Piticodromul de Sept - Oct 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 3
codruta_grg spune:
Multumim de urararile de sanatate! Petra merge azi la gradi, deci e mai bine. Mai bine sunt si eu, doar ca am dat in conjunctivita acuma, sambata era Petra cu un ochi rosu. Cred ca din raceala asta, am ajuns amandoua asa. Eu am sa-mi pun kanamicina, la petra nu i-am dat nimica, ca ieri era mai bine cu ochiul.
La noi a fost mos Nicolae duminica dimineata, ca sa apuce sa se joace linistita cu jucariile. A primit catelusul Fluffy, un sevalet si o masina cu telecomanda (care a vrut-o sotu' pentru el ) si o scrisorica in care i-a explicat mosu' ca a vazut-o ca nu prea se imbraca/dezbraca singura si i-a spus sa-si stranga jucariile seara, in rest de bine .
Sper ca au fost cuminti copiii si au primit ce si-au dorit.
Deci pe Miruna a vizitat-o zana Maseluta
miflore spune:
Buna dimineatza zanelor!
La multi ani de Sf. Nicolae, Nicolai si Nicolete!
Codruta, multa sanatate si tie si Petrei!
Dana, ce-a adus Mosu'?
Mai, mai, cad dinti! Noi inca n-avem lipsa si nu pare sa se miste nici unul, daca o semana cu mine - si-i doresc asta - eu si acum am gramada de dinti de lapte in gura. Astept sa-mi cada.
Felicitari stirbilor Miruna si Alberto!
Alinam, ca tare m-am distrat cu economistul.
Am fost la control cu mandra, la ortopedie. Scorul este de 2-1.
Adica 3 medici si 2 pareri. Acum mi-a spus sa nu-i fac nimic copilei, nu kineto, nu ghete ortopedice. De data asta doctorul i-a masurat talpa de cateva ori, unghiurile - are 10 grade maxim deviatie fata de 15 acceptat - a pus-o pe un prism transparent sa vedem calcatura, i-a testat reflexele picioarelor cu ciocanelul, tot felul. A fost un control complex fata de celelalte. Mi-a zis s-o dau neaparat la un sport, orice, fara contraindicatii pentru intarirea musculaturii. Si mi-a mai zis c-are un picior perfect pentru balet, este f. elastica pe la toate articulatiile.
Asa ca intrerupem kineto si exercitiile, incepusem sa avem probleme, nu mai vroia sa le faca, se plictisea.
Merge cineva la balet si unde?
alinam spune:
ziua buna!
La multi ani Nicoletelor si Nicolailor !
Ioana da de ce vine mosul in avans la voi?, am luat si noi proiectorul cu constelatii, sa nu uit sa ii iau si 6 baterii, da nu mi se pare mare chestie, sa vedem ce zice Vlad.
Dana sa ne spui ca cadouri primiti ca eu sunt curioasa, parca stiam ca la voi mos Nicolae asta e mai important decat mos craciun , sau stiu eu prost?
Vlad s-a trezut dimineata tarziu pentru gradi si a uitat de mos s cand i-a amintit taicasu s-a dus fuga in sufragerie sa caute cadoul de la mos craciun hehehe, s-a dezmeticit repede si s-a dus la ghetute care erau pline cu dulciuri si o locomotiva mica chugginton si a zis "Mos Nicolae e sarac aduce jucarii mici, numai Mos Craciun e bogat si aduce multe jucarii" a concluzionat ca daca mosul cel sarac a adus locomotiva sigur mosul bogat aduce spalatoria de trenuri .
WOW copilasii pierd deja dintisori? ce copii mari avem :)
Ioana75 spune:
La multi ani de Sf. Nicolae! La multi ani Nicole si Antoine!
Nanadana, ce mai faceti?
Zano, suna foarte profi ce povestesti despre controlul ortopedic, o sa mergem si noi la dr. asta. Noi nu mergem la balet, Smaranda vrea la balet si as duce-o, daca gasesti o profa buna. Stia cineva o profesoara buna pe la piata Natiunilor Unite, daca vrei sa ceri detalii, zi-mi si ma interesez.
Dana Lucia, multumim, la fel si voua! Ce cadouri a primit Alberto?
Alina, mosul vine in avans pentru ca de Craciun mergem la bunici, si nu vreau sa ma car cu toate cadourile dupa noi jumatate de tara. Plus ca Miruna a cerut sa vina mai repede, cred ca o sa-l astepte imediat ce facem bradul.
Miruna si Smaranda au pus toate perechile de incaltaminte pe care le-au gasit pe hol, dupa ce le-au periat bine, asa ca ieri seara a trebuit sa fac un drum rapid la coltul blocului, sa mai iau bomboane. Au fost foarte incantate dimineata.
dana_lucia spune:
Salutam piticodromul!
Da Alina, ai retinut bine Mos Nicolae e mai important decit Mos Craciun aici, norocul lui Alberto, primeste de doua ori cadouri in decembrie caci noi il celebram si pe Mos Craciun bineinteles.
Aseara a fost super, a venit Mos Nicolae cu doi Zwarte Piet si au adus cadouri. Alberto a dansat cu Zwarte Piet, a cintat si l-a luat pe Mos la intrebari ca de nu stie spaniola doar vine din Spania (asa e povestea aici a lui Mos Nicolae ca vine din Spania). Alberto a primit tare multe cadouri, cam multe as zice chiar dar hai sa enumar totusi: un joc dentist (cu o gura mare si cu toate ustensilele necesare pentru pus plombe, lucrari, functioneaza cu baterii, e super) caci Alberto e in continuare consecvent meseriei care si-a ales-o deja, stomatolog; a mai primit o tabla cu afisaj electronic, un joc cu niste bile gen bowling dar in miniatura, un joc de chimie (ca tot ma intreba mereu cum se fac experimente) care joc are tot felul de culori, de amestecat, de filtrat, de dizolvat, etc...., un microscop pentru copii (ca si de asta a solicitat de la Mos), o macara cu telecomanda si evident patine mai mari (32-34) caci este si anul asta la curs de patinaj si celelalte de anul trecut ramasesera mici, dulciuri litere de ciocolata. Au fost la noi si nasii lui si niste prieteni si astfel s-au adunat cadouri nu gluma!
Si noi am primit cadouri de la Mos, atit mie cit si sotului ne-a adus Mosul cosmetice de la Yves Rocher, litere de ciocolata.
Alberto e in continuare foarte bine, merge excelent cu scoala, la scoala il salveaza faptul ca e inalt ca desi cel mai mic de virsta nu pare la inaltime si asta il incinta tare mult. Continua inotul pentru diploma B acum, a re-inceput lectiile de patinaj, merge si la calarie vinerea dupa masa si tot mai are energie destula!
Numai bine!
dana_lucia spune:
Am uitat ce era mai important, sa felicit purtatorii de nume Nicolae/Nicoleta, "La multi ani!"
Miflore,multumim de felicitari, lui Alberto deja ii cresc cei doi dinti cazuti, ii are deja mai mult de un sfert crescuti, cresc repede!
alinam spune:
Ioana faceti sarbatorile la Botosani ?
Miflore nu o sa mai avem Ana-banana o sa avem o Ana-balerina :). hehehe, da , aia cu economistul e deja "folclor" o folosim des.
Ieri vlad se uita la spalatorii de masini si vocifera cu multi decibeli, ii zic: daca mai tipi iti opresc calculatorul! raspuns ranjit: "glumesti serios?"
Dana, a primit multe jucarii Alberto, cred ca un joc din ala de dentist i-ar placea si lui Vlad, desi el se face inginer :) (bietul copil e inconjurat de economisti nedescurcareti hehehehe), macara cu telecomanda avem, da mai mult ne-am jucat noi cu ea.
Sa fie sanatos Alberto ca este un copil deosebit si voi sa va bucurati de el!
Eu am intrat "in sarbatori" a se citi ca nu mai am chef de munca, as cheltui nonstop pe prostioare si cadouri, as face si bradul mai devreme, da nu se poate ca Vlad stie ca faem bradul si vine mosul, anul trecut am pus inainte de ajun un bradut mic artificial in sufragerie, cred ca repet si anul asta.
miflore spune:
Buna!
La multi ani Nicolas de Nanadana!
La multi ani Nicole!
Ieri am scris eu un la multi ani generalizat dar trebuia sa si particularizez.
Ioana, eu vreau s-o dau la patinaj pana una alta, il am pe Afi aproape, o sa-i fac abonament. O sa caut si balet dar vreau in zona, nu pot face fata unor distante mari... mai ales ca daca o sa-i placa si-o sa mergem a la long, iti dai seama, sa bati tot Bucurestiul...vorbim!
Si Ana a fost taaaare incantata de Mos. A primit o poala de dulciuri si fructe, jocul Comoara lui Piticot, o carte de activitati, 2 puzzle-uri 3D f. dragute, made in china, super ieftine dar interesante. Ceva gen http://senhetoys.en.alibaba.com/productshowimg/331798140-210331914/3D_Educational_Puzzle_Diy_Toys.html
sau
http://senhetoys.en.alibaba.com/productshowimg/366268349-210359568/Cardboard_house_3D_puzzle_Ski_resort.html#inSearch
Si un bat.
miflore spune:
Alinam,
Daaa, Alberto a primit multe jucarii pe care le si merita!
O chestie din aia cu dentistul m-ar interesa si pe mine...
Si acum folclor:
O intreb pe fi-mea cum se numeste imnul Romaniei. Stia ea ceva dar nu-si mai amintea bine...i-am zis, s-o ajut, gandeste-te la sensul cuvintelor....si ea: "Scoala-te romane!"
Fata a percutat sensul.