Piticodromul de Sept - Oct 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Salutare,

Multumesc de gandul bun pentru soacra mea. Cristina nu stiam nimic de cumnata ta, daca ai scris aici, poate am trecut peste postul tau. Sanatate multa si ei. E dureros sa vezi ca oamenii de langa tine sufera...pe mine una ma doare sufletul.

Dana, ce cadouri frumoase a primit frumuselul tau. Iaris e oripilat de dentisti. Are o maseluta plombata. I-a cazut plomba, ne-am dus sa o reparam din nou si am iesit de acolo cu anestezia facuta dupa 2 ore de incercari zadarnice de a-l convinge sa deschida gura si fara plomba bineinteles. Acum trebuie sa cautam un dentist specializat in a lucra cu copii, ca doamna noastra, oricat de draguta e, nu a reusit sa il convinga. Nu suporta sa il doara nimic, simte intepatura acului de la anestezie si apoi nu mai e chip sa stea linistit. Plus c avrea sa vorbeasca mereu, ori cu gura cascata nu prea ai cum. Suntem terminati psihic cu gandul ca nu vom reusi sa il convingem sa stea.
Acum ne pregatim si noi de vacanta, eu mai am maine si saptamana viitoare 3 zile si apoi gata. De Craciun Iaris va primi un djembé, un instrument african pe care il adora, un joc, Architek de care e indragostit de-a dreptul, il are la scoala, un alt joc, atelier de imprimerie, sunt niste stampile cu litere cu care poate sa exerseze scrierea si lectura, un joc pt calculator cu exercitii matematice pentru 6-8 ani si un ceas pentru ca vrea sa invete ora. Pana acum nu a fost asa de interesat de asta. Va mai primi cadouri de la prieteni si fini, prea multe pentru o singura zi.
Cam atat de la noi. Ma duc sa mai rasfoiesc internetul. Caut idei de bricolaje dragute pentru a lucra cu copilasii in clasa. Am gasit unul tare dragut, un glob facut din sfoara. Aveti nevoie de un balon, niste grasime cu care sa ungeti balonul inainte de a pune ata introdusa in prealabil in lipici lichid. Puneti ata cum doriti, in ce forma si model va place si lasati la uscat 24 de ore. Spargeti balonul si il scoateti printr-un orificiu dintre firele de sfoara deja uscate si aveti un glob super fain facut de manuta voastra. Eu am facut unul acasa,a iesit dragut. Se pot vopsi cu spray stralucitor.
Am mai facut cu Iaris un ren misto. Fata renului este talpa lui desenata si decupata, coarnele renului sunt cele doua manute ale lui, nasul e din panza rosie taiata rotund, ochii din plastic, gata cumparati si mai puteti pune o limbuta rosie, de amuzament. E mult de decupat, deci motricitate fina la greu.
Va tzuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna seara piticodrom!

Marinela, ma bucur sa citesc despre voi si inca de pe acum va doresc vacanta placuta!

Si noi avem vacanta toti din 20 decembrie eu pina in 5 ianuarie, Alberto si sotul pina in 3 ianuarie. Weekendul trecut nu am avut incotro, am gatit casa pentru sarbatori, am facut si pomul de Craciun caci n-a fost chip cu Alberto, au la scoala deja facut bradut si a vrut mult sa aiba si acasa. In sufragerie am decorat in argintiu si rosu un bradut natural cam de 1.50 m, la Alberto in dormitor am decorat in rosu un bradut artificial "nins", am decorat cu luminite multicolore curtea, geamurile la camere, ne place mult cum a iesit!

Alberto si-a facut si lista pentru Mos Craciun dupa atitea cadouri primite de Mos Nicolae tot mai vrea cadouri si de data asta are pe lista un laptop adevarat si care sa fie numai ai lui si un playmobil cu sport!

Seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Marinela, vezi ca pentru copiii de varsta lui Iaris exista in Montreal cabinete stomatologice specializate unde anestezia nu se face cu intepatura; li se da un anestezic lichid (combinat cu suc de mere) iar copilul este treaz si poate coopera cu dentistul, atat ca nu simte durere si nici traumatizat nu ramane. Si la noi sunt gata cadourile (pe tonuri de roz )si abia astept sa vad reactia fetelor. Sarbatori fericite tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Codruta, de-abia acum am citit! Pana sambata n-am cum sa ajung dar sper dupa aceea. Si apoi ti le trimit prin posta daca nu mai ai colegi prin zona.
Mari, succes la dentist! Si eu m-am gandit la treaba asta, ca n-o sa vrea sa stea cu gura deschisa si n-o sa colaboreze, tocmai de aceea m-a m gandit sa achizitionez joculetul primit de Alberto. BAfta!
Valen, interesanta treaba cu anestezicul.
Dana, cred ca-i o feerie la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna seara piticodrom!

Pentru ca de miine fiind in vacanta de iarna avem un program incarcat si nu cred ca voi mai avea timp sa intru aici, doresc sa va urez tuturor Craciun fericit alaturi de cei dragi si La multi ani-2011! Sa petreceti frumos si sa aveti zile minunate!

"Ninge dezmatat si tandru
Pe aleea cu castani
Si ninsoarea-i o colinda
Sanatate, La multi ani!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Craciun fericit si voua Dana si pupam Alberto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Aho Aho
am venit sa va urez Craciun Fericit si sarbatori asa cum va doriti

am fost foarte harnica si am pus si cateva poze cu noi, daca doriti sa vizionati:
http://picasaweb.google.com/ramona.oros/Public?authkey=Gv1sRgCPzz57X8xrvu9gE#

in rest, la noi a venit deja o tura ce Mos Craciun in Bucuresti. Urmatorul va fi la Miercurea Ciuc. Maria s-a bucurat mult de haine. A primit de la ai mei si un fel de statie de karaoke de jucarie care a parut sa o incante.

Lista ei pentru Craciun e foarte scurta si obtinuta cu greu de saracul mos: litlle poneys si haine.
La Stefan vor veni lego duplo la greu ca e mare fan. In mod amuzant, Stefan se joaca cu toate jucariile la care MAria nu s-a uitat mai mult de 2 ori. Asa ca nu e totul pierdut:)
Au intrat in perioada de cafteala reciproca, asa ca e distractie mare la noi in casa. Totusi, eu zic ca timpul in care se joaca impreuna este mai mare decat cel in care se bat, si nu pot sa fiu decat bucuroasa pentru asta:)

cam asta a fost transmisia pe azi, mai revin cu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Miflore, multumesc, pana la urma am rezolvat, inca n-am intrat in posesia lor, dar mi-am luat 10 buc ...si nu stiu inca ce modele...
Noi suntem tot cu tuse (amandoua), de care sper sa scapam acuma de tot, sa putem merge in ianuarie sa schiem.
Va doresc un Craciun Fericit, plin de bucurii si multe cadouri pentru cei mici...., si pentru ce mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sarbatori Fericite sa profitati de timpul asta petrecut cu cei dragi !!
Sa vina Mosu' cu cadouri multe si la cei mici si cei mari

Ramona, ma bucur sa citesc vesti despre voi.

Noi il asteptam pe mosu' adevarat sa vina sambata dimineata la noi acasa
Ceilalti de pana acum au fost "deghizati", ajutoarele mosului.

Maine e prima zi de vacanta de scolar a Ancutei
Abia o astepta.
Azi au avut "Kermeza" la scoala, joaca diverse jocuri si castiga jucarii.
Jucariile sunt aduse tot de copii de acasa, dintre cele cu care nu se mai joaca.
Ieri au mancat si seara la scoala, au avut "soupé communitaire".
Fiecare copil a adus cate un platou: cu legume Anca,cu fursecuri Victor.

Codruta, Miflore si noi stim puzzleurile astea.
Copiii se joaca mult cu ele. Aici sunt la magazinele de 1 dolar.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Craciun Fericit,dragi copii,mamici si tatici!Iata ca am ajuns la al cincelea Craciun alaturi de puii nostrii!Prea repede trec anii!
Va pupam si va dorim liniste sufleteasca,sanatate si veselie!

Mergi la inceput