Piticodromul de Sept - Oct 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Craciun fericit si un An Nou plin de fericire, bucurie, sanatate si vise implinite.
Eu mi-am intrat in atmosfera abia aseara, dupa un concert cu Hrusca. Anul acesta, ca niciodata, nu am reusit sa ma mobilizez mai repede.

Gabi, mercic de pont, o sa caut asa ceva.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Craciun Fericit!!!

La noi a venit mosul vinerea trecuta, pentru ca Miruna nu mai avea rabdare; asa ca i-am trimis o scrisoare mosului, rugandu-l sa vina mai repede, si asa s-a intamplat.

Noi ne-am strans toata familia la Botosani, copiii sunt foarte fericiti cu toti bunicii prin preajma, iar de Revelion plecam la munte cu mai multe familii; speram sa tina zapada, avem planuri de sanius si skiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Craciun fericit si un An Nou cu multe bucurii!
Noi suntem bine, baietii cresc, am programare in ianuarie sa-l inscriu la scoala pe Peter in anul pregatitor de dinainte de scoala. Il face la scoala in care va merge apoi in clasele 1-3, parca. E ciudat, cateva clase le face la o scoala, apoi celelalte pana la 8 la alta scoala.
E evident inclinat catre stiinte exacte, bun prieten cu numerele ca si parintii lui, dealtfel, deci ce sanse ar fi avut sa iasa artist. S-a bagat in semineu si a spus ca e imposibil ca Santa sa incapa pe acolo. Deci, am bagat un "Santa is magic".
Nicholas incepe sa ne faca surprize placute, se pare ca nenumaratele lui alergii se atenueaza. Inca sunt foarte atenta, mananca limitat, dar cand ii dau cate o bucatica de ceva (paine, branza, o feliuta de protocala) are reactii alergice reduse ca intensitate, adica nu se scarpina decat pe la 4am, nu incontinuu toata noaptea
In rest, Peter sa traiasca, ii e cel mai bun invatator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Sarbatori fericite va uram si noi! sper ca Mosul a venit la toata lumea plin de cadouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

La multi ani piticodrom!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La multi ani!
Sa aveti un an plin numai cu bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Piticodrom!

La multi ani si pentru Zana noastra, care isi sarbatoreste ziua de nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Se spune ca de Anul Nou orice vis poate deveni realitate.
Sper ca asa vi se va intampla si voua.
Va doresc sa va bucurati de tot ce aveti si va face fericiti.
Ioana, multumesc pentru urari! Mda, toata lumea e beata si mahmura de ziua mea.
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

La Multi Ani pe 2011 !

La Multi Ani Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

LA MULTI ANI!!Va doresc un an nou binecuvantat,sanatate,liniste...si mai continuati voi.

Lui Iosua i-au cazut doi dintisori, adica i-am tras eu ca se clatinau tare si mi-a fost teama sa nu ii inghita in somn.A fost tare viteaz si deja s-au itit noii dintisori.El spera sa ii creasca pana la varadar uite ca ii cresc mai repede.Lui Iosua ii place tare mult sa lucreze pe caiete speciale:bastonase, liniute,litere.Eu nu i-am cerut acest lucru,el a vrut din proprie initiativa,(caietele le aveam in casa)si in fiecare zi lucreaza cateva pagini.

Ce sa va mai spun?nu prea imi gasesc cuvintele dupa atat timp in care nu am mai scris deloc.A,va dau o veste(in cazul in care nu a intrat ea sa va spuna...nu am citit tot din urma)Andreeea va fi din nou mamica,va naste la vara,si cu aceasta sarcina are probleme,ca la gemeni,insa zilele trecute a fost la cerclaj.In rest e ocupata cu Maria,cu Petru si Nicolae,etc...
pe toate.

Mergi la inceput