Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

de la 28s

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Yasmi, de la 30 am planificat eu. Am lasat dupa DPN 66 de zile, pe calculate. Nu cred ca ma lasa nimeni mai mlt de 42 de saptamani, nu?

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Neata fetelor!
Si eu pe aici,nu prea activa pe forum, dar cu cititul sunt la zi!
Roxx26, m-ai speriat, 6 mil eco??? ai facut-o la dr noastra?? si unde, la medlife? eu am programare luni .

Eu sunt cam suparici, tot nu am scapat de ureaplasma, dupa 3 ture de tratament!!
Aseara m-am simtit rau, ma durea toata burta, nu stiu daca erau contractii, ca nu am mai avut pana acum, sau eram doar super balonata( am papat tocanita de cartofi cu gogosari murati).

Fetelor, aveti idee, daca crema depilatoare e permisa in sarcina?? As vrea sa o fol, ca imi e lene si teama de durere ca sa merg la epilat cu ceara ( ma refer pt " dansa").

Pupici si o zi minunata!!

PS: felicitari celor care au fost recent la eco!!!

FVL heterozigot, 29 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggsk spune:

va salut burtici nu prea intru eu sa scriu, dar de urmarit va urmaresc si sunt la curent cu toate

ies acum din umbra doar cat sa va updatez: am fost ieri la morfologia de trim III (am pus cateva poze pe contul comun) si sunt f fericita ca lui bebe ii merge bine acolo in burtica - avem un avans de 1 sapt si jumatate iar de cantarit - cantarim vreo 2500 g ;

oricum, indiferent ce s-ar fi vazut la eco nu ar fi putut sa ma mai perturbe; mi-am dat seama ca cel mai important pentru bebe e sa nu te stresezi, chiar daca nu este totul roz intotdeauna (te mai doare cate una, ai contractii, mai sangerezi, nu ai colul tocmai lung si cate si mai cate); imi pare rau ca n-am stiut asta de la inceput (deh, e primul bebe) si m-am stresat uneori chiar inutil... nu-mi ramane acum decat sa ma bucur la maxim de ultimile 4-7 saptamani

asa ca-mi iau acum hainuta si ies la plimbareala , doar sunt in concediu; intru mai tarziu

bafta fetelor care merg azi la eco!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

madalina haioasa treaba, polonic pt bebic
bebelusi felicitari si bine ai venit in clubul roz
doloress sa treaca toate pb. bine ca s-a ridicat placenta, zic si io ca fetele ca tre sa iei doar vestile bune; linistita tre sa stai oricum, ca sa ii fie bine lui bebe (am citit si despre col scurtat si dop cazut si au rezistat fetele), important e sa gandesti si tu pozitiv si sa fii cumintica

mai citesc si mai scriu

rox 27 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

dangabriela eu stiu ca nu e interzisa in sarcina; dar sa fei ceva testat de dinainte sa nu faci vreo alergie, atata tot1

Doloress stai cat poti tu de linistita si fii optimista! Pana la ce ora sta Patrick la cresa? hai, nu te mai stresa ca uite..placenta s-a ridicat!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burtici dulci. Am avut o noapte de foiala si plimbari la baie. Puiutul meu a avut activitate toata noaptea, s-a foit in toate partile. Imi place sa zic ca isi pregateste casa pt maine la eco. Sa nu se faca de rusine.

Lucia bafta multa la eco sa vii cu vesti bune.

Doloress ma bucur ca s-a ridicat placenta, dar totodata ma intristez vazand ca ai alte probleme.Ai grija de tine si dde puiul Kevin, sa mai stea la mami in burtica.

Roxx bafta la dr.

Bb-yasmi eu mi-am luat din sapt 30(29 s si 4 z). Mi-am calculat sa-mi ramana vreo 52 zile dupa DNP.

Dangabriela si eu sunt in aceeasi situatie. Dupa ce ca ureaplasma nu mi-a trecut am si mycoplasma pozitiva. Dar nu mai vreau sa ma mai fac nici un tratament pt ele deocamdata. Daca stiam ca asa se va pozitiva si mycoplasma nu mai faceam nici un tratament.

ggsk felicitari pt vestile de la eco.

Pupicei la toate burticile si buburuzele, o zi cat mai placuta.

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

fetele eu de maine intru in prenatal si am 29 sapt implinite astazi
chiar m a sunat acum de la dr de familie sa mi zik ca maine imi vor face si vaccin antitetanos
voi stitit ceva , ati facut? neu imi intreb ginecologul azi, sper sa nu uit, sa vad ce zice

felicitari pt sotiorii harnicuti

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

ggskfelicitari pt bebe grasunelce mare e..abia astept si eu sa ajung la echo mai am putin...vineri

Angie +29

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mai am un pik si fac urat
Am o stare de kk..m-am bagat in pat cu no-spa..si durere de mijloc si- burta / 5 handicapati darama pereti in scara blocului ,plus ceva picamer...mama masi de bloc!.Monteaza ceva centrala..si n-am vrut sa merg nicaieri sa ma odihnesc...
AOLEUUUU

Gabi;Eu una n-as folosi creme de epilat...cu ceara merge repede..curaj!
ggsk;frumoase vorbe..
felicitari pentru bebeloi grasun..

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput