Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc fetelor de sustinere, ce ma faceam eu fara voi!!

Mi-am mai revenit, ce-o fi o fi, bine ca sunt in Canada, la un spital cu o sectie de prematuri foarte performanta, asta este.

Scriu pe scurt ca trebuie sa recuperez orele de ieri, deci am cam 9.30 de facut azi.

BByasmi colul are 2 cm

Dangabriela eu n-as folosi crema epilatoare, mai ales pe langa doamna Pasa... Daca ceara e prea dureroasa, mai ramane lama.

Lorich Patrick sta pana la 5 la gradi, as putea sa ma odihnesc tot inainte, sun la doctor azi sa vad ce-mi zice. Nu pot vedea poze de pe lap-topul de la servici, abia astept sa le vad diseara.

Fluturas eu incalzeam biberoanele in apa fierbinte, le lasi cam 10 minute, sa curga apa fierbinte pe ele si se incalzesc imediat. Cerclaj nu cred ca mai imi face, e prea tarziu, cum zicea si Missmj

Ggsk multumesc de infuzia de optimism! Intr-adevar asa ar trebui sa gandim, chiar sarcina asta am fost tare zen, mi-am impus, pentru ca la prima am fost mereu stressata (a debutat cu sangerari abundente si fibroame care tot cresteau) si mi-am zis ca poate si de asta am nascut prematur.

Acum chiar mi-am impus sa ma comport normal. Si am reusit, pana cand mi-a dat vestea cu placenta, la 20 de saptamani, atunci am lasat-o mai moale. De atunci stau calma, si tot zen, insa mai linistita, daca inainte jucam fotbal cu copilul, de 2 luni stau ca lehuza cam toata ziua in pat, in afara de 8 ore pe scaun la servici. Deci practic, n-am facut absolut nimic sa scurtez colul asta. De ce s-a intamplat asa, nu inteleg. Am renuntat la plimbari in week-end, noi care ieseam permanent, mai mult de o ora la plimbare n-am mai iesit. Si tot se scurteaza. Stiu ca sunt cazuri de mamici care au nascut cu bine termen si cu colul scurt, asa ca ma bazez ca o sa fiu si eu un caz din asta fericit.

V-am pupat ca ma cheama datoria, multumesc tuturor de vorbele bune, inseamna mult pentru mine!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 27+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

angie eu mi-am luat perna din real de la raionul cu perne,am dat 50ron pe ea si de atunci nu ma mai dezlipesc de ea,o iau cu mine si cand ma duc sa dorm la mami.si e moale,nu tare, imi place rau

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Buna din nou.

Maimutzica eu mi-am luat deja toate zilele de concediu pana la sfarsitul anului. Nu mi-a zis nimeni nimic.

Si eu ma trezesc cu buzele uscate si parca nu-mi mai ajunge apa, ca sa nu mai zic ca in fiecare dimineata ma trezesc cu nasul infundat si asta de la inceputul sarcinii.

Lori ce burtica

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor noi plecam in vizita,vorbim mai tarziu

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Doloress, la compania la care lucrezi cum e cu sick days?
Cere la dr, sunt sigura ca iti dau, eu am vorbit de curand cu dr-a mea si mi-a spus ca atunci cand simt ca nu mai pot sa-i spun si imi da hartie ca recomanda repaus...si eu nu am problemele tale. Sunt dr si dr. Prietena ta o fi nimerit vre-un incapatanat.

Of. Hai ca ne rugam pentru tine. Spune-ne numele de botez.

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Sunt suparici, azi am tras un bocet ca n-am mai putut! Nu se poate Domnule sa am si eu o sarcina normala, asa sunt construita cred.
Cum va ziceam, am fost la eco, placenta s-a ridicat, slava Domnului, insa colul s-a scurtat. Nu se poate sa fie ceva bun, trebuie mereu sa fie cate o veste din asta!
Nu aveam destule pe cap cu diabetul asta si cu lichidul in exces, acuma mai trebuie sa-mi fac si griji de col. Are numai 2 cm, la eco dinainte avea 2.99. Tipa mi-a zis sa vorbesc cu doctorul meu de urgenta si sa-i duc raportul, nimic altceva. Ca aici nu vorbesc cu tine, te trimit la doctorul tau sa te lamureasca. As vrea sa cer repaus total, pana nasc, concediu de invaliditate cum se numeste aici, sper sa-mi dea. Desi va ziceam de prietena mea cu cerclaj, sarcini pierdute si col de 1.4 cm, - nu i-au dat decat 2 zile pe saptamana de repaus. Tratamente aici - oricum nu se fac, deci singura solutie e sa stau cat mai linistita.
Insa e greu totusi cu copil de 2 ani jumate, cat mi-ar fi sotul de ajutor. Si statul asta pe scaun 8 ore nu cred ca ajuta.

Ma imbarbatez singura, stiu ca nu e alta solutie, la inceput eram tare daramata, dar incet incet incerc sa ma adun. Poate daca n-as fi nascut prematur prima data, altfel ar fi stat situatia, insa asa... Stiu ce inseamna si stiu ca am sanse tare mari.
In rest bebele e bine, mai mare cu 3 zile (deja de la diabet incepe sa creasca tot mai mult) mi-a fixat DPN - 11 februarie, de ziua sotului. Daca as ajunge macar pe 11 ianuarie si tot as fi fericita. Are un kilogram deocamdata.

Va las cate o cafeluta la fiecare eu ma duc la somn... daca se prinde de mine.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 27+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Doloress, multe de incurajare!

Colul este un domn incapatanat care isi face de cap cu sau fara voia noastra, dar poate sa faca si surprize placute. Nu trebuie neaparat sa fie lung, trebuie sa ramana inchis cat mai mult timp. Eu l-am avut scurt de la bun inceput, eram aproape sigura ca ma paste cerclajul, dar am scapat, pentru ca a fost dragut cu mine si a ramas inchis.

Stiu cum e sa vezi ca vin problemele una dupa alta . La un moment dat cedezi nervos, e normal. Dar tu esti un om puternic. Ai dovedit-o atat de bine in stapanirea diabetului! Capul sus, ai incredere in organismul tau!

Sa ai multa bafta la ce ai de facut astazi !

30+ cu

Mergi la inceput

Sa verifici neaparat tensiunea arteriala

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

desi nu mananc sarat..decat un pic, de catevca zile am umflu rau la maini, nu imi mai incap nici inelele...beau apa..mananc fructe, dar parca nu fac pisu cat ar tb...

fluturas 27 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Doloress sa dea D-zeu sa fie totul bine si sa mearga bb macar pana la 36-37 sapt ca e f bine.

Da si eu cu o super anemie ...mi-a dat sa iau fier, dar mai am o problema, azi a inceput sa imi curga sange din nas la tensiune 131 cu 73....ce o mai fi si asta zau ca nu stiu. Vad ca cu cat ma apropii de termen cu atat mai mult intervin problemele . O sa ii dau cu sucuri de sfecla si cu ficatei...eventual ii mananc si pe ai mei ca nu mai pot de stres. Ametesc rau de tot de azi gata am zis ca nu mai ies decat prin imprejurimi, daca nu ma mananca sa plec cu masina.

33 sapt. cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

Nu esti ciudata. Ftei mari i-a pus mama la 6 luni in ROm atunci se faceau gaurile cu acul. A chinuit-o pe biata fata de nu se poate...

Celei mici nu i-am mai pus, acu' e asa simplu si cand se va face mare poate sa-si puna daca doreste. Si eu mi-am facut gauri la 14 ani iar acum nu port cercei...

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Eu nu ii pun cercelusi fetitei in spital sau in afra lui. Poate exageraz, dar am eu amintiri neplacute cu asta, pluc ca am vazut cum arata urechiusile fetitelor in maternitate dupa cercelire...am decis nu si gata; cand o vrea ea, merg ii pun de care vrea! cati vrea!pana atucni nu! cred ca vi se pare ca sunt ciudata ciudatelor!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

catal_ina doar asa se explica cu colul, si faptul ca e incapatanat, ca e de genul masculin
nu te supara, fac si io haz de necaz, ca si io ma lupt cu placenta (asta sigur e de gen feminin); pt doloress

rox 27 +

think pink

Mergi la inceput