Floricele de liliac mai-iun 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
nikolett2445 spune:
July imi pare rau Pt proleme,am fost alaturi de povestea Soniei de pe forum de acum cativa ani si stiu ca e foarte greu
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
corinasmile spune:
Buna dimineata toamna!
Cafea?
Si o piesa frumoasa, pentru atmosfera:
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
corinasmile spune:
Si inca ceva, pentru inspiratie:
Mie mi-a incalzit sufletul!..
flory_blanca spune:
Multa sanatate puiutilor care sunt bolnaviori!
Noi mergem inspre insanatosire cu bronsiolita, incetut dar cu progrese. Nu mai avem febra dar inca nu am scapat de respiratia greoaie si haraitul din gat. Macar acum reuseste si ea sa doarma ca era tare agitata si se chinuia rau.
Theo noi cu papa nu suntem foarte avansati. Dimineata papam mar, para si branzica facuta in casa si diverse combinatii, iar la amiaza piure din albitura, morcov, ardei, gulie, dovlecel in fiacare zi in diverse combinatii. Incerc sa ii combin 2 maxim 3 ingrediente iar pana acum cel mi mult i-a placut piept de pui cu morcov si dovlecel cu gulie. Am incercat si dovleac placintar dar nu a incantat-o foarte tare. A papat dar nu foarte bine. Nu mai stiu cine intreba de copt eu l-am pus direct in tava de la cuptor, pe afara s-a cam uscat dar m curatat partea aceea si am pasat doar interiorul care a fost moale. A si inca ceva... daca i le dau prin blender ii curge pireul din gura si se enerveaza daca pasez totul bine cu furculita si ramane putina consistenta il ia mult mai bine din lingurita.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
corinasmile spune:
Vreau si eu sa urez multa-multa sanatate floricelelor bolnavioare!
Iar mamicilor - mult curaj si tarie! Nici nu pot sa-mi imaginez cat de greu este sa iti stii copilasul bolnav.. offf..
Ma rog in fiecare seara sa treaca toate bubutzele cat mai repede la toti si sa ne bucuram numai de zambete, iepurasi, gangureli, mancaciosi si primii pasi!
Laura__ spune:
Neata !
La Multi Ani Discordia !!!
Multa sanatate si viata cat mai frumoasa alaturi de cei dragi.
In primul rand doresc sanatate tuturor copiilor si mamicilor
In al 2-lea rand tare as vrea sa dorm acum, pe vremea asta
Ieri am dus fata la balet, apoi am ramas in parc 2h. Am venit asa de obosita..nush de ce naiba !!! Si terminata am fost pana seara.
Azi dim m-am certat si cu A..off...asa nu-mi place cand e cu fundu-n sus... si are figuri in cap...
Flory_blanca bine ai revenit !!!
Theo aici Mothercare-ul este foarte scump. Adica, personal, asa mi se pare. Inainte, comandam direct de la ei din Anglia (eram dependenta de Mothercare - imi plac atat de mult lucrurile lor !!!). Apoi au sistat livrarile. Am sistat si eu cumparaturile.
Nu-mi vine sa cumpar din magazinele lor, pe bune. Sunt prea scumpe. Mult prea scumpe.
corinasmile spune:
Nu stiu daca am reusit sa multumesc tuturor celor care ne-au felicitat pentru implinirea a 5 luni, duminica -
Marti a fost pediatra in vizita, si a zis ca Mariuta arata excelent din toate punctele de vedere. Are 6850gr si 67 de cm - a crescut cu aproape 800 de grame si 2,5 cm luna asta (sunt umflata in pene de mandrie )
E sanatoasa tun, zambitoare, are tonus bun, ce mai - fericirea mamei!!!
In ultimile 3-4 zile a avansat simtitor la capitolul stat in fund sprijinita, adica nu se mai balangane , ci sta destul de sigur la noi in brate, cu sprijin minim. Inca se mai lasa putin in fata, cred ca daca as lasa-o singura, ar cadea in nas
Nu s-a intors pe burta de foarte multe ori inca, dar cred ca am sarit de faza intorsului cu mana ramasa sub ea - azi am gasit-o in patut pe burta (am lasat-o pe spate si am lipsit sub 2 min), studiind si intorcand pe toate partile, foarte concentrata, inelul de dentitie.
Bumbo e o chestie misto, o iau cu mine in bucatarie si o pun pe blat, cu ceva de jucat (cel mai des o punga - o fascineaza mai ceva decat orice jucarie) si imi vad linistita de treaba: intr-o zi am facut placinta de dovleac, azi am spalat vase
In tot timpul asta bineinteles ca povestim, ii explic ce fac, ne zambim cu toate gingiile
Bucuria cea mare pe ziua de azi este ca vin parintii mei in vizitaaaaa
Sunt asa de fericita, abia asteppt sa ii vad! Ajund diseara si stau pana duminica.
A, si am reusit sa vorbesc cu tipa care mi-a facut pozele cu burtica, am planificat o sedinta foto pentru Maria saptamana viitoare - sunt foarte incantata! Am discutat despre accesorii, mi-au venit cateva idei intresante, trebuie sa mesteresc cate ceva, apoi va povestesc ce-a iesit. Tot ea va aranja pozele in calendar, si il va printa la un studio in care are incredere, la pret ok.
Deci noua ne merg lucrurile destul de bine si va transmitem tuturor din entuziasmul nostru!!!