Prietene la bine si la greu - 76

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

stephy, exact asa mi s-a strans si mie sufletul cand am citit de micutul Tudor

Dragos vad ca inceput sa adoarma mai usor, dar tot in brate cumva cu capul pe bratul balansoarului... cand il apropii de patut urla ca din gura de sarpe... si cand ma gandesc Emi ce usor adoarme, doar il pun in patut si nici macar nu protesteaza, sting lumina si in drum spre iesire il vad cum isi cauta pernuta si se culca.

Inclin sa cred ca este o etapa de dezvoltare, cum zice lyly, ca vad ca a devenit foarte receptiv in ultima vreme, zice pa intr-un fel caracteristic, imita pisica din reclama "miau", canta la o melodie "bpam-bpam", bate din palme bravo, e foarte atent cand povestesc cuiva despre el.

si pentru ca avem fulgusori sarbatoriti azi, as vrea sa le urez:

La Multi Ani, Timotei!

La Multi Ani, Natalia Oana!

La Multi Ani, Giulia-Maria!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Miany si felicitari lui David pentru ce a invatat sa faca .Imediat te pune la punct cu aratatorul .

you back..se pare ca noi suntem pasari de noapte..

Mergi la inceput

Magdaz_ina, ma bucur mult ca Rares a iesit bine la control, Doamne-ajuta ca procedura sa dea roade si sa nu fie nicicand de o noua interventie chirurgicala!

Fetelor, pentru ca ati adus in discutie greutatea (a voastra, nu a micutilor), ei bine eu sunt multumita cu ce am, 49 kg, nici nu dau dar nici nu iau

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ai baieti mari si inteligenti ,Ava . Sigur se va da pe brazda cu sonmnicul Dragos . Emi e minunat cum isis cauta el pernuta sa faca singur nani ,eu n-am vazut asa ceva la nici unul din copiii mei . Ai mei se lupta cu somnul ,nu vor sa doarma . Stefi a adormit de-a lungul timpului de cateva ori in picioare sau pe scaun cu capul pe masa .Uneori imi e imposibil sa o conving sa doarma .Iar Iustin pare sa ii semene . Daca doarme 10 minute e fresh

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Miany si felicitari lui David pentru ce a invatat sa faca .Imediat te pune la punct cu aratatorul .

you back..se pare ca noi suntem pasari de noapte..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Da ,da ,pasari de noapte .
Pai noaptea dupa ce se culca picii ce mai ma dau si eu pe net .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna seara,sau noapte buna....

Hop si eu dupa ce s-a terminat pana si sucul de struguri!
M-am intristat tare rau de vestile despre Tudor,nici nu am cuvinte....

Magda,in schimb,tu m-ai facut sa ma simt mai bine venind cu vesti atat de bune! Sa dea DD sa mearga tratamentul si sa nu mai fie nevoie de nici o interventie chirurgicala
Pupam si printesica racita!

Miany,felicitari pt progrese,e un istet ginerica!
Si nora-ta face de nu ma mai satur sa ma uit la ea si sa ma minunez cat de mult lucreaza creierasul ala care pana acum era....mai mult lipsa

Si acum as vrea sa adaug si www.allvoices.com/contributed-news/7315067-recent-3d-hologram-concert-in-japan-sold-out" target="_blank">asta la lista lasata de Magda,referitor la ce a fost sa fie martora generatia noastra.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Gata ,fug in patuc .Mai am poze de vazut dar nu mai rezist .
O noapte linistita si somnic pufos .

Mergi la inceput

ia uite-o si pe Ava..te ;tot ma tin de cateva zile sa-ti zic: am votat rasaritul

apropo de etape de dezvoltare,si al meu David a trecut printr-una ( am regasit-o in postul Lylyanei): mofturi la papa,scanceli peste noapte,agatat toata ziua de picioarele mele and so on..se pare ca a trecut... sa treaca repede si la voi..

si ca tot e trecut de 12 felicit si eu sarbatoritii zilei:

LA MULTI ANI ,TIMOTEI!!

LA MULTI ANI,NATALIA!!

LA MULTI ANI,GIULIA!!!

Sa fiti mereu plini de voie buna si viata sa ofere numai surprize placute!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Buna seara,sau noapte buna....

Miany,felicitari pt progrese,e un istet ginerica!
Si nora-ta face de nu ma mai satur sa ma uit la ea si sa ma minunez cat de mult lucreaza creierasul ala care pana acum era....mai mult lipsa
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Hai ca a fost tare asta...felicitari si voua..ma retrag ca imi pica ochii in gura...

Mergi la inceput

Da, nu stiu Emi din ce "aluat" este, ca daca-l aveam numai pe el cred ca nici nu stiam ca am bebe... la el totul este foarte clar: mananca cum trebuie tot ce-i dau, ia in greutate ca la carte, doarme de 2-3 ori pe zi (una din "portiile" de somn este de circa 2-3 ore), e ascultator, noaptea adoarme la orele 22 singur, ce sa mai zic... perseverent in tot ceea ce face, serios.
Dragos in schimb imi seamana mie, mofturos uneori la mancare, daca i-a placut un fel de mancare o data, alta data pot risca acelasi fel sa-l scuipe... doarme oriunde, numai in patutul lui nu, afara in parc , in masina, asta-vara pe jos pe o pilota, in carut cu capul pe bara din fata... e fitzos si la haine, se uita cu ce-l imbrac, nu suporta nicio caciulita pe cap Instabil, smecher, santajist sentimental (are un "plans" sfasietor, si l-a compus ca sa ma impresioneze si eu normal ca simt cand plange ca-l doare ceva si cand plange numai ca sa fie luat in brate sa se agate ca o maimutica de mine)
Gemeni, dar deosebiti total ca temperament!

Mergi la inceput