Piticodromul de Sept - Oct 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna seara! La multi ani de 8 martie!

Gina, multumesc!

Ioana Disneyland Paris zici, hmmm super si ce coincidenta, noi chiar la sfirsitul lui martie mai mergem o data ca ne-am placut tare mult cind am fost data trecuta si vrem sa ii facem lui Alberto o bucurie; acum o sa imbin utilul cu placutul caci in 30 si 31 martie am o conferinta in Paris si apoi vineri 1.04 vin si sotul cu Alberto si vom merge la Disneyland trei zile. Noi am rezervat si de data asta tot la Dream Castle Hotel Disneyland ca ne-a placut mult prima data si tot acolo o sa stam si peste 3 saptamini.

Irina, scuze ca nu am pus poze tocmai ma gindisem sa pun o poza acum cu Alberto la inot dar am uitat cum trebuie sa procedez, imi poti da si mie parola la contul comun sa ma documentez te rog? Mersi anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Dana ti-am trimis PM.

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si noi vrem in Turcia anul asta, (mai mult eu, ca sotul vrea Grecia), la sf de iulie. Inca nu ne-am hotarat la ce hotel, dar ca zici acuma ca nu mai sunt locuri.....ma grabesc . Era de asteptat intr-un fel, a picat Egiptul, Tunisia....Si s-a si scumpit de anul trecut. Din Cluj nu se zboara in Grecia decat pe Creta, din pacate. La Royal Wings as merge, dar nu dau 2300 euro (mi se pare foarte mult), offff (vreau si ieftin si frumos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetele,

La Multi Ani de 8 martie, mamicilor!

Am rezervat vacanta pana la urma. Royal Wings si Delphin erau complete pana-n septembrie/oct, cel putin de aici. Poate la agentiile din Rom sa mai fie locuri, beljii vad ca-si rezerva din ianuarie. Pana la urma am luat la Ali Bey Resort in Side. Arata f bine in poze, sper ca si in realitate sa fie ok. Am o grija ca nu am mai gasit camere familiale decat duplex, cele pe un singur nivel erau deja ocupate; sper sa putem schimba acolo sa nu stau stresata ca se lovesc copiii pe scara.

Ioana, noi nu am fost la Disneyland cu copiii. Am fost noi doi acum vreo 10 ani, alte vremuri. Nu stiu ce sa-ti recomand, vezi ca e subiect dedicat la calatorii: aici . Cand vreti sa mergeti?
Ce coincidenta, sotu-mi a adus acasa brosura Disney cand a fost sa rezerve vacanta de vara. El mereu zice sa mergem, dar eu tot aman, ma gandesc ca Sonia e prea mica.
Cred ca intai trebuie sa decizi daca stai la unul din hotelurile din parc sau nu. Apoi vezi ce optiuni ai. Imi pare rau, dar un hotel anume chiar nu stiu sa-ti sugerez.

Danalucia, distractie placuta la Disney.

Gina, felicitari pentru dieta si slabit. Nu stiam ca ati avut probleme asa de mari cu Jessica, ma bucur ca acum e totul bine. Ce fete mari si frumoase ai, sunteti o familie foarte frumoasa.

Irina, am incercat sa ma conectez si eu la albumul comun de poze si mi s-a deschis galeria ta, cu albumele tale, e normal? Da-mi si mie un pm cu detaliile exacte, te rog. Mersi.

va pup,

Mergi la inceput

Anto la noi erau inca bilete pentru ambele hoteluri (2300 Euro Royal si Delphin Deluxe 2000,)dar si noi am optat pentru Saphir Resort 5 stele (ca e totusi mai ieftin). Ma gandeam si la delphin botanik, dar soul meu a zis ca nu merge la mare sa stea in gradina botanica si nici sa stea dupa Petra toata ziua la Luna Park (ca sigur nu se da dusa de aoclo). E f fain resortul ales de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Codruta, cred ca oferta de aici e mai restransa decat cea din Rom. De ex astia vand un singur hotel Delphin si era imposibil sa rezervi ceva inainte de octombrie. Noi tocmai pt Luna Park am fi vrut, sa aiba copiii ce face seara. Cand zici 2300 euro, asta ce include, cate nopti cate persoane? Saphire arata fff bine.

Mergi la inceput

Anto ciudat....ai PM .

Mergi la inceput

in cei 2300 intra cazarea pt 2 adulti si un copil, zborul cluj-antalya, taxele de aeroport (astea ma enerveaza cel mai mult 95*3 + 130 bilet pt Petra-daca as sta in Bucuresti as merge cu masina da asa, sa traversez toata tara....ooo, nu-mi place) transfer, masa AI.

Mergi la inceput

Anto, Codruta sa va ganditi si la mine cand o sa mergeti la mare in Turcia .
Eu sper sa reusesc sa ajung la marea noastra vara asta.
Si pentru anul viitor planul e sa-l ducem pe Vlad la Disneyland (ii promisesem pentru vara asta, dar e prea mica Bianca... anul viitor o las cu bunicile si mergem doar cu Vlad).

Mergi la inceput

Irina, am sa ma gandesc, numa sa ajung. Ca inca oscilez intre Delphin Botanik si Saphir Resort....sper sa nu raman pe afara......

Mergi la inceput