sanse sa fie gresit. Maine cautam mai degraba raspunsuri mai complexe, ce se poate face, cat de grave sunt defectul si stenoza, probabilitatea sa ajunga la operatie si asa mai departe. Raspunsuri care la primul consult au ramas in pom.
ioana1234 spune:
Vivela ce vecina de treaba ai:)... eu am pe strada numai babe , care ma cearta cand ma vad cu Vic in brate ..ca nu mai scap de el:)), imi spun ce si cand sa ii dau de mancare , cum sa-l imbrac si daca plange...ele stiu sigur ce are:), dar ele sunt batrane si simpatice in felul lor, pe mine ma enerveaza alea cu copii mai mari chair sic u 2 luni, care au impresia ca sunt experte in crescut copii.
Ieri seara am fost prima data intr-un supermarket cu Vic, a fost extrem de fascinat de multitudinea de culori de pe rafturi si de tot ce era in jur, nu a scos niciun sunet cat timp ne=am invartit pe acolo.
Am cumparat zebra ryan ce era la bazar, si a venit acuma. E faina tare si ff bine intretinuta. O voi curata putin si o dau la smotocit.
Vic e incantat acum de centru de activitati . se priveste cate 5 min in oglinjoara si incearca sa desprinda animalutele imprimate pe paturica....e asa simpatic.:)
aleesicoo spune:
daaa cresc asa de repede
parca mai ieri imi era si frica sa o iau in brate
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
lenabum spune:
noi am papat
mar+morcov+cartof la aburi facute piure =putin laptic
iam,iam ce bun a fost
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
cris_09 spune:
Am fost la doctor,bubitele sunt de la o alergie la antibiotic
Noi am papat orez fiert,supa de morcov,ceai de menta
Aaaaa,ieri a papat branzica de casa(facuta de manutele mele pricepute) cu mar copt.I-a placut mult mult
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.
flory_blanca spune:
Salutare din nou. Nu am mai scris de mult dar am revenit asa mai timid.
Noi avem bronsiolita si ne chinuim tare cu tusea. Picea zbiara numai cand ma vede cu vreo lingurita in mana sau ma apropii de nasul ei.
Am inceput si noi diversificarea cam de o luna. Papa destul de bine dar nu spectaculos. Are inca zile cand vrea doar lapte si ne-am conformat, a manca ea pana la urma de toate.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
Cordelia spune:
Fetelor, ma gandeam maine sa incerc sa-i dau sfecla insa cum s ao prepar? In combinatie cu ce merge? Dovleac nu am...
Copata stiu dar singura asa si facuta piure? Fiarta merge?
De asemenea ma mai gandeam sa-i dau si mango, dar tot asa, sa-l prepar fiert piure, singur? Ce ar merge langa el? Ca mar mi se pare ca nu prea se potriveste
astazi am papat: dovleac + praz + putina telina si albitura si chiar a iesit bun, a mancat tot (e adevarat ca l-am imbunatatit cu 1 unitate de lapte). Nu prea am experienta in ale bucatariei si nu prea stiu proportiile si le pun cam la ochi
Si vroiam sa va mai intreb ceva, am inceput cu Nan2 (treptat asa) si mi se pare ca nu-si mai termina portia standard, e posibil sa fie mai satios si sa fie suficinet sa pape 150 in loc de 180? A mai patit cineva la fel?
Ce bebei mari avem....cred ca si noi o sa trecem la nr 4 cat de curand si parca vad ca fooarte curand trece clasa 4a....!
veronicach spune:
Virgi
Julysa deaDumnezeu ca totul sa fie cat mai inocent posibil
fetelor, va rog scriete-mi si mie timpul de preparare la aburi
morcov
dovleac
patrunjel
(principalele alimente)etc
astazi m-am tot invartit pe langa dovleac si deloc nu a vrut sa se abureasca
m-am suparat f tare dar poate nu am avut eu rabdare...
nananu imi vine sa cred ce avansate sunteti...Matei nu a papat decat dovleac, banana si morcovel(cant infime)
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe