Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (111)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andreea asa-i, in spital e mult mai bine, insa pe mine asta nu prea ma incalzeste, ca nu-si da seama de durere, nu inseamna ca nu-i acolo (durerea) ...ti-am zis, io-s mai ciudatica asa, dadeam sa plang si cand i-a luat lui Robert in maternitate sange pt Rh sau analiza aia care se face din calcai. N-o sa-i pun, sper sa aiba moaca de fetita, sa nu-mi zica lumea ca e baiat, "ca n-are cercei", cum eram eu cand eram mica, tunsa cu ciobul, neagra si urata ca un pui de tiganush.

dj laura bine ai revenit! sa-ti traiasca fetita!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

A, ca tot uit! Patricia si Djlaura, felicitari pt bebeline, sa creasca mari, frumoase, sanatoase si cuminti!

_
BB e deja pe drum
Roxana 32+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

M-am spalat pe cap si mi-am pus o masca,ma duc sa ma clatesc si sa ma intind,ca prea vad pe aici ca voi va aranjati. eu incepusem sa stau numai cu el prins daca tot stau aproape numai in casa,si nu vreau sa ma obisnuiesc asa.

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hai ca m-am incumetat sa pun si eu numele fetei la semnatura...ca nu cred ca-l mai schimbam!
Gata, fug la bucatarie!

_
BB e deja pe drum
Roxana 32+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

laura felicitari pt printesa!!!!

va multumesc pt raspunsuri.
eu sunt franta, am fost la putin shoping si mi-am cumparat perna de gravide/alaptat... de abia astept sa dorm cu ea diseara...

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

multumesc ptr felicitari toate burticile

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

lori, nici eu nu i-am pus flaviei cercei nici pana in ziua de azi. si nu mi-a cerut inca. a avut o singura data intentia, si m-a rugat sa o ciupesc de manuta sa aiba o idee cat de tare o sa doara. nu am ciupit-o tare, dar a zis ca nu mai vrea, ca se mai gandeste. si de atunci, a uitat-o asa
la mine nu s-a uitat nimeni ciudat, si nu mi se pare ciudat. eu am vazut in revistele pt copii, pe paginile cu poze de-ale copiilor, baieti cu cercei.. bine, no comment about that, dar vreau sa spun ca cerceii nu mai sunt deja diferentierea intre sexe.
iar eu am 3 gauri intr-o ureche, si o gaura in nara dreapta, desi nu mai port nimic in nas. dar asta ar insemna sa ii fac si flaviei, preventiv ...

glumesc. fiecare face cum vrea. am vrut doar sa-ti spun ca nu mi se pare o ciudatenie nici una din variante

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

yasmide unde ai luat perna?poti sa ne pui si noua o poza cu ea ca ma intereseaza si pe minethanks

Angie +29

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

bun leptopul asta in pat...mai cos un fir..mai arunc o privire..

roxx un nume frumos...si eu ma gandisem la victoria si ii placea si sotului

oricum nu vroiam un nume de fata care prescurtat sa sune de baiat...gen vali, gabi....fetitele tb sa fie feminine de la a la z

fluturas 27 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Vas
si-am uitat sa va zic sa va traiasca barbatii harnici!

si mie mi se umfla degetele (zic io ca nu mananc asa sarat), nu foarte tare, dar am scos verigheta (aia de logodna) ca ma deranjeaza, am mutat-o pe lantisorul de la gat.

mi-au aparut si mie niste cosuri/pete/iritatii pe fata de vreo 4 zile, pe juma de moaca; acu si in decolteu, ma gandeam ca e vreo alergie; parca fluturas mai zicea de ceva bubite?

m-am uitat si eu pe site-urile cu cercei, cre' ca daca e ii punem din spital sa terminam cu totul - uof..

in prenatal io o sa intru la 31 sapt, cre ca e suficient (facusem io calculul si inclusiv la 30 era ok) numa ca se nimereste inainte de sarbatori si am zis sa merg 'all the way' sa nu ma ia astia cu cate zile de conced am luat in plus/minus, cati bani din prima de vacanta tre sa aduc de acasa si alte socoteli la leu; merg pana la sf de an si basta.

rox 27 +

think pink

Mergi la inceput