Piticodromul de Sept - Oct 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Irina Multumesc frumos.
Eu nu am frati si imi place sa vad relatia dintre ei, ma uit la diferente si similitudini. O chestie care e evident in ADN-ul lor: ambii sunt innebuniti dupa becuri si lampi. Peter tocmai s-a linistit cu asta si am ne-am minunat cand Nicholas a cerut prima oara la intrerupator la 4 luni si din 3 incercari i-a reusit sa stinga becul. Si de atunci, la fel ca Peter, cand intra intr-o casa /mall ne arata becu, ampa (lampa) si amama (alarma).
Beneinteles ca le tin pentru mine, nu fac comparatii in gura mare. Am o prietena care a hotarat sa ramana la un singur copil pentru ca toata viata a auzit "de ce nu poti fi si tu ca fratele tau geaman?!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

M-am mai linistit,ca ma speriasem crezand ca m-am sclerozat.Dar daca mai multe dintre noi nu-si amintesc id-ul si parola,trec chestia asta la categoria normale:)
Irina,trimite-mi,rogu-te si mie id-ul si parola.Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marinela, Diana_n, Diana30 cu cea mai mare placere !

Diana_n stiu ca nu e bine sa-ti compari copii, dar in cazul meu mi se pare imposibil . Foarte tari pasiunile baietilor tai .
Vlad are inca pasiunea dinozaurilor. Avem n dinozauri si vreo 5 carti despre ei... Cu greu il conving sa citim o poveste ca el vrea mereu sa citim din enciclopediile despre dinozauri... sa vezi ce bine ma pricep sa-i pronunt si sa-i deosebesc .

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Mergi la inceput

Marinela l-am vazut pe Iaris! Ce baiat mare e , dar are aceiasi ochi ca atunci cand era mic!

edit: mi-am editat mesajul cu "conectare rapida" (cel de pe pagina 13)... sper ca acum sa mearga asa cum trebuie.

edit2: a inceput sa-mi placa sa vorbesc de una singura ... azi (19 feb) se face un an de cand nu mai fumez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

irina,

felicitari pentru anul de fumat-free. Este o realizare extraordinara!
Ma stradui sa pun si eu o poza actuala pe album. Nu le-am mai sortat de un an si ceva. Anul trecut am ratat actiunea obisnuita de print si sort.

Mergi la inceput

Tangerine mersi ! Si eu sunt tare mandra de mine . Sper sa ma tina cat mai mult, mai ales ca de o luna s-a lasat si sotul.

Abia astept sa vad cat mai multe poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina, trimite-mi si mie parola sa va vad si eu si sa ne vedeti
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina, da-mi si mie te rog pe PM. nu-mi reuseste nici mie logarea cu ce stiu
Ma bucur sa citesc ce progrese fac copiii nostri
Sa va mai spun de noi, am cam lipsit de la gradinita, din motive obiective. Am fost la concurs de schi la Sinaia si Petra a luat cupa, medalie, diploma si o lanterna . In rest ni se misca dintisorii de jos amandoi de prin decembrie dar inca nu cad, ca are grija sa muste in lateral ....
noi avem poze pe facebook, voi nu-l utilizati?

Mergi la inceput

Gata fetelor, acum haideti si puneti poze

Codruta felicitari pentru cupa!
Eu n-am cont pe FB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

O primavara frumoasa, cu multe bucurii, si un martisor virtual.

Felicitari tuturor copiilor si mamicilor pentru realizari. Noi ne laudam cu mult mai mult timp liber decat acum un an, pe care il petrecem cu copiii (o schimbare bine-aleasa de job e de nepretuit), Miruna continua atletismul, si a schiat frumos in Poiana anul asta, iar Smaranda face adunari, si o imita pe Miruna in orice ii convine.

Mergi la inceput