Prietene la bine si la greu - 76
Raspunsuri - Pagina 9
ralu_seby spune:
LA MULTI ANI NATALIA, GIULIA SI TIMOTEI!!! Sa ne traiti multi ani sanatosi, sa va bucurati in clipele frumoase alaturi de familie, sa reusiti tot ce v-ati pus in gand!
LA MULTI ANI MATEILOR! Va pe toti!
Matei e pe cale sa adoarma, daca reusim sa ne mobilizam spre H dam si noi un telefon..Coque, cred ca la tine voi apela
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
monis5 spune:
neatzaaaaa
schimbam planul, ne vedem in Kiselef. Cine vine, suna
sa aveti zi frumoasa
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
raluci_b spune:
GIULIA
TIMOTEI
NATALIA
LA MULTI MULTI ANI DRAGILOR
Sa ne traiti cu numele dragi Mateiutzi
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
Andrecluj spune:
Neatza! Natalia, Giulia and Timotei Miany Felicitari pentru evolutie! Si eu mor de drag la gestul ala cand imi arata cu degetul ca nu are voie, de exemplu la laptopul meu, pe care l-a rupt si de atunci i-am spus "da da" daca mai pune mana, acum imi arata ca "da da" si apoi baga pumni in tastatura. Stephy Draga mea, m-ai cam citit. Lyly Vine fata cu frapucinele de la malu' marii, mi s-a parut doar ca nu e cerere. Di Multumesc de site. Moama ce preturi! Ma refeream la materiale de alea cu capsunele si ursuleti, eu dau pe un metru minim 10 euro. Cred ca voi cumpara de la astia chestiile de baza, adica body-uri si asternutul de pat. Scuzati-ma ca nu am mai multe de spus Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
Ancutza_Bro spune:
neatza...
bre Licurix bre, nu pocesti pe nimeni, hai, ca doar stii ce inseamna expresia ca doar esti moldoveanca de-a mea
si ca sa ii raspund si lui Cuscri, aseara ii spuneam Laurei ca pe Sabi a mea adormit-o taica'su pe la 9 si ea s-a minunat si mi-a zis "vezi sa nu se trezeasca ea la noapte sau pe la 5" si nu a mai durat mult si s-a trezit mandra ...
nu stiu daca in alte zone se foloseste expresia dar la noi inseamna ca cineva spune/prezice ceva si chiar se adevereste
asta o spun ca sa nu se supere nimeni, doamne fereste
pfiuuuu, ce "parfum" mi-a venit la nas...i'll be right back
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
dankutza spune:
NE-AM INTORSSSSSSS!
COPIL SANATOS TUN!
AM facut eco abdominala totala. I-a controlat tot, inclusiv ovarele, uterul, splian, pancreas. Are amandoi rinichii. Nu l-a mostenit pe tasu'. Totul este normal. Absolut totul! Ea este fitoasa la mancare. Atat! M-am linistit! Analizele de sange sunt bune, eco este buna.
Pe 8 ianuarie o sa ma duc la o pediatra specilaista in nutritie. AM auzit ca e buna. MA duc sa vad ce ma invata aia. LA sfarsitul lui februarie, ma duc din nou la control la neuroloaga, sa vedem ce progrese a facut Pinky.
Dana, mama lu' Pinky
laura - andreea spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Inainte de toate vreau sa urez cu intarziere si scuzele de rigoare
Geo si Paula
Sa fiti sanatosi si sa le aduceti parintilor numai bucurii
Natalia si Timotei - multa sanatate voua si parintilor!
Nu in ultimul rand, La Multi Anisori draga noastra Giulia-Mariuca, sa fii sanatoasa, sa ne luminezi fiecare zi cu zambetul tau frumos, sa ne trimiti priviri dragastoase in fiecare clipa si sa-ti lipesti trupusorul tau scump de inimile noastre in fiecare secunda
Va pupez pe toate si revin mai tarziu cu cinsteala de la petrecere! Multumesc din suflet pt toate urarile voastre frumoase
poze
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Dankutza pt ce eco la burtica lui Pinky?asa de check?sau ai iar vreun piticot??faince cumparaturile lui tati, mai ales ultima |
Sa omor un pitic terorist care imi statea pe creier de mult timp. Tasu' a descoperit la 32 de ani ca are un singur rinichi. Si ca sa fiu eu sigura ca Pinky are amandoi rinichii si sa aflu si cauza refuzului mancaricii, m-am dus la eco.
Dana, mama lu' Pinky
lili_a spune:
Neata
mmmm Andre bune frapucinele alea, eu mai vreau
Natalia, mi-ar placea sa avem noutati despre voi
Timi, smaranditza unde ai disparut? Ia vino tu incoa cu ardeii si vinetele coapte la aparatul ala bengos sa ne faci o zacusca festiva
Giulia sa cresti mare, vesela si sanatoasa. Mami a ta e femeie serioasa, ne-a anuntat de petrecere de dimineata, ca sa ne pastram loc in stomac pt bunatati
La multi ani Mateiutilor
dankutza bravo pt rezultatele la eco
Ma bag la pozele pe care nu le-am vazut aseara
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa