Prietene la bine si la greu - 76

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

ia uite-o si pe Ava..te ;tot ma tin de cateva zile sa-ti zic: am votat rasaritul

apropo de etape de dezvoltare,si al meu David a trecut printr-una ( am regasit-o in postul Lylyanei): mofturi la papa,scanceli peste noapte,agatat toata ziua de picioarele mele and so on..se pare ca a trecut... sa treaca repede si la voi..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

saru-mana
speram!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara fetele
N-am citit din urma prea mult dar am vazut mesajul lui Lyly.....nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi pe acei parinti

Este posibil sa ajungem si noi in IOR, dar probabil ca dupa ora 12.......la cum ne moscaim noi.Daca venim ne luam si pranzul la noi ca sa putem sta mai mult.S-a stabilit pct de intalnire???...eu stiu intrarea de la tramvaiul 19 si cealalta de la statuia lui Cuza

Sunt franta.........acum am terminat mancarea. Am ajuns sa gatesc noaptea ca sa pot sta afara ziua

aaaa........multumim pt complimente si felicitatri.Nu eram in parc, eram la mama la bloc..........daca va dat impresia de parc inseamna ca avem o alee ff frumoasa...nu??

VA NOAPTE BUNA

Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Cu scuzele de rigoare zic "LA MULTI ANISORI"

fulgusorilor nascuti ieri:

GEORGE STEFAN

PAULA GABRIELA

si fulgusorilor nascuti azi.

NATALIA OANA

TIMOTEI

GIULIA MARIA

Eu abia acum am reusit sa-mi adorm printul dupa 2 ore de scanceli, m-a miuscat de tzatze de nu mai pot, nici lapte nu mai am de cat a supt si pana la urma l-am adormit in brate, asa ca ma doare spatele de mor. Va pup si ma retrag la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

NATALIA OANATIMOTEIGIULIA MARIA

Ariadna, pentru gemenasii dragalasi, cu atat mai dragalasi fiind diferiti la temperament.

Nepotica noastra este foarte bine, deja a renuntat la primele hainute, cele foarte mici. Este o bebita model, copilasul perfect.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Magda ce are/avut Rares? Ce boala exacta? AM inteles ca a facut o operatie pe cord, dar exact ce are? Nu prea am inteles. ASta daca vrei sa spui, bineinteles.

Rares s-a nascut cu malformatie cardiaca, a avut stenoza valvulara pulmonara critica. La prima operatie de la 5 saptamani i-au scos valva pulmonara si i-au inchis canalul arterial persistent, mentinut anterior cu prostaglandina; la cea de-a doua operatie de la 6 saptamani i-au pus shunt intre artera si aorta pentru a compensa disfunctionalitatea ventricului drept care a avut peretii ingrosati.
A mai avut niste defecte de sept atrial si ventricular si valva mitrala putin sfasiata, insa unele defecte s-au inchis spontan, altele nu pun probleme deosebite iar insuficienta cardiaca mitrala este mica.
Acum ventriculul drept functioneaza aproape normal, are inca insuficienta cardiaca pulmonara reziduala mare, insa fara simtome exterioare vizibile la acest moment (exceptanad greutatea redusa).
Este urmarit in contiunare existand suspiciunea de a dezvolta o stenoza de ram pulmonar drept.
In ianuarie vor incerca sa-i sisteze aspenterul in speranta ca shuntul se va tromboza (pentru a nu mai fi nevoie sa-l inchida chirurgical). Acest lucru va demonstra daca ventriculul drept este capabil sa lucreze singur in conditii bune, asigurand circulatia pulmonara fara ajutorul shuntului.
La adolescenta e posibil sa aiba nevoie de valva pulmonara artificiala, pana atunci sta fara valva, ceea ce ii genereaza o regurgitare pulmonara pe care organismul o tolereaza ca atare.

Tu ai priceput ceva? ca la mine sunt inca informatii in curs de procesare si digerare, le tot procesez si incerc sa le diger de aproape un an si singura concluzie viabila la care ajung este doar ca VA FI BINE!

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

GEORGE STEFAN

PAULA GABRIELA

NATALIA OANA

TIMOTEI

GIULIA MARIA

Andre, la ce te referi cand spui materiale ptr copii? Materialele din care fac eu croitorelile mele? Nu sunt special ptr copii, adica nu sunt bio, vopsele nontoxice, etc, sunt materiale obisnuite pe care le gasesti cam peste tot, doar ca eu le iau de la "italieni" o firma cu depozit in Timisoara si punct de desfacere si aici in Arad la 5 min de mine unde au materiale f ieftine (ex bumbacul e 8-12 lei, satinul e 5-10 lei, voalul 5 lei, inul 10 lei etc). Au site pe net, eu asa i-am descoperit http://www.texline.eu/ apoi am vazut cat de aproape de mine sunt...

Magda ma bucur de vestile bune, si eu una iti multumesc ptr informatiile pe care le-ai dat, de mult vroiam sa te rog sa explici mai exact ce are Rares dar n-am indraznit. Tinem pumnii sa se inchida suntul fara interventie chirurgicala!

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neatza!!

La multi ani sarbatoritilor:
Natalia
Timotei
Giulia

Magda, pfiu m-a luat cu rau numai cand am citit explicatiile bolii lui Rares, darmite prin ce a trecut si trece mititelul.Vad ca ti-ai insusit cunostintele medicale de le explici ca si cum ar fi ceva usor de explicat. Mie mi se pare science fiction tot ce ai descris tu acolo

Diana ce mai ai in plan sa mesteresti?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu Hello Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

LA MULTI ANI NATALIA!

LA MULTI ANI GIULIA!

LA MULTI ANI TIMOTEI!

Ava, pup gemenasii si felicitari pt kg de gazela

Magda, ce de complicatii
dar cum spui si tu: VA FI BINE!
pozici noi din excursion nu ai? si cu nepotica?

Shtephy, pupam fratiorii alintati. in rest, totul bine?

Lumi,
voi cum mai sunteti? ai parasit butoiul? cand va revedeti cu tati, de sarbatori?

Miany, ce frumos trebuie sa fi facut Davidelul cu degetul
Alex stramba din nas si cateodata ridica si palma, ba chiar da, cand nu-i convine ceva

Dankutza, bafta la eco, sa veniti cu vesti bune!

de parc, eu ma intalnesc cu o graviduta in fata la Titan pe la 11-11jumate, apoi intram in parc, si probabil venim spre intrarea cu fantanile

zi faina tuturor

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

sa va dau si ua ca sa va treziti!

Andre, niste frapucine d-alea bunele, cand mai bem si noi dimineata?

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

hello, hello,
Cu de iertare, le spun si eu cu intarziere luiGeo, Paulei, Nataliei, Timotei si Giuliei.

MATEIUZTII se-nfratesc azi si pun de-o cinste si ei, azi e Sfantul Matei si ziua Tolerantei, mesaj via Ralu_seby.

Venim si noi in H, o sa plecam repejor, pe la 10 cel tarziu.
Ne vedem la curcani? Pranzim in parc?

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput