Piticodromul de Sept - Oct 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
Antoanela23 spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris de mult, mea culpa. Dar nu v-am uitat.
Va doresc si eu o primavara frumoasa, cu mult soare, bucurii si mai ales sanatate.
Danalucia, condoleante, imi pare rau pentru pierderea tatalui tau .
Fetelor, help! Ma chinui sa aleg un hotel in Turcia, pt luna iunie, voi pe unde ati fost, ce-mi recomandati?
Cica e criza, mai mult de jumatate din hoteluri sunt deja pline, ca sa nu mai spun ca greu mai gasesti loc in avion. Oricum, va rog mult, spuneti-mi si mie pe unde ati fost voi si v-a placut, mersi mult.
pupaturi la tot piticodromul
b_irina_c spune:
Gina ma bucur ca acum sunteti bine. Sunteti o familie frumoasa !
Dana . Uneori mi se pare ca acum incepe greul cu fumatul, ca atat timp cat motivatia a fost f pternica (sarcina, alaptare) n-a fost asa greu sa ma las. Si cu Vlad m-am lasat de la 2 liniute pana la 2 luni , dar de stres m-am apucat la loc .
Anto noi am fost anul trecut la Royal Wings si a fost super, avem doar amintiri placute, nici un comentariu negativ de facut. Acum 2 ani am fost la Crysatl Family si a fost la fel de frumos, desi la Royal parca a fost si mai bine (e mai mare domeniul hotelului).
si WE placut!
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)
dana_lucia spune:
Anto, multumesc mult. Noi in Turcia nu am fost in vacanta asa ca nu te pot ajuta cu detalii dar va doresc multa bafta cu gasirea unui hotel bun.
Irina, poti, sigur ca poti n-o sa mai fumezi deloc eu asa iti doresc!
Duminica placuta tuturor.
Antoanela23 spune:
Irina, mersi frumos. La Royal Wings si Delphin nu mai sunt locuri, pt prima sapt din iunie cand aici nu e vacanta, nici nu-mi vine sa cred. O sa ma uit la Crystal, mersi si felicitari pt lasatul de fumat.
Edit: Irina, vorbeai despre CRYSTAL FAMILY RESORT in Belek? Poti sa-mi dai cateva amanunte, mai ales privind distractiile pt pitici? In ce fel de camera ati stat? Mersi mult.
b_irina_c spune:
Anto . Da, de cel din Belek vorbeam. Noi am stat intr-o camera standard, avea un pat mare dublu si un pat de o persoana. Ca distractii pe timpul zilei erau piscinele de copii f mici (o ciuperca cu topogane mititlele intr-o piscina cu apa f mica), piscina de copii mai maricei (un topogan spiralat si unul lat simplu), clubul copiilor (activitati diferite in fiecare zi) si am jucat si mini-golf (cred ca era si tenis dar noi n-am jucat). In fiecare seara era disco pentru copii (erau animatori care dansau cu copii). Mie mi-a placut f mult acolo ca toate erau aproape unele de altele, la orice piscina te asezai dimineata puteai ajunge in orice alt loc fara sa fie nevoie sa te muti cu toate cele, ceea ce e foarte practic cand ai copiii cu tine.
Uite pozele mele din 2009.
Hai ca m-am lungit o gramada . Daca mai ai alte intrebari raspund cu placere.
Antoanela23 spune:
Irina, mersi mult de tot, e foarte util tot ce mi-ai spus; mai studiez si te tin la curent. Noi am vrea 2 camere cu usa comunicanta, am stat asa anul trecut si a fost tare bine. Mersi si pt poze, sunt foarte motivante, , de abia astept vacanta asta.
b_irina_c spune:
Anto cu placere. Si eu visez la vacante, dar anul asta n-am curaj sa ma aventurez.... asa ca ma rezum la visat si admirat poze .
Gina M spune:
Sincere Condoleante Dana! Sa fii tare.
Va multumesc pentru toate gandurile frumoase. De Sofia Misicu mai stiti careva ceva? Aveti vre-o una dintre voi nr' ei de telefon?! Nu am vorbit de mult si imi este tare dor de ea. I-am pierdut nr' de tel'.Scrieti-mi un mesaj privat in cazul in care il aveti. Multumesc anticipat.
Pictures! *www.youtube.com/watch?v=ELx2eX_kM-w" target="_blank"> The Truth About Vaccines! * Don't Vaccinate Before You Educate!
Ioana75 spune:
La multi ani de 8 Martie!
Ooo, lume noua! Anto, noi am fost tot la Royal Wings, e de vis pentru familii cu copii. Eu as vrea sa mergem la Paris anul asta, la Euro Disney; parca ati fost si voi, te rog, recomanda-mi un hotel ieftin si bun.
Gina, felicitari petru raw diet, am citit si eu despre ea de cand ne-ai spus prima oara, foarte interesant.
Am fost la gradi si m-am impartit intre 2 grupe, ba sus, ba jos; au cantat foarte frumos copiii.