Piticodromul de Sept - Oct 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
dana_lucia spune:
Desi va scriu cu mare tristete in suflet(tocmai mi-a decedat subit tatal) doresc totusi sa va urez un Nou An plin de impliniri si bucurii!
Carmi spune:
Dana-Lucia, of, condoleante, imi pare rau sa citesc asa ceva...
...eu venisem de fapt sa va urez tuturor un an nou cu impliniri si sanatate !
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)
diana_n spune:
Dana condoleante
Andreea felicitari ! respectele mele sincere, eu nu pot duce mai mult de un Petru si un Nicolae
miflore spune:
Dana, condoleante, imi pare foarte rau.
Daca te putem ajuta cu ceva te rog sa ne spui.
dana_lucia spune:
Va multumesc mult pentru gindurile voastre.
Miflore mersi dar nevoie de ajutor nu avem, doar ce am revenit din Romania si ma simt atit de ciudat. Dar hai ca nu vreau sa va intristez cu mesajele mele si de aceea scriu acum despre Alberto care a inceput deja scoala pe 3 ian. si are acum doua saptamini de verificari semestriale iar la sfirstul lui ianuarie ni se vor comunica rezultatele.
Numai bine tuturor!
miflore spune:
Dana, de-abia astept sa ne spui despre Alberto, e clar ca va face fata cu brio. Pe mine ma intereseaza ce anume teste sunt pentru varsta lor, cand o sa ai timp poate ne spui in ce constau.
Si Dana, stiu cat ti-e de greu, daca ai nevoie, descarca-ti sufletul, eu sunt un bun ascultator...
diana_n spune:
Fetelor, am si eu o intrebare. Peter a descoperit numerele de mult timp, dar de vreo 2 luni e clar ca-i plac. Numara de la 100 in jos la 0, din 2 in 2, din 10 in 10 pana la 200, stie cat fac 95+2, in fiecare saptamana mai trece o "bariera" a cifrelor.
Cam asa fac copiii de 5 ani?
Intrebarea nu-i pentru Alberto . Dana sunt convinsa ca Alberto e mai mult decat OK si trece testele fluierand. Bravo lui si bravo voua.`
b_irina_c spune:
La multi ani si de la noi cu mare intarziere. Sa aveti un an plin de bucurii si de tot ce va mai doriti voi .
Profit acum sa urez La multi ani pt Ioane si Ioni !
Vlad e OK, a reinceput gradinita. A fost bucuros ca a venit mosul. Pusese capcane in casa sa-l prinda, deja face planuri elaborate pentru capcanele de anul viitor. Evident din cauza ca cele de anul asta nu l-au prins pe Mos .
Bianca nu face asa bine, e a doua oara racita si inca n-a implinit 3 luni . Partea buna (daca se poate numi asa) e ca e doar mucoasa, fara febra sau alte complicatii.
Cum nu m-am inscris la bblusi de septoct2010 ma plang un pic la voi... Eu is o epava... nu stiu ce fac gresit, dar Bianca doarme ziua doar in brate, noaptea in pat cu mine. Suge inca din 2 in 2 ore si nu da semne ca ritmul s-ar rari in curand. De adormit adoarme numai dupa o runda mare/mica de urlete... La inceput ziceam ca e mai cuminte ca Vlad, dar daca analizez bine cred ca e mai "rea".
cateva poze
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)
diana_n spune:
Irina din pacate, welcome to the club
La Peter n-am avut nevoie de mare lucru, la 7 luni toate erau reglate, mese, somn de zi, la 1 saptamana dupa ce am oprit alaptarea (la 1 an) a dormit neintors toata noaptea.
La Nicholas a trebuit sa caut carti, am cumparat 3, una e cea celebra a lui Ferber, dar cea care m-a ajutat a fost www.amazon.com/Baby-Whisperer-Solves-Your-Problems/dp/0743488946" target="_blank">The Baby Whisperer Solves All Your Problems: Sleeping, Feeding, and Behavior--Beyond the Basics from Infancy Through Toddlerhood care spune ca pentru un somn bun zi/noapte e nevoie de un program riguros numit EASY ( E=eat, A=activity, S=sleep, Y=you) In functie de varsta copilului iti spune la ce interval sa fie mesele (cum sa-l faci pe baby sa acccepte intervalele), cata activitate, cat somn si mai ales ca atunci cand doarme sa ai timp de tine.
Bineinteles ca e greu sa te tii de carte, ca Vladut are programul lui, nu? Peter merge la 2 scoli, la una 2,5 ore/zi, la alta 4 ore/zi, care dimineata, care dupa-amiaza, asa ca am adaptat-o dupa nevoile mele.
Tot se trezeste noaptea si trebuie mangaiat sa adoarma la loc, dar n-o mai face din ora in ora.
[La noi a fost problema ca pana la 2 luni dormea 7-8-9- ore noaptea, dar apoi a aparut eczema generalizata care-l trezea la 10 min. ca sa se scarpine si creierul lui a uitat sa doarma in cele 6-7 luni pana am identificat 10 alimente la care era alergic si-i produceau eczema]