Piticodromul de Sept - Oct 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Salutam piticodromul!

Diana mersi, gata am transferat!

Irina multa sanatate copilasilor tai!

La Alberto eu am observat ca sporturile (inotul, patinajul, calaria) i-au facut foarte bine, a fost racit pina acum in 5 ani si jumatate de vreo 3 ori cred.

Legat de poze cu copiii poate ar fi OK sa vedem copilasii nostri care acum sunt mari dar eu sunt sceptica legat de pozele pe net si as pune poze numai unde se poate cu parola altfel nu.

Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Dana . Nu-s de felul meu invidioasa, dar de cate ori ma gandesc la Alberto trebuie sa recunosc ca ma cam atinge un pic invidia. Stiam ca el n-a fost mai deloc bolnav, ca sa nu mai zic de toate activitatile pe care le practica si cat de multe stie el . Uneori am impresia ca e cu cativa ani mai mare ca al meu .

Dupa ce face Bianca un an sper sa reusesc sa ma organizez a.i. sa-mi duc si eu copii la diverse activitai. Am incercat cu atletismul la Vlad asta tomna, dar dupa ce am nascut n-a mai vrut sa mearga si in plus a racit ...

Ma gandeam sa facem un album pe user-ul comun si sa nu fie public pe net... asa putem sa ne vedem doar noi copii.

si seara placuta!

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Irina stiu ca ma expun destul de mult cind scriu despre Alberto dar ce sa fac ca m-am tot gindit fie sa scriu cum e el fie sa nu mai scriu deloc, am ales pentru moment sa scriu caci eu zic ca fiecare copil e unic si tocmai de aceea zic eu e interesant de citit aici. De exemplu cind ai scris de Vladut al tau ca nu ii place sa piarda la carti m-am regasit in totalitate, asa eram si eu cind eram copil.
Cit despre sport o mare contributie o are sotul meu, eu una nu sunt prea sportiva de fel dar nu pot sa nu observ cit de sanatos e sportul evident practicat pentru sanatate in primul rind.

Pe adresa comuna de e-mail cu albumul e o idee la care subscriu.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Dragele mele nu am mai intrat de un secol pe forum, am mai citit de la lucru, in pauza, dar nu mai am timp sa scriu, nici sa citesc ....decat din cand in cand. Au trecut vremurile cand imi faceam veacul pe aici.

Diana, m-a impresionat cazul fetitei si bunul simt al mamicii. Mi-au raspuns dupa ce au primit banii,
Irina, sanatate multa micutei. E expusa la tot ce aduce Vlad acasa. Subscriu la albumul comun al copiilor. Cred ca multa lumea si-a retras albumele din cauza pedofililor ce ne dadeau tarcoale.
Mihaela, Ioana, felicitari pt dintisorii pierduti. Iaris nu vrea sa ii piarda, deja plange numai la gandul ca in curand va trebui sa ii schimbe.

Noi suntem bine, sanatosi deocamdata. Adica eu am fost fara voce vreo 3 zile, dar daca Iaris e bine, eu nu ma pun la socoteala. Asteptam vacanta de la sf lunii sa ne mai odihnim. Eu sunt intrata intr-o perioada nebuna, am avut evaluarea si completarea buletinelor, sedinte cu parintii, iar saptamana urmatoare suntem angajati cu scoala in tot felul de proiecte care mai de care mai indraznete. Cel mai frumos este legat de vizita unui autor pt copii de aici, in clase, miercuri. Suntem cu totii curiosi de efectul pe care il va avea asupra copiilor, mai ales ca toti ii cunosc opera.
Iaris evolueaza frumos, continua cursul de inot si patineaza cu noi cand avem timp, in special la sf de saptamana. Citeste cuvinte din manualele mele, ii scrie bunicii pe messenger, face calcule si are o noua prietena cu care se impaca atat de bine, incat isi impart mancarea la scoala. Maika l-a calmat mult. E o fetita sensibila careia Iaris ii deseneaza dinozauri roz, iar maine, de Sf Valentin ii va duce ciocolata si o felicitare facuta de el.
Va dorim sa fiti sanatosi ca e perioada din an in care apar toate cele.

Mergi la inceput

Dana eu ma bucur ca scrii . Alberto e un baietel deosebit. Unde mai pui ca asa poate ma mobilizez si eu , poate poate reusesc sa-l dau si pe Vlad la un sport.

Marinela . Da, asa e din pacate. Incerc sa vad partea buna si sper la contactul cu colectivitatea va fi mult mai bine decat a fost cu Vlad.
Felicitari lui Iaris pentru scris/citit. Lui Vlad nu-i plac astfel de activitati...

Am creat un cont pe picasa folosind adresa de mail comuna si folosind aceiasi parola ca si la mail: "conectare rapida".
Am pus o poza cu Vlad. Albumul este privat, deci trebuie sa va conectati ca sa adaugati poze si sa le vizualizati. Abia astept sa vad cati mai multi copilasi .

Mergi la inceput

Irina, trimite-mi si mie un PM cu id si parola de la contul comun, ca vad ca m-a lasat memoria...am incercat de doua ori azi si se pare ca ce imi amintesc eu nu bate cu ce e de fapt.
Merci.

Mergi la inceput

Marinela ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Irina te rog frumos trimite-mi si mie parola
Dana si Mary mii de pupici
Dana scrie de cate ori vrei si despre ce vrei in legatura cu Alberto, bineinteles! Pai incotro fara un lider?
si te inteleg, a facut ce-a facut Domnul si a hotarat sa-mi dea extremul. Peter nu vrobea, dar mai ales nu parea sa inteleaga multe, Nicholas e de speriat, nu mi se pare normal ca un baby sa vorbeasca atata si sa inteleaga ce-i zici in romana si engleza. Intelege convorbirea altora, e nepoliticos si trage si cu urechea de aceea scriu tare putin la subiectul sep-oct 2009, unde 95% din mame sunt la primul copil si le-as speria.
Azi s-a dus sa ajute o fetita cu 2 saptamani mai mare ca el ca sa-i termine puzzle-ul, apoi a inceput s-o vrajeasca uitandu-se in ochii ei apoi aratand catre ventilatorul din tavan "uite, se rotete (roteste)". In romana

Mergi la inceput

Diana gata, ai PM.

Momentan copii mei sunt cam la fel, dar e "tanara vremea". Sunt foarte curioasa cum va fi Bianca mai tarziu.

Mergi la inceput

Mercic, Irina. O sa pun o fotografie de indata ce ajung acasa.

Mergi la inceput