Floricele de liliac mai-iun 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Seara buna, reveniram si noi acu’ pe seara!

Bia, si aici steamer-ul/blender de la Avent e scump rau de la 150 de euro in sus si nu l-am luat.

Laura, mie mi-a zis pediatra in piureul de fructe sa-i pun mereu para, de altfel noi cu para vom incepe, sper sa nu facem kk imprastiat. Am luat Libero, e intr-adevar mult mai bumbacos, sa vedem cum ne intelegem cu el. Vad ca e facut si in Suedia, habar n-aveam, eu sunt mare fan Suedia.

Crissy, acum abia le astept, cred ca pe vineri ajung. Am vazut si eu in magazin scaunele astea joase de la Fisher Price sunt f misto, si Chicco mai au asa, noi inca ne gandim ce sa luam.

Cordelia, tre’ sa dau si eu o fuga neaparat la Mothecare ca ochisem costumasele de care zici de anul trecut de cand eram gravi, dar aici cred ca sunt mult mai scumpe. Chiar asa, fetelor, voi de ce nu luati de la magazinele Mothercare, sunt cu mult mai scumpe? Ca si sa va chinuiti si enervati cu bisnitarii astia de la bebeshopp nu e ok. Zic si eu. Sfecla rosie o poti combina cu: dovlecel, cartof dulce, broccoli, carnita de pui, galbenus de ou, cartof, evident repsectand nivelul de introducere al alimentelor la care va aflati voi acum. Eu o sa merg pe combinatie de 2, cel mult 3 alimente, sa nu iasa o varza generala in farfuria copilului. Despre mango, am gasit un material interesant www.gatesteinteligent.ro/sfaturi-in-bucatarie/36-sfaturi-in-bucatarie/6386-invata-sa-cureti-un-mango.html" target="_blank">aici. Eu stiu ca avocado si mango nu se gatesc in nici un fel, se mananca crude. Il poti combina cu: dovleac, branzica, mar, banana, pruna, cereale de orez, para, piersica, nectarina, struguri, cereale de biscuiti, portocala, avocado, cereale de gris, afine, iaurt, evident si aici respectand tabelele de introducere a alimentelor, eu am scris asa si pentru varste mai mari si pentru toate sezoanele. Voi alegeti ce vi se potriveste la momentul asta. Eu m-am apucat sa-mi fac liste de felul asta, sa vad cum pot combina alimentele sa fie si gustoase si vitaminoase si aratoase.

Cris, uf, dintr-una-ntr-alta si voi. Hai ca o rasari soarele si la voi. Sanatate multa, multa lui bebi Sebi. Of, cand am vazut poza cu otrtuletul si ce scria pe el, am plans de m-am omorat. Saracutul Sebi! Cu manutele tale pricepute cu care ai facut branzica pe Sebi, ia baga acilisa reteta sa vaza si ochiul meu.

Laurita, multumim de reteta cu coptul dovleacului, interesant, eu am notta.

Carla, nu stiu daca ati luat feedere pana la urma sau nu, insa o idee e sa le dai fructe reci din frigi sau cuburi de gheata in feeder.

Rocsy, ce-a mancat Sofia azi? Cum a fost inceputul?

Ale, tocmai de-aia n-am mai luat bumbo, ca si noi suntem la categoria grea. Noi tre’ sa trecem la pampers nr. 5 urgent ca 4 desi zice pe ele ca sunt pentru 7-18 kg (cum or fi calculat marja asa mare nu inteleg) pe noi ne strang rau de tot. Si nr.5 incep de la 10 kg si ne vin tocmai bine. (am luat azi Libero si nr. 4 si nr. 5).

Lena, ce mare e si Bia, si ea tot la categoria grea se incadreaza. Si mancati si bine, ce mai, maine-poimaine va maritati.

JulyMorning, of, si voi cu probleme. Va asteptam cu vesti bune de la cardiolog si tinem pumnii sa nu fie nimic grav.

Nana, ce meniuri elaborate are Adelina. Felicitari si tie si ei ca le papa!

Flory, bine ati revenit. Imi pare rau ca e bolnavioara Nadia, mai zi-ne despre voi, nu mai fiti timide, ce mancati, ce va place mai mult, etc. Imi amintesc ca tot te plangeai ca nu papa Nadia bine laptele, cu diversificarea merge mai bine?

O seara buna, va pup, fug la baia de Stelios.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Spalat, hranit, culcat una bucata copil si inapoi pe net.
Vero, eu am un steamer noname, www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10062991" target="_blank">asta, si in cartea lui scrie asa: orez 30-50 min, ou 16-26 min, peste 25-45 min, carne 25-45 min, pui 25-35 min, cartofi (grosime 2,5 cm) 30-35 min, morcov (aceeasi grosime) 20-30 min, legume 20 min. Eu am facut pana acum orez 40 min, peste 35 min, pui 30 min, cartofi 30 min, morocvi 30 min si au iesit bune. Dar tu cum ai pus dovleacul? Asa bucata mai mare sau bucatele mai mici? Ca eu asa fac le tai bucatele mai mici si nu prea gorase, morcovii si cartofii pe care i-am facut.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

theo mai devreme se vorbea de olita tu acum imi spui de maritis,voi chiar ma speriati
ai vb azi cu maribel?
pe noi ne necajesc gingiile,ma roade si pe mine
eu pt ca nu am taiat bucati mici legumele,m-am invartit cam mult pe langa ele,dupa ce am vazut cat de greu se fac mi-am dat seama

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Nana - multumesc pt. sugestia cu para. O sa incerc, dar trebuie sa ajung la piata sa cumpar ca nu am pere pe acasa. Maine dimineata cred ca incerc niste gutuie.

Dupa masa de pranz sunt cu moralul la pamant. Nu a mancat nici supa. Si am lasat-o sa mai si flamanzeasca ceva timp, doar-doar o manca putina supa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

July, sa fiti bine; ne gandim la voi

Cris, of of of, cum zici tu cu baba. sa treaca toate

Dimineata, dupa inca o noapte de dormit cu Sabina in sling m-am hotarat; mergem la dr. Am dat de o dr f draguta si f incantata de Sabina care a stat la consultat nemiscata. Dormea . I-am explicat ca eu fac treaba cu ea in sling asa ca nu o deranjeaza mai nimic nici cand doarme. De nu a laudat-o ca ea nu a mai vazut copil asa calm.

Ma rog. Nu are nimic la plamani, nu are sinuzita insa daca pana vine nu ii trece cu ser fiziologic si cu aburi (cica sa facem aburi in baie si sa stam cu ea acolo) sa ne intoarcem.

Sper sa nu fie cazul de intoarcere.

Apoi am mers eu la dr, tot cu mandra in sling, iar dormea asa ca m-a consultat si mi-a verificat piciorul cu Sabina la purtator.
M-am trezit si eu cu o tona de analize, piciorul nu e rupt (desi e tot umflat si doare) si ca o sa treaca.

tuturor si sper sa revin maine pe aici.

Sanatate tuturor bolnaviorilor si cat mai putina maraiala viitorilor iepurasi.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

artu cea patit sabina
cred ca nu am citit tot,scuze
imi pare rau si de piciorul tau,ai pus varza?

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

artu cea patit sabina
cred ca nu am citit tot,scuze
imi pare rau si de piciorul tau,ai pus varza?

09.06.2010

e racita si ii curge nasul tare de o sapt.

am pus si varza si arnica si gheata; s-a ameliorat; e, o sa treaca; multam de grija

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

artu pt putin
insanatosire grabnica la amandoua

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Artu sanatate multa amandurora! Uite ce am gasit http://www.homeopathicmd.ca/ poate te ajuta in vreun fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

dimi fetelor!

Discordia La multi ani!,sper sa fiti bine,nu ai mai scris de multicel

mi-am reluat activitatea,adica copil la gradi,trezit dimineata

Anto e mai bine,a ramas cu o tuse ,o sa mai dureze pana se curata de tot ,dupa atatea secretii,ii mai dau prospan de tuse si atat deocamdata,papa bine galbenus la 4 zile carnita la sapt 1 data,piure de legume la amiaza,cereale dimi cu mar iar seara branzica
i-am dat si cativa stropi de mandarina

Nana noi cu spanacul am avut mari probleme digestive,la fel si cu ceapa nu le-as recomanda decat dupa 1 anisor

de sfelcla stiu ca m-am ferit la David sa nu-i dau decat dupa 1 an,ma bate gandul sa incerc si eu o bucatica aburita in piure,cica ar fi grea la stomac la fel pepene galben greu digerabil,parepi impartite

la gradi are David probleme sunt doi mai cocosi pe acolo si cum el a lipsit o sapt fac legea,culmea e ca unul dintre ei provine din famile de medici renumita in oras si bunica lui fiind cea mai mare psiholoaga de prin zona
am fost ieri si am reglat coturi pe acolo

am treaba mare azi de fapt toata sapt,am spalat perdele ieri si calcat + montat la o camera,azi geamurile,incep curatenia de sarbatorii sa fie gata pana la ziua mea iar dupa o sa impodobim casuta pt Craciun,abia astept sa-l impodobesc

A primit David costum de Mos Craciun,vor face serbare la gradi si a picat la fix,ii voi confectiona un sac rosuu si pun in el ceva o cioco mica probabil,vreau sa-l invat un mini rol de mos,sa intre cu sacul sa zica HOU! HOu ! hou!,sa le de-a colegilor cate o mini cioco
aveti idee de ceva foarte scurt pt el ,ii place ideea la nebunie,e teribil de incantat
Educatoare zice ca s-ar intimida cand v-a vedea atatia parintii

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput