Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata si de la noi
dangabriela eu am folosit crema de epilat inainte de cezariana. Nu cred ca e grav. Eu si acum ma epilez cu epilatorul saptamanal, ca si inainte de sarcina si ca si in sarcina precedenta. Nu-ti spun ce chin este ca nu mi-o vad ( vb de zona inghinala)

referitor la concediu de 126 zile eu o sa intru in el odata cu ziua nasterii fetitei mele, asa cum am facut si prima oara. La serviciu mai merg pana la jumatatea lui decembrie, dupa care intru in concediu de odihna.

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

gabriela, da la dr noastra, dar la medical city (e mai aproape de mine decat medlife). Morfo de trim 3 a fost 540 lei si am mai recoltat secretie si culturi din col, d-aia a sarit de 6

_
BB e deja pe drum
Roxana 32+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lucia eu te-as sfatui (f rar fac asta) sa refuzi vaccinul; nu stiu pe nimeni in ultimii ani sa-l fi facut. Se facea e drept, inainte, dar mi-au explicat dr. si la cursuri,ca nu mai e necesara, deoarece nastem in sali de spital, nu mai e nevoie sa fii protejat de tetanus, zau...nu gasesc nicio explicatie pt care s abagi vaccinul ala in corp. Zici ca ti l-a propus dr. d efamilie? Uite, intreaba si ginecologul...pur si simplu e o chestie depasita, nu are sens sa bagi in tine vaccinul cu toate componentele lui. (nu te supara de sfatul meu, please)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'Neata burtici,

Doloress ne rugam pentru tine sa fie totul bine, numai te rog nu te mai stresa!

ggsk ce bb grasunel, felicitari! frumoase vorbe..

Gabriela si eu tot cu crema ma fac.. acum nu mai suprt ceara...

Azi mergem si noi la echo... de abia asteptam sa vedem fata..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggsk spune:

ms angie, florintunde
chiar nu sunt doar vorbe; am experimentat din toate cate putin: am si sangerat, contractii nu mai zic, am luat si antibiotice (si presimt ca se aproprie o a treia cura ), am facut infectie cu candida de pe urma lor - desi n-am stiut in viata mea ce-i aia, si crede-ma ca am 30 ani ), dureri de spate si kg... vreo 13 pana acum (stiu ca puteam si mai putine). nu zic ca am o sarcina mai grea decat a unora dintre voi, ci pur si simplu incerc sa va conving ca trebuie sa privim sarcina in ansamblu si sa nu ne mai stressam pentru orice lucru care nu-i la locul lui. mai avem asa putin pana o sa ne tinem bebeii in brate, ar fi pacat sa ramanem numai cu amintiri neplacute din sarcina asta, parerea mea ar trebui sa ne ascultam mai des bebeii, sunt atat de dragalasi in joaca lor prin burtica... cel putin vorbesc din experienta cu fi-meu , tot timpul inventeaza cate ceva si nu stiu in nici o dimineata ce imi mai pregateste

hai ca acum chiar ma duc la plimbare

32+

Mergi la inceput

ggsk ce frumos si ce adevarat! Ar trebui sa intri sa scrii zilnic asta! si jos palaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

ggskai dreptate..ar trebui sa ne gandim numai la bebelusii nostrii si la cat de dragalas se joaca ei acolo fara nici o grija..ii stresam noi aiurea
plimbare placuta
tundeimi pare rau de vecinii tai galagiosi..pune-ti castile la urechi si baga o muzica buna

Angie +29

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

salutare la toata lumea..

Dolores, tb repaus cam la pat la colul nostru, mie mi-a facut si cerclaj..ia vezi..poate iti face si tie...

eu nu stiu ce sa ma mai fac cu caldurile, transpir noaptea, am insomnie, merg la baie de 3 ori pt mai nimic, ma schimb, burta mi se intareste...nu inteleg, poate ma ia raceala sau ce..voi ce pastile luati de raceala?? sa iau ceva preventiv??

parca fac temperatura, asa simt ca pe termometru nu este...

desi nu mananc sarat..decat un pic, de catevca zile am umflu rau la maini, nu imi mai incap nici inelele...beau apa..mananc fructe, dar parca nu fac pisu cat ar tb...

fluturas 27 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fluturas, eu nu cred ca racesti. E de la vremea asta care e mult prea calduroasa pt perioada asta si organismul nostru e dat peste cap. Si eu la fel patesc: mor de cald, transpir, mi-e sete tot timpul si noaptea e cel mai rau. Daca totusi esti convinsa ca racesti sau pt linistea ta, ia Oscilococcinum. Dr mea de familie mi-a spus sa iau cate o doza pe sapt pe toata perioada de iarna, ca sa ma fereasca de raceala. O cutie are 6 doze.
Dolores , imi pare foarte rau ca ai aceleasi probleme ca la prima sarcina. Si eu trec prin acelasi deja-vu, numai ca acum stiu la ce sa ma astept si sunt mai puternica. Sunt convinsa ca acelasi lucru simti si tu! Cu Dumnezeu inainte!

29+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Eu nu ii pun cercelusi fetitei in spital sau in afra lui. Poate exageraz, dar am eu amintiri neplacute cu asta, pluc ca am vazut cum arata urechiusile fetitelor in maternitate dupa cercelire...am decis nu si gata; cand o vrea ea, merg ii pun de care vrea! cati vrea!pana atucni nu! cred ca vi se pare ca sunt ciudata ciudatelor!

Mergi la inceput