Piticodromul de Sept - Oct 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana Lucia, multumesc si distractie placuta! Mai am o intrebare, stiu ca e subiectiva, dar imi fac o idee: care e numarul minim de zile in care putem sa ne dam in toate chestiile, si sa vizitam tot parcul? Eu ma gandesc sa stam 3 sau 4 zile.
Anto, vacanta placuta. Ce se cumpara in Belgia.. noi anul trecut ne-am luat la Royal Wings in mai pentru iunie.
Codruta, da, s-au marit mult preturile fata de anul trecut. Noi cred ca sarim peste Turcia anul asta, poate facem o Grecie, sau daca nu un 2 mai autohton.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna seara!
Ioana eu as zice ca 4 zile as fi mai bine ca asa ai avea mai mult timp. Noi prima data cind am fost am stat o saptamina, a fost super. Acum mergem numai pentru Alberto ca eu nu prea am chef de distractie dar trebuie sa mai iesim si noi pentru Alberto macar, ca nu prea am mai iesit in ultimele luni.

Anto mersi si tie!

Irina, acum am vazut ca mi-ai dat detaiile pentru pus poza, promit sa pun in seara asta, mersi mult!

Noi anul acesta in vara vom merge in Romania o luna, din 23.07 in 21.08 ca vreau sa fiu aproape de mama si o sa mergem 10 zile la Bicaz/Durau ca la munte n-am mai fost demult. O sa serbam ziua lui Alberto in Romania la o piscina, atunci mai aproape o sa fac invitatie si aici pentru piticodrom! La intoarcere o sa isi mai serbeze o data ziua si cu prietenii/colegii de aici.

Bafta cu planificarea concediilor!

Seara buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salutari si pupicei la piticondrom
Dupa cum se vede toata lumea prezenta,bine,frumoasa si se fac pregatiri de vacanta
Noi sintem bine,ne cazut primul dinte si ce tragedie ,pina cind a inteles ca o sa creasca altul mai frumoos si alb dar ca in asteptare trebuie sa il punem intr-o cutiuta ca sa treaca soricelul seara si sa-i lase un cadou asta "no coment" dimineata primul lucrul care a fost si_a verificat cutiuta sa vada cadoul multumit(a primit o ciocolata,placerea lui cea mai mare )dupa care in fiecarae dimineata se uita in cutie si imi spune "na trecut soricel aseara" deci el vroia sa treaca soricelul pina ii creste dintele la loc
Irina vreau si eu adresa de picasa
Ioana eu una ti_as spune ca sint suficiente 2 zile avand in considerare ca fetele sint mici si nu prea se dau in toate atractile,acuma depinde si de voi,cum sint 2 parcuri puteti sa faceti 1 pe zi,alta idee ar fi sa nu va duceti la sfarsit de saptamina ca atunci este mai multa lumea,alte detali daca vreai imi spui,mai ar fi o idee sa intrari pe situl francez sa vedeti ca mai fac oferte francilienne,atunci pot sa te ajut sa iti dau adresa mea,mai vorbim
Tonniaaaaaaaaaaaa stie cred ca de ce te strig ,ai sa vedem daca ai ramas pe faza
Bine va pup si cind am adreasa si modul de pass am sa pun si eu poze sa ne vedeti
Pupam fetele si ne auzim

Mergi la inceput

Buna ziua!

Irina, m-am conformat si am pus poza, mersi inca odata pentru adresa si parola!
M-am delectat si eu cu pozele care le-am vazut in album, am admirat copii superbi, Vladut la Irinei intr-o poza foarte speciala, Iaris al Marinelei frumusel foc, Iulia a Verei o papusa vie, o frumusete de fetita.
Ioana,eu mi-am dat cu parerea legat de Disneyland ca 4 zile ar fi OK avind in vedere experienta proprie caci noua nu ne place sa ne ducem pe fuga in vacante ci sa fim relaxati si nu presati de timp mai ales ca Miruna are sigur peste 1.20 m ca stiu ca ea era cam cit Alberto la inaltime (al meu are acum cam 1.31 m) si se poate da in destule atractii. In privinta mersului in timpul saptaminii asta e sigur de preferat si dupa parerea mea.

Weekend placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Dana-Lucia-eu una, na, am spus asa, ca fiecare isi cunoste copii,de ex antoine nu a vrut sa se dea in space mountain,indiana jones chiar daca avea 1.20m pt ca el este mai fricos si nici nu l_am obligat,sa dat in big mountain si era speriat de mama mama , da asa este ca Alberto este curajos si bravo lui in rest a facut restul care na dupa mine am avut timp,apropo acuma am vazut ca treceti si voi pe la paris poate ne vedem

Mergi la inceput

Nanadana eu am scris strict opinia mea si nu am comparat cu nimic caci de exemplu eu sunt foarte fricoasa si nu ma dau in chestii fancy chiar daca am peste 1.20 m dar sotul si Alberto se dau si eu am scris doar experienta proprie ca probabil Ioana asta si vrea, mai multe opinii ca sa poata alege,nu? Da, vin la Paris intii eu in 30 si 31 martie la o conferinta si apoi vineri pe 1.04 vin si sotul cu Alberto si vom merge pina duminica la Disneyland din nou caci lui Alberto ii place f.mult acolo. Timp disponibil pentru alte intilniri nu o sa avem si cu prietenii care ii avem la Paris ne vom intilni la Disneyland, nu avem timp de mers pe la ei caci nu stam prea mult, multumim pentru invitatia de a ne intilni dar ramine pe alta data poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

In sfarsit a fost cald afara, asa ca am profitat din plin... am stat in medie 6 ore/zi afara cu copii...

Dana abia astept sa ma loghez sa-l vad pe Albetro.

Nanadana haioasa treaba cu soricelul. In curand Antoine o sa isi doreasca sa-i mai cada un dinte . Ti-am trimis PM.

WOW ce copii inalti aveti...1.31m . Mie Vlad mi se pare inalt, dar bag de seama ca nu e. La ultima masuratoare avea ~118 si nu cred ca a atins inca 120cm...

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Chair, super inalti sunt copii vostri...:)
La noi, la ultima masuratoare nu cred ca avea 116 cm si tot 18 kg are. si zice lumea ca e inalta . De mancat mananca bine, dar nu se pune decat foarte putin (aici are cu cine semana ca amandoi parintii sunt asa ).
Intradevar s-a incalzit afara, sambata a fost ultima zi de schi din sezon, ca ieri deja era prea umeda zapada si nu aluneca bine.

Mergi la inceput

Buna dimineata piticodrom!

Codruta eu zic ca e super Petra, are un raport greutate-inaltime f. bun pentru o fetita!
Alberto seamana cu sotul care are 1,85m ca eu am doar 1,68m dar ce-i drept in scoala prin cls.a IV-a eram cea mai inalta din clasa, am avut o perioada cind am crescut mult si apoi am cam stagnat. La capitolul greutate Alberto are in jur de 30-31 kg dar nu pare gras deloc pare bine facut cum singur ii place sa zica!

O saptamina buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vlad are 22-23 kg.

Dana m-am uitat la pozele lui Alberto si se vede ca stie f bine sa inoate, dar trebuie sa recunosc ca as fi vrut sa-l vad mai in detaliu .

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Mergi la inceput