Piticodromul de Sept - Oct 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Miflore, super faine puzzle-urile alea, le-am vazut si eu aici la o prietena si mi-a zis ca le-a luat din Bucuresti. Pacat ca la noi nu aduc, dar poate daca imi zici locatia rog pe care mai merge pe acolo sa mi le cumpere
super tare si faza cu imnul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns body spune:

[quote]citat din mesajul lui miflore
[Am fost la control cu mandra, la ortopedie. Scorul este de 2-1.
Adica 3 medici si 2 pareri. Acum mi-a spus sa nu-i fac nimic copilei, nu kineto, nu ghete ortopedice. De data asta doctorul i-a masurat talpa de cateva ori, unghiurile - are 10 grade maxim deviatie fata de 15 acceptat - a pus-o pe un prism transparent sa vedem calcatura, i-a testat reflexele picioarelor cu ciocanelul, tot felul. A fost un control complex fata de celelalte. Mi-a zis s-o dau neaparat la un sport, orice, fara contraindicatii pentru intarirea musculaturii. Si mi-a mai zis c-are un picior perfect pentru balet, este f. elastica pe la toate articulatiile.

Buna,
Imi poti spune unde si la ce doctor ai facut acest control?

Alina mama lui Body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello, hello!
Alina, Miflore multumim pentru cuvintele frumoase. O sa pozez jocul cu dentistul si trimit pe mail daca va intereseaza, OK?

Miflore tare de tot Ana cu imnul, super!

Salutari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna!
Lucia, da, da, trimite jocul pe mail, te rog!
Body, am fost la doctor Thiery Alexandru, clinica Recover, aproape de Piata Muncii pe Calea Calarasilor. Si am fost multumita.
Codruta, sunt chinezisme puzzle-urile, sunt din Dragonul Rosu. Eu am fost o singura data de cand s-a infiintat sa vad si eu cum e. Ce sa zic, China Town. Eu mai vreau puzzle-uri din astea asa ca daca ajung vrei sa-ti iau eu? Si de care?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns body spune:

Multumesc pentru raspuns miflore

Mergi la inceput

Body, sa fie cu noroc! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Miflore, o sa trimit in mail-ul comun azi poza, OK?

Salutari si o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Salutam piticodromul!

Miflore, 2 poze cu jocul dentist am trimis in mailul comun.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Multumesc Dana!
Ma duc sa le vizionez.

Edit: am vazut pozele, super tare jocul! Dintii chiar se plombeaza.
Parc-am vazut si prin Ro asa ceva, astept sa treaca Craciunul ca i-am luat deja destule jucarii si prin ianuarie-februarie cred ca-l achizitionam si noi - dac-o fi si n-am avut eu vedenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Miflore, ce mi-ar place sa am puzzle-urile. M-am gandit la o strategie. Cred ca saptamana asta vine un coleg de-al meu la Bucuresti. Nu mai am numarul tau de tel, mi-l trimiti pe privat s ate sun?...pup. Mi-ar place din ce ai prezentat tu, resortul de schi si castelul printesei (fix alea date de tine )

Mergi la inceput