Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (111)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Buna burticute,

perna mi-am luat si eu. Am dat pe ea in jur de 80 RON si am luat-o de la Kika. Dar sincer nu prea pot sa dorm cu ea... mi se pare cam tare. Si cum in ultima vreme ma foiesc pe toate partile, ma trezesc in miezul noptii si o arunc pe jos.

Ma apuc sa fac un ostropel... pup si mai arunc catde un ochi si la voi!

Gabriela
29 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

yasmide unde ai luat perna?poti sa ne pui si noua o poza cu ea ca ma intereseaza si pe minethanks

Angie +29

bebe jucaus

sigur ca da. in jumatate de ora pun poza. eu am luat-o din TM dar sunt si pe net.

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Buna burticute,

perna mi-am luat si eu. Am dat pe ea in jur de 80 RON si am luat-o de la Kika. Dar sincer nu prea pot sa dorm cu ea... mi se pare cam tare. Si cum in ultima vreme ma foiesc pe toate partile, ma trezesc in miezul noptii si o arunc pe jos.

Gabriela
29 saptamani Tudor

e cu bilute de polistiren sau cu ceva gen vata??? poate are prea mult inauntru si mai poti scoate sa o faci cum o preferi tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Roxx frumaose nume! ai vazut, si eu mi-am pus timid numele...sper sa ramanem la astea.

Mi-ai dat si mie idee..cu pizza aia

Edit: si burtoaca de 31 saptamani la Ferma de animale

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Buna burticute,

Gabriela
29 saptamani Tudor

e cu bilute de polistiren sau cu ceva gen vata??? poate are prea mult inauntru si mai poti scoate sa o faci cum o preferi tu.

e cu bilute... o sa vad ce pot sa-i fac, dar nu cred ca are prea multe, ca pe unele partie e aproape goala.

Gabriela
29 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Tunde parca tu ziceai de raceala.... ce descriai tu acolo nu cred sa fie raceala, eu de cand sunt insarcinata, aproape tot timpu' ma trezesc cu buzele foarte uscate, noaptea beau cate o sticla de doi litri de apa. ziua sunt ok, dar noaptea sufar de calduri, ma trezesc transpirata de imi vine sa deschid larg geamul.

cand simt ca ar putea sa ma ia raceala, iau cate un paracetamol (din ala simplu fara nimic in plus in el) sau doua si bag ceai cu lamaie. Am luat si oscilococinum de cateva ori cand am simtit eu ca parca ar fi mai serioasa treaba. Deocamdata am tinut departe raceala de mine.

Gabriela
29 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Lori..ce burtica ai tu acolo

Angie +29

bebe jucaus

Mergi la inceput

angi acum pun pozicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

yasmimisto pernasa ne spui maine cum ai dormit pe easi burticutzade-a dreptul superba
fug si eu la oras..poate gasesc perna ceva

Angie +29

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Lori... sexy burtica, scump baiat, super familie!

Yasmi s-o stapanesti sanatoasa si sa te-ajute sa dormi cat mai linistit si bine! Am vazut si burtica...

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput