Piticodromul de Sept - Oct 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am intrat si eu sa va urez o primavara plina de bucurii!

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

O primavara minunata dragi mamici si pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

ce putin ati scris......
Si noua ne-a cazut unul din cei 2 dintisori care se miscau din decembrie. Din pacate n-am fost langa ea cand l-a scapat in paharul cu apa . Eram pe drum, de la Vatra Dornei unde s-a tinul anul acesta Campionatul National al Monitorilor de Schi si noi l-am organizat...(scoala noastra a luat locul 1 la echipe - sincron si o medalie de argint la fete )
Maine plecam din nou la schi, cu Petra de data asta, ca se inaugureaza noua partie la vatra Dornei...Sper sa nu ne incurce planurile ca am inteles ca au un caz de scarlatina intr-o grupa alaturata la gradi...
Si sotul meu s-a lasat de fumat, de ieri ..sper sa-l tina, desi ma cam enerveaza...ca se enerveaza cam repede in perioada asta. Eu m-am lasat in 2001...ohoo, de-o gramada de vreme...Numai pe mama si tata nu-i pot convinge nicicum.
Ioana, poate schiati la anu' cu noi , la Dorna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Codruta, si sotul mi-a zis sa inscriem copiii la scoala voastra - trebuie sa rezolvam cu distanta. Mai vorbim la iarna, Miruna probabil ca o sa stea iar 3 saptamani in vacanta la Botosani. Succes sotului si drum bun! Sa ne povestesti cum e partia.

Eu m-am lasat de fumat la cele 2 liniute ale Mirunei, si n-am mai fumat de atunci - se fac 7 ani in decembrie. Ce copii mari avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Sa aveti o primavara frumoasa si din partea noastra!

Ati scris despre fumat, eu m-am lasat in iunie 2004 ca deja imi incoltise tare ideea unui bebe si asta m-a determinat sa ma las, in vara se fac 7 ani, ai dreptate Ioana, ce trece timpul asta!

Cit despre sporturi de iarna eu una nu ma omor dupa asa ceva si ma mir cum de Alberto e atit de incintat de patinaj, cursul l-a terminat pt. iarna asta iar acum merge in weekend sa patineze de placere pina se inchide patinoarul.

In rest Alberto e, ca de obicei, f.bine din toate punctele de vedere, mai nou ne-a innebunit ca vrea sa cinte la pian asa ca a trebuit sa ne interesam de un profesor bun de pian iar de acum o saptamina a inceput cu pianul si e super incintat.

Salutari si toate bune de la noi!

Mergi la inceput

Uite ca incet dar sigur am ajuns la mesajul cu numarul 1000!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

WOW ce de ani "neafumati" aveti voi... acum anul meu pare asa mic ca-mi vine sa ma duc sa fumez .
Glumesc . Momentan nu ma tenteaza, sper sa ma tina in continuare.

Dana felicitari pentru mesajul cu nr. 1000!

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Mergi la inceput

Irina, primul an fara tigari e cel mai greu asa ca meriti toate felicitarile, tine-o tot asa!
Eu in primul an dupa ce m-am lasat am avut probleme cu greutatea, ce bine ca la tine nu e cazul. In fine, in ultimele luni nu ma pot plinge, am slabit mult, peste 10 kg, am ajuns la greutatea care o aveam in facultate dar situatia care mi-a cauzat slabirea mai bine nu o aveam, off!

Miflore, ce mai faci, pe unde esti ca iti simt lipsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_lucia

Irina, primul an fara tigari e cel mai greu asa ca meriti toate felicitarile, tine-o tot asa!
Eu in primul an dupa ce m-am lasat am avut probleme cu greutatea, ce bine ca la tine nu e cazul. In fine, in ultimele luni nu ma pot plinge, am slabit mult, peste 10 kg, am ajuns la greutatea care o aveam in facultate dar situatia care mi-a cauzat slabirea mai bine nu o aveam, off!

Miflore, ce mai faci, pe unde esti ca iti simt lipsa!

Dana Lucia si Alberto

Dana Lucia - Felicitari de kg-mele pierdute! Despre ce situatie vorbesti? Care ti-e oful?! Am slabit si eu f' bine (poze la semnatura) insa pe langa Raw food diet am trecut printr-un timp tare greu. M-am trezit de cateva ori seara nemancata toata ziua si desi nu mancasei nici ca-mi era foame! Caut insa sa pap' foarte sanatos si sa ma pretuiesc pe cat mai mult caci daca nu o facem noi se prea poate sa nu o faca nimeni.Capul sus indiferent de situatie.
Altcumva, Jessica este o fetita extrem de dulce!Scrie aproape la fel de frumos si bine ca surioara mai mare care tocmai mi-a mangaiat inima cu 2-a diplome de onoare, vorbeste atat Engleza cat si Romana (mai pocit pe cea din urma dar incerc sa o tin tare), si este o mare iubareata. Il sufoca pe David uneori iar el o fugareste toata casa si nu se lasa pana nu o prinde si reuseste sa o pupe! Se pare ca va fi mare gagicar la viata lui!Lol!Multumesc lui Dumnezeu de sanatate si binecuvantari caci altcumva desi uneori imi este f' greu am inima plina de multumire sa ma pot numi o persoana greu incercata.Am avut emotii foarte mari cu Jessica si m-am chinuit foarte tare cu ea din momentul in care a fost afectata de vaccine si pana nu demult.Este o minune ca astazi este un copil normal. Nu am crezut ca o sa vorbeasca vreodata. Sa aveti mare grija cu vaccinele.
Poze o sa gasiti aici: https://picasaweb.google.com/100785902251606871768/2011Album?authkey=Gv1sRgCPn3rL3O24bTgQE&feat=directlink O sa-mi fac timp sa pun cateva cu domnisorica.Va pup.

Pictures! *www.youtube.com/watch?v=ELx2eX_kM-w" target="_blank"> The Truth About Vaccines! * Don't Vaccinate Before You Educate!

Mergi la inceput

Gina, situatia care a determinat slabitul meu brusc fara nici o dieta o poti citi citeva pagini in urma sau la Sufletul credintei (mi-a decedat total neaspteptat, a doua zi de Craciun, tatal...). Felicitari si tie pentru slabit Gina cit si pentru performantele copiilor tai.

Weekend placut tuturor.

Mergi la inceput